- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse gidiyim mutfağı toplayıp bi kahve yapayım belki yemem karpuz nektariTamam tamam
çok eglenceli grupsunuz maşallah ne kadar zamandır bu gruo var acabaZor bir durum gercekten ama gecicek
Doyunca bırakıyoruz zaten bizdeGeçen katatayın kitabından meyvelerin gi'lerini ekran görüntüsü almıştım. En masumu kiraz vişne sanırım
Kayısı yeme kayısı çok tehlikeli ahahahaDoyunca bırakıyoruz zaten bizde
Ayy bendede var bu ama benim avucumla dut yemem lazim ama 1kase yerimGeçen katatayın kitabından meyvelerin gi'lerini ekran görüntüsü almıştım. En masumu kiraz vişne sanırım
Buda iyiymisDoyunca bırakıyoruz zaten bizde
Offf dut da her zaman bulunmaz bir şey ya yılda 1 kerecikkkkAyy bendede var bu ama benim avucumla dut yemem lazim ama 1kase yerim
Ben 2seneyi gecti burdayim diyet takimlari vardi eskiden onlar kapaninca diyet gunlükleri oldu,uzun zaman baska gunlukteydim ayrildik kizlarla kendi günlüğümü actim yaklasik subat ayindan beride burdayiz kizlarin hepsi cok iyidir ben haricçok eglenceli grupsunuz maşallah ne kadar zamandır bu gruo var acaba
Bende zor tutuyorum kendimi isteOfff dut da her zaman bulunmaz bir şey ya yılda 1 kerecikkkk
Sen imamsın sen tutBende zor tutuyorum kendimi iste
Tamam tuttum bu lafıSen imamsın sen tut
BagımlılıkIste çin tuzundan olduğu icin onlar hep
Gizli hedefine ulasman dilegiyleYa bu arada ben hiç fotoğraf çekilmiyordum kilo aldığımdan beri. Sonra yeğenim bizi videoya almış bahçede çalışırken. Videoda arkadan gördüm kendimi. Hiç bu kadar kilolu olduğumun farkında değildim. Bu fotoğraf da benim before fotoğrafım olsun dedim. Nişan fotoğrafım var o da motivasyon fotoğrafım Gizli hedefim o aslında 50 kgdım o zaman.
Çok aminnnGizli hedefine ulasman dilegiyle
Biz de cıktık ama dizimi kırıyolar sanki yürücez biraz bakalımBen yüruyüşe kacar
Bende Bebeyi yikicam doyurcam ortalığı toplamaya devamBen yüruyüşe kacar