- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.501
Amin inşallah sağol ablammŞükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallah
Geçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Zaten dağdayim tepe bulayimDağlara tepelere
Yok kız ağlama ben sürekli yapmıyorum dün yedim yedim vicdan yaptımAha Hilalide kaybetdik
Sen manyaksinGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Gözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyleEvet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Sen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalıncaGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Ben eş falan istemem var bitane bendeKim kimi istiyorki eş simdi gene beynim yancak
Amin inşallah sağol canım benimGözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyle
Yok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcanizSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
O zaman yemeAbla millet dikkat ediyor ben yiyorum kalorili şeyleri sonra vicdan yapıp oruç tutuyorum
Hadi bakalımŞu 10 günü saldım çayırasonra yine chloeye başlicam. Kaslarım beni bekliyir
Yok kız dahada yapmamSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
Benim düşüyor o kadar uzun yapamıyorum işte yapabildiğim kadarYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz