- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.521
Şekermi düştü kimden ben yerimYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekermi düştü kimden ben yerimYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz
Sendede vardı dimiUfffff
Bı anlık refleksle oluyor o yediğim şeyler dün mesela yemicem dedim yine yedimO zaman yeme yemek ye
Şekermi düştü kimden ben yerim
Bunu kaldıramadım bŞekermi düştü kimden ben yerim
Olmaz olaydiSendede vardı dimi
Yok kız dahada yapmam omad yapıyordumya 1 defa yiyordum gün içinde mecbur kınada yicem diye bekledim . Sonra gömdüm ay iyice gömemedim aklım hala yiyemediklerimde
Bana da uyar
Bende yemicem diyom yiyomBı anlık refleksle oluyor o yediğim şeyler dün mesela yemicem dedim yine yedim
Bunu kaldıramadım b
Yeseydin aklında kalacağına midende kalsaydiYok kız dahada yapmam omad yapıyordumya 1 defa yiyordum gün içinde mecbur kınada yicem diye bekledim . Sonra gömdüm ay iyice gömemedim aklım hala yiyemediklerimde
Sana çekmişim demek kiBende yemicem diyom yiyom
Gel gidip yiyelimSana çekmişim demek ki
Ohhh ohhh sen ılk bızım grupları yap sonra yeGel gidip yiyelim
Tamam yapayim hele☹Ohhh ohhh sen ılk bızım grupları yap sonra ye
Olmuş bi kere olmuşla ölmüşe çare yokOlmaz olaydi
Abla ikimizi eşleştirsene hangimizin daha çok artisi olacak cuma günüGel gidip yiyelim
Olmuş bi kere olmuşla ölmüşe çare yok
Heheee olduAbla ikimizi eşleştirsene hangimizin daha çok artisi olacak cuma günü