- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nezaman basladinki
Yeme kız koru kilonuNormalde sorunn değil benim için. Ama yoğunun olunca çok yoruldum. Neyse geçti bitdi artık yiye bilirim
Dün yine bişey yemicem dedim ve yedim saat 15,56 dan bu yana açımSen nezaman basladinki
Oooo hayırlı olsunDün yine bişey yemicem dedim ve yedim saat 15,56 dan bu yana açım
Evet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Aaaa çok sevindim canimEvet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Bitişi 11,56 daOooo hayırlı olsun
Sende mi başladın
Sağolun canım Ablam hep sordunuz dua ettiniz Allah razı olsun sizdenAaaa çok sevindim canim
Şükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallahEvet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Allah hepimizden razi olsun insaAllahSağolun canım Ablam hep sordunuz dua ettiniz Allah razı olsun sizden
Evet miss gibicok guzel hava valla yagmur yagyor geceden beri
Ama yapmadım ki ne zamandır ellerim kasınıyorBaşladı yine
Abla millet dikkat ediyor ben yiyorum kalorili şeyleri sonra vicdan yapıp oruç tutuyorumSende mi başladın
Şu 10 günü saldım çayıra sonra yine chloeye başlicam. Kaslarım beni bekliyirYeme kız koru kilonu
Oyy oyy nerelere gidem
Aha Hilalide kaybetdikDün yine bişey yemicem dedim ve yedim saat 15,56 dan bu yana açım