- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.501
Amin inşallah sağol ablammŞükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah sağol ablammŞükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallah
Dağlara tepelereOyy oyy nerelere gidem
Geçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Zaten dağdayim tepe bulayimDağlara tepelere
Yok kız ağlama ben sürekli yapmıyorum dün yedim yedim vicdan yaptımAha Hilalide kaybetdik
Sen manyaksinGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Gözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyleEvet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Sen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalıncaGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Ben eş falan istemem var bitane bendeKim kimi istiyorki eş simdi gene beynim yancak
Amin inşallah sağol canım benimGözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyle
Yok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcanizSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
UfffffBen eş falan istemem var bitane bende
Teşekkür ederimSen manyaksin
O zaman yeme yemek yeAbla millet dikkat ediyor ben yiyorum kalorili şeyleri sonra vicdan yapıp oruç tutuyorum
Teşekkür ederim
Hadi bakalımŞu 10 günü saldım çayıra sonra yine chloeye başlicam. Kaslarım beni bekliyir
Yok kız dahada yapmam omad yapıyordumya 1 defa yiyordum gün içinde mecbur kınada yicem diye bekledim . Sonra gömdüm ay iyice gömemedim aklım hala yiyemediklerimdeSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
Amin inşallah sağol ablamm
Benim düşüyor o kadar uzun yapamıyorum işte yapabildiğim kadarYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz
Geçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende