- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.461
Yap canım bırakma az hareketler ile başla gün gün arttirValla kendime spor listesi çıkardım yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap canım bırakma az hareketler ile başla gün gün arttirValla kendime spor listesi çıkardım yapacam
Aktıf olan belırlı kısıler zateb onları yap gerısını defetNeaman yapsam birisi kaciyor
Ben ütü yapiyom oldum ya şu sıcakta hiç cekilmiyo daha evi silip supurecemBaşladı yine
Ev serinledi yağmur yağınca burada.Ben ütü yapiyom oldum ya şu sıcakta hiç cekilmiyo daha evi silip supurecem
Kafa kalmadı bende şu bir hafta kendimi ke kadar sövdüm bir bilsen kaşınıyordum iyice kaşıdılar
Öyle yapicam hareketsiz kalinca kilo veremiyorumYap canım bırakma az hareketler ile başla gün gün arttir
Haftaya yine gelmesin 54 leAman almam seni artik kaldin minnacık
Azcık kilo alayım gelirim yine .Aman almam seni artik kaldin minnacık
Ahahhaha sapsik kaşınma daha fazla o zamanKafa kalmadı bende şu bir hafta kendimi ke kadar sövdüm bir bilsen kaşınıyordum iyice kaşıdılar
Ozaman yarismaya sokariz gene gelir yuzde 4leHaftaya yine gelmesin 54 le
Ayd tövbee yok kız o kadar uzun sürmezHaftaya yine gelmesin 54 le
Bu Böyle devam eder.Ozaman yarismaya sokariz gene gelir yuzde 4le
İnşallahAyd tövbee yok kız o kadar uzun sürmez
Aldim verdim ben seni yendimBu Böyle devam eder.
Ay keşke burda da yagsaEv serinledi yağmur yağınca burada.
Normalde sorunn değil benim için. Ama yoğunun olunca çok yoruldum. Neyse geçti bitdi artık yiye bilirimAhahhaha sapsik kaşınma daha fazla o zaman
3gun yesen 54Ayd tövbee yok kız o kadar uzun sürmez
Yaparım sorun değil3gun yesen 54
Aynen sürekli böyle yaparız napalim. Yazın vermeye çalışıriz kışın alır gelirizAldim verdim ben seni yendim
Offf dertlendim simdiAynen sürekli böyle yaparız napalim. Yazın vermeye çalışıriz kışın alır geliriz