- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.581
Ne demek istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istiyorsun
Ama nasil serin serin yürünuyor varya erken ciksaydik bugun 2tur yapacaktık
Yurüyüşü birakirsam bidaha üsencez 2kisi gidip geliyoruz 12kmTühh
Gene cok iyi abla
Süper benceBenım Leslie evadan sonra sankı karnımda bırseyler oluyor hem yanıyor hemde bırseyler hareket edıyor
Ne güzel yanında bıde arkadaş varmişYurüyüşü birakirsam bidaha üsencez 2kisi gidip geliyoruz 12km
Arkadaşsız bizim burda yanlız yurunmez canim kurda kuşa yem olursunNe güzel yanında bıde arkadaş varmiş
Ben sabahları bebiştom da uyurken yapıp bıtıryom ıyı olur vlla abla bır hafta dolsun ölçüm yapacamSüper bence
Bende gecen kalktigimda yaptim iyi oldu yarin kismetse yapayim bendeBen sabahları bebiştom da uyurken yapıp bıtıryom ıyı olur vlla abla bır hafta dolsun ölçüm yapacam
Eşim bursa ya gıttı benı de götür dedım napacan tırın ıcınde yanarsın ne gerek var dedı bnm orada ablam var dedım ılk bı şaşırdı sonra sonra anlatttım kk deki kaptanellam dıye manyaksın sen dedıArkadaşsız bizim burda yanlız yurunmez canim kurda kuşa yem olursun
Bnde senden örnek aldımBende gecen kalktigimda yaptim iyi oldu yarin kismetse yapayim bende
Yaaa bursada ne yapcakEşim bursa ya gıttı benı de götür dedım napacan tırın ıcınde yanarsın ne gerek var dedı bnm orada ablam var dedım ılk bı şaşırdı sonra sonra anlatttım kk deki kaptanellam dıye manyaksın sen dedı
Cokta beni örnek alma ben gıcık tripli ukala kendini begenmis birisiyimBnde senden örnek aldım
oraya naklıyesı varmiş demi bncede cok güzel olurdu bunlar kıskanırdıYaaa bursada ne yapcak
Kiz gelesydiniz yaa cocuklarla ne guzel olurdu
Bunları dıyen utansınCokta beni örnek alma ben gıcık tripli ukala kendini begenmis birisiyim