- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.721
Hem ucuz hem iyi hem çok ıvırlı zıvırlı bulursan beni de linkleaslında yeni aldıkta zaten diyetisyene gidiyorum diye ucuz bişi almıştım tabi yine her zaman ki giib ucuz etin yahnisi olmadı
aynen bu tartı ile ben bir iki güne tamamım sabah 63 tarttı ya bi günde eksi 2 daha ne olsunSen o tartıyı atma en iyisi dursun çabuk mezun olursun
Geçen sene A101 den almıştım cam duvara değdi tuz buz olduYaaa bende 4sene önce blender alirken hediye tarti verdiler seda sayanin serisi vardi tartida öyle yaziyor yani premier mi ne masallah 1kere pili degisti
Geçen sene A101 den almıştım cam duvara değdi tuz buz oldu
busefer inşallah şu yağı falan ölçen bişi alayım diyorum bi araştırayım bulursam tabiki paylaşırım herkeslen hemenHem ucuz hem iyi hem çok ıvırlı zıvırlı bulursan beni de linkle
Benim baya oldu alalı 5 sene kadar var galiba cam almıştım bir ara kafa gitti pil değiştim olmadı tam yeni tartım aldım düzeldi direniyor yaniGeçen sene A101 den almıştım cam duvara değdi tuz buz oldu
İlk tombik mezun olursun diyecekler kilon fazla yokmuşaynen bu tartı ile ben bir iki güne tamamım sabah 63 tarttı ya bi günde eksi 2 daha ne olsun
Sabretsin az kaldi hedefineBenim baya oldu alalı 5 sene kadar var galiba cam almıştım bir ara kafa gitti pil değiştim olmadı tam yeni tartım aldım düzeldi direniyor yani
Nebilim kimse yokNirde millet uyuyor mu huhuhhhhuuuuuu
Korumaya geçtiğimde menü yazmam bildiri yaparım sadeceSabretsin az kaldi hedefine
Sonra zaten gidersin
Aman sen korumaya gec yeterki burda ol gitmeKorumaya geçtiğimde menü yazmam bildiri yaparım sadece
2014 ten beri burdayım nerelere gidemki kürkçü dükkanına hep dönüyorum zaten
Aman sen korumaya gec yeterki burda ol gitme
Burdayım canım
Emeğine sağlık canım
Menu kontrolu cuma C.m.t pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b @Elif2441 @karamel Latte B BitterCikilata @badem000 Aamine A aazra tulay283300 @vienna @strawberri @Tweety Bird @Pandora27 F Frozen01 @Ciko_
Bn yeşil mercimek salatası yapmayı düşünüyorum
Taze fasulye