- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.741
Sabah sabah dedım bnde yapayım sporumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah sabah dedım bnde yapayım sporumu
Bnde sabah sporu olarak yatak odasını süpür sil yaptım100 squat
35dk eva fıtness
30 dk leslıe boosted
Evada yapmış aman ben nerelere gidem100 squat
35dk eva fıtness
30 dk leslıe boosted
bu şey değil mi yaaa aynı benşimdi bide zinhar ek gıdayı reddeden bebem de eklendi tam psikologluk oldumNe yapsam psikoloğa mı gitsem
Eki Görüntüle 3080360
Seni yaktıEvada yapmış aman ben nerelere gidem
Bugün kavanoz meyve püresi aldımbu şey değil mi yaaa aynı benşimdi bide zinhar ek gıdayı reddeden bebem de eklendi tam psikologluk oldum
Bnı bıtıren eva oldu zatenEvada yapmış aman ben nerelere gidem
Dün yaptıydımTaze fasulye
Eva bana göre degil ama bunla zayiflayan cok insan varBnı bıtıren eva oldu zaten
Bende bugun yaptım nevarDün yaptıydım
Menemen pişiriyorum yanına mercimek çorbasıBn yeşil mercimek salatası yapmayı düşünüyorum
O göbek hareketı zor bıraz işte bu sekılde düzene koydum abla squat eva Leslie bır ay yememıde düzene koydum bozmadan devam edecemEva bana göre degil ama bunla zayiflayan cok insan var
Hadi bakalım 70geliyorO göbek hareketı zor bıraz işte bu sekılde düzene koydum abla squat eva Leslie bır ay yememıde düzene koydum bozmadan devam edecem
Benim için bugün no noBende bugun yaptım nevar
Bnde serin hava severim ama çorap giymemBugün cok güzel hava serin serin esiyor çorap giydim
Özlemişsin heralde çorap gıymeyiBugün cok güzel hava serin serin esiyor çorap giydim
Burda yağmur geliyor yağdı yağacak hava 16 dereceBugün cok güzel hava serin serin esiyor çorap giydim
Afiyet olsun canım şimdidenBenin için bugün ne no
Biberli domates yemeği pişiriyorum çorba yapacam