- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.701
Bugun gitcem doktora eczaneye girince alcam aklimda kismetse sagol canimSilverdin al yanıklara çok iyi geliyor evde bulundur hep bugün olmadı dr yazdır
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun gitcem doktora eczaneye girince alcam aklimda kismetse sagol canimSilverdin al yanıklara çok iyi geliyor evde bulundur hep bugün olmadı dr yazdır
Afiyet olsun
Olmadı at çöpe gitsinGünaydın canım
Pilini çıkart tak olmadi pil al cumaya lazimsin
Hayır hayır yarısmada atamazOlmadı at çöpe gitsin
Kız yanık krem yada yoğurt sür bende ufak tefek yakarım elimi özellikle fırında bişey yaparkenTeşekkür ederim sevilaycım
Kiz krem yokKız yanık krem yada yoğurt sür bende ufak tefek yakarım elimi özellikle fırında bişey yaparken
Emekli olmuş tartı hep farklı tartıyormuş pili bitmiş işteHayır hayır yarısmada atamaz
Lololo diyorsa pil bitmisEmekli olmuş tartı hep farklı tartıyormuş pili bitmiş işte
Kaptanım yumurta akı sür acısını alıyor sadece akı Çok fayda ediyorKiz krem yok
Buhar cok pis yakiyor he düdükluyü açtim buhari yapisti nalet
Aaa yapayim hele bakKaptanım yumurta akı sür acısını alıyor sadece akı Çok fayda ediyor
Konuyu okuyamadım ama bi yanık konusu var anladığım kadarı ile direk daldım ama ben de bi düğünde yandım orda bi abla yumurta akını sürdü hatta içinde beklettim parmagımdı çünkü acımıyor alıyor o sızıyıKiz krem yok
İnşallah şifa olsun sebeb olsun yanık acısı çok zorAaa yapayim hele bak
Sagol canim yogurt iyi gelmedi
Yaa sabah spor yapmadan düdükluye koydum yemegi suyunu koyayım diye actim acarken buhari direk koluma geldi aninda kabardiKonuyu okuyamadım ama bi yanık konusu var anladığım kadarı ile direk daldım ama ben de bi düğünde yandım orda bi abla yumurta akını sürdü hatta içinde beklettim parmagımdı çünkü acımıyor alıyor o sızıyı
Kesinlikle bugün akşam bi deneyeceğim gene aynısını yaparsa pil alcagım yarışma var hoş daha iyi eksi 4 falan olurGünaydın canım
Pilini çıkart tak olmadi pil al cumaya lazimsin
Kiz krem yok
Sen o tartıyı atma en iyisi dursun çabuk mezun olursunKesinlikle bugün akşam bi deneyeceğim gene aynısını yaparsa pil alcagım yarışma var hoş daha iyi eksi 4 falan olur
Sen o tartıyı atma en iyisi dursun çabuk mezun olursun
aslında yeni aldıkta zaten diyetisyene gidiyorum diye ucuz bişi almıştım tabi yine her zaman ki giib ucuz etin yahnisi olmadıEmekli olmuş tartı hep farklı tartıyormuş pili bitmiş işte
ayyy çok geçmiş olsun ya buhar yanıgı çok kötü sudan daha kötü ya inşallah geçer bian önceYaa sabah spor yapmadan düdükluye koydum yemegi suyunu koyayım diye actim acarken buhari direk koluma geldi aninda kabardi
Yaaa bende 4sene önce blender alirken hediye tarti verdiler seda sayanin serisi vardi tartida öyle yaziyor yani premier mi ne masallah 1kere pili degistiaslında yeni aldıkta zaten diyetisyene gidiyorum diye ucuz bişi almıştım tabi yine her zaman ki giib ucuz etin yahnisi olmadı