Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz krem yok 🙊
Buhar cok pis yakiyor he düdükluyü açtim buhari yapisti nalet
Konuyu okuyamadım ama bi yanık konusu var anladığım kadarı ile direk daldım ama ben de bi düğünde yandım orda bi abla yumurta akını sürdü hatta içinde beklettim parmagımdı çünkü acımıyor alıyor o sızıyı

Konuyu okuyamadım ama bi yanık konusu var anladığım kadarı ile direk daldım ama ben de bi düğünde yandım orda bi abla yumurta akını sürdü hatta içinde beklettim parmagımdı çünkü acımıyor alıyor o sızıyı
Yaa sabah spor yapmadan düdükluye koydum yemegi suyunu koyayım diye actim acarken buhari direk koluma geldi aninda kabardi

Yaa sabah spor yapmadan düdükluye koydum yemegi suyunu koyayım diye actim acarken buhari direk koluma geldi aninda kabardi
ayyy çok geçmiş olsun ya buhar yanıgı çok kötü sudan daha kötü ya inşallah geçer bian önce

aslında yeni aldıkta zaten diyetisyene gidiyorum diye ucuz bişi almıştım tabi yine her zaman ki giib ucuz etin yahnisi olmadı :skandal: :skandal: :skandal: :skandal:
Yaaa bende 4sene önce blender alirken hediye tarti verdiler seda sayanin serisi vardi tartida öyle yaziyor yani premier mi ne masallah 1kere pili degisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X