- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.061
Bana yasak değil bu diyette yasakmış.Yasakmi meyve sana yani 21 gun kuralinami basladin
Bomba gibiyimIyiyim kuzum sağol sen nasılsın
Çok iyiyim
Oh oh hazırlıklar başlasın
Günaydın canım
Ben iyiyim canım sen nasılsın
Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorumBen kahveyi cayı sekersiz iciyorum canim arada böyle kahvaltida icince atiyorum icine yarim
Bezelyeninde mi unu varmışHahahaha bir unu atlamış
Bezelye unu
Tek uyan bu bana teşekkür ederimH a p p y bak canım bu da apanin 1. Seviyede canı tatlı cekenler icin verdiği tarifi
Eki Görüntüle 3006760
Afiyet olsun canım benim oh mis şifa olsunBomba gibiyimgene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım
Çok iyiyim
Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum
Hahaha bak işte öldürmüyor ama sürdürülüyorTek uyan bu bana teşekkür ederim
Buda olmazsa herhalde krize girerdim
OoooBezelyeninde mi unu varmış
Fakirin yüzü gülürmü yaOooo
Makarnası bile var
Bu ekonomi şartlarında biz bu diyeti yapalım bence.
Bende ucundan kıyısından uyacağım.
Ekonomiyede destek en çok eşim sevinecek
Canım 1 veya 2 dilim yiyebilirsin bence yağlı olmadığı müddetçeBen bu kocayla yediklerime nasıl dikkat edicem bilmem. Ekmek kızartma makinesi almışazonce geldi
Sen ona kızartBen bu kocayla yediklerime nasıl dikkat edicem bilmem. Ekmek kızartma makinesi almışazonce geldi
Yicem mecbur el mahkum yapınca nasıl dayanıyim kiCanım 1 veya 2 dilim yiyebilirsin bence yağlı olmadığı müddetçe
Ben kinoa cipsi yiyordum.Fakirin yüzü gülürmü yavalla neler varda işte onlara erişim yok benim ki de sevinecek kesin cumadan beri cips yemiyorum pakedi yeni bitti bir mutlu bir mutlu anlatamam
Hee anladim bende dedim sendedemi kural varBana yasak değil bu diyette yasakmış.
Ben her türlü yerim
Ben sizlere uyacağım (yerim)
Masallah cumaya bombo gibi geliceksin inaniyorumBomba gibiyimgene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım
Çok iyiyim
Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum
Güle güle kullan canımBen bu kocayla yediklerime nasıl dikkat edicem bilmem. Ekmek kızartma makinesi almışazonce geldi
Allah seniSen ona kızart
Sebze unu yaparız hamur kıvamına getiririz sende onu kizartirsin
Yaz canım yaz seviyelerde eger izin gelirse bende yapar yerimBen kinoa cipsi yiyordum.
Nohut unlu cips.
Cidden dua edecek buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?