• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar teşekkür ediyorum çok iyi motive oluyorum. 😆
Umarım bu diyete başladığımızda.
Başımız çok ağrımaz
Rabbim sonumuzu hayırlı etsin 🤲
Kız niye ağrısın 😅 Aminn insaAllah devamlılığı olur ben kendimi hazırlıyorum alt yapım olduğu için zorlamayacağımı düşünüyorum 🙈 Ramazandan önce mideleri küçültmek farz 🤗

Kız niye ağrısın 😅 Aminn insaAllah devamlılığı olur ben kendimi hazırlıyorum alt yapım olduğu için zorlamayacağımı düşünüyorum 🙈 Ramazandan önce mideleri küçültmek farz 🤗
Benim küçükte. O zaman ben şöyle katılım.
Size güzel menüler üretmeye çalışim.
Ben uymasamda yediklerimi atmam.
Çünkü ben kilo verirsem ölürüm ideal kilomdayim Çünkü 😅🤣🥰

Kızlar teşekkür ediyorum çok iyi motive oluyorum. 😆
Umarım bu diyete başladığımızda.
Başımız çok ağrımaz
Rabbim sonumuzu hayırlı etsin 🤲
Rica ederiz canim biz burdayiz sende gel katıl motiveye,tarife,spora muhabbete herseye açıgız🥰

Benim küçükte. O zaman ben şöyle katılım.
Size güzel menüler üretmeye çalışim.
Ben uymasamda yediklerimi atmam.
Çünkü ben kilo verirsem ölürüm ideal kilomdayim Çünkü 😅🤣🥰
Aynen canım ideal kilon var:nazar: insaAllah birbirimizden güzel şeyler alırız 💜 Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın diyorsun yani🤭😅

Bomba gibiyim 🤩gene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar 😂hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım 🙈🙈

Çok iyiyim ♥️

Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Oh oh ne güzel 💞💞💞
Afiyet olsun canım benim oh mis şifa olsun😍 sekersiz çay tavsiyemdir simdi kendimi övmek gibi olmasın 😝 11 yıldır sekersiz icerim çayı kahveyi tadı o zaman aliyorsun eğer denemediysen mutlaka başla canım 🙈
Ben çayı şekersiz içemiyorum 🤦🏽‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back