- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.081
Ben bu yasaklı listesini iyice anlim.Yaz canım yaz seviyelerde eger izin gelirse bende yapar yerim
Ona göre tarifler uydururum.
Paylaşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu yasaklı listesini iyice anlim.Yaz canım yaz seviyelerde eger izin gelirse bende yapar yerim
Kız niye ağrısın Aminn insaAllah devamlılığı olur ben kendimi hazırlıyorum alt yapım olduğu için zorlamayacağımı düşünüyorum Ramazandan önce mideleri küçültmek farzKızlar teşekkür ediyorum çok iyi motive oluyorum.
Umarım bu diyete başladığımızda.
Başımız çok ağrımaz
Rabbim sonumuzu hayırlı etsin
Süpersin canım eğer aklıma yatarsa akşam niyet edelim insaAllahBen bu yasaklı listesini iyice anlim.
Ona göre tarifler uydururum.
Paylaşırım
Benim küçükte. O zaman ben şöyle katılım.Kız niye ağrısın Aminn insaAllah devamlılığı olur ben kendimi hazırlıyorum alt yapım olduğu için zorlamayacağımı düşünüyorum Ramazandan önce mideleri küçültmek farz
Rica ederiz canim biz burdayiz sende gel katıl motiveye,tarife,spora muhabbete herseye açıgızKızlar teşekkür ediyorum çok iyi motive oluyorum.
Umarım bu diyete başladığımızda.
Başımız çok ağrımaz
Rabbim sonumuzu hayırlı etsin
Öpüyorum o güzel kalplerinizdenRica ederiz canim biz burdayiz sende gel katıl motiveye,tarife,spora muhabbete herseye açıgız
Aynen canım ideal kilon var insaAllah birbirimizden güzel şeyler alırız Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın diyorsun yani☺Benim küçükte. O zaman ben şöyle katılım.
Size güzel menüler üretmeye çalışim.
Ben uymasamda yediklerimi atmam.
Çünkü ben kilo verirsem ölürüm ideal kilomdayim Çünkü
Bizde seni öptükÖpüyorum o güzel kalplerinizden
Bugün patlamazsam iyi abla çiko yicemCumaya bakalim neler olucak artilar eksiler ne durumda,listeyi ona göre güncellicem cuma günü bilginize
Beni listeye eklemeyin.Cumaya bakalim neler olucak artilar eksiler ne durumda,listeyi ona göre güncellicem cuma günü bilginize
Biz de kuzumÖpüyorum o güzel kalplerinizden
Patlamazsin ya cumaya var dahaBugün patlamazsam iyi abla çiko yicem
Sen merak etme o iş bendeBeni listeye eklemeyin.
Eklersenizde parantez icinde(motivasyon amaçlı )yazabilirsiniz
Elimden geldiğince sizlerleyim
Şu 1 haftayı bi atlatayım abla tutarım insaAllahPatlamazsin ya cumaya var daha
Oruc tutcakmisin simdi sen onu anlamadim
Hee tamam anladim simdiŞu 1 haftayı bi atlatayım abla tutarım insaAllah
Hee tamam anladim simdi
Hos geldin canimÖpüyorum o güzel kalplerinizden
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hos geldin canim
Oh oh ne güzelBomba gibiyim gene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım
Çok iyiyim
Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum
Ben çayı şekersiz içemiyorumAfiyet olsun canım benim oh mis şifa olsun sekersiz çay tavsiyemdir simdi kendimi övmek gibi olmasın 11 yıldır sekersiz icerim çayı kahveyi tadı o zaman aliyorsun eğer denemediysen mutlaka başla canım