- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi MissHayaLet
Dunku menum
Sqbah2 dlm ekmek 1.5 sahanda yumurta domates 2 catal peynir
Ara kahve 2 .5 parca tatli (revaniye benzer birsey) 10 findik
Duramqdim aksam yesem iyiydi
2 dlm ekmek 3 catal peynir 2 kepce tarhana , 2 kasik sucuklu yumurta, az bi roka
Spor 9400 adim
Su ??? Azdi disari cok cikinca 1 lt anca
M MissHayaLet
@Elif_Eylul
@Gokyuzu_kadar
3 set 15erden pelvis
3 set 15 erden karın
3 set 15 erden dambıl
3 set 10 ardan üst kol
3 set 15 erden tüm kol
3 set 15erden dış bacak
3 set 15 erden iç bacak
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
M MissHayaLet
Menum
Sqbah 2 dlm ekmek yeaillik 4 catal peynir 1 sahanda yum.2 ceviz
Öglen 1 kase mercimek corbasi ,yarim cay bardaği bulgurdan kısır yaptim kendime. (Kucuk oglum da sevdi biraz o da yedi.ya aslinda yarim cay br bulgura 2 kepce mercimek corbasi doktum.mercimek koftesi tadinda oldu.biraz domates ve maydonoz ekledim.iste öyle borsey oldu.nedwn boyle yaptim.uslu uslu corbami icsem olmaz miydi?olmadi.kacamak yapmayayim dedim bari bulgur yiyeyim diye dusundum.bulgurla kilo verilir mi ki???)
Aksam 19.30 3 kasik pilav biraz et sote salata
Spor 3500 adim
Su 1 .5
@Gokyuzu_kadar
@Elif_Eylul
M MissHayaLet
Başka program yükle canım17 Ekim
Eki Görüntüle 3146884
Bu program 1 saat yürüyorum bu kadarcık kaydediyorM MissHayaLet B BitterCikilata
Bu güzel sayıyor istersen dene canım17 Ekim
Eki Görüntüle 3146884
Bu program 1 saat yürüyorum bu kadarcık kaydediyorM MissHayaLet B BitterCikilata
Teşekkür ederim canım yarın da bunula yürüyeyim ..aynı mesafe dün farklı bugün farklı saymışBu güzel sayıyor istersen dene canım
Dene bakalım yarın farkı olur inşallahTeşekkür ederim canım yarın da bunula yürüyeyim ..aynı mesafe dün farklı bugün farklı saymış
Aaa ücretli diyorDene bakalım yarın farkı olur inşallah
Aaa ciddi mi ben kullanırken değildi kız ücretsiz kısmı varmıymıs ona bakAaa ücretli diyor