- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi MissHayaLet
Aksam dort çatal yogurtlu. Makarna kavun
@Elif_Eylul M MissHayaLet 46 dk eva 10 dk kol egzersiz su senın koydugun ılk sayfadaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam dort çatal yogurtlu. Makarna kavun
@Elif_Eylul M MissHayaLet 46 dk eva 10 dk kol egzersiz su senın koydugun ılk sayfadaki
24200 ile günü kapatıyorum. Müsaadenizle bir kaç gün depresyona giren Nihal Ziyagil gibi yatacağım. Saygılar
M MissHayaLet
Afiyet olsun sana da. Ben ne zaman güne ekmek, simit gibi bir yiyecekle başlasam o gün çok zorlanıyorum. Iniş çıkışlar illa ki oluyor. Bu arada 7469 adım attım M MissHayaLet
M MissHayaLet @Aamine 2bin daha var ama kanıtlayamam saatimin şarjı bitti yürürkenEki Görüntüle 3112968
Eki Görüntüle 3112982
Bugünkü adim. 5.160
Daha da var ama ögleden önce takili degildi saatim. M MissHayaLet @Elif_Eylul
11,600M MissHayaLet 13 Agustos
Iyi aksamlar kızlar menumu yazayım bugun diyete pek uyumadım otelde olunca
Sabah bi kaç dilim sucuk peynir zeytin 1 küçük pogaca 1 küçük sigara böreği
Ogle ile akşam bir oldu lahmacun aslinda yazmasam olurdu menumu baya kötü çünkü yarına toparlarım inşallah
Adımlarım 6000 @aminebusra
@Elif_Eylul
@Elif_Eylul
M MissHayaLet
@ozlemblc
Menüm
Sabah iki dilim ekmek
Peynir
Domates salata
2 tk reçel
Yumurta
Akşam salata
Ayranlı çorba
Bir kase patlıcan yemeği
5 bin adım
Bugün tüm gün dışarıdaydım. Fellik fellik gezdim ama tel tabi ki bebek arabasindaydi. Neyse ki 5270 adım olmuş Allahtan.
Menüm
Sabah 3/4 simit, meyve suyu
Öğlen Pide, Ayran
Düğüne gittim, bir şey yemeden geldim. Suyu da az tükettim. @Elif_Eylul M MissHayaLet @tulay283300
Olur canım kızlar bazen buraya yazıyor ben gördüğümü ekliyorum çoğu zamanCanım ben diğer sayfaya yazıyorum ya, buraya mı yazayım? Yanlış mı yapıyorum? Yeniyim ya bilemedim
Tamam canım, ben de buraya yazayım adım sayımı o zaman. Iki tarafa da yazarımOlur canım kızlar bazen buraya yazıyor ben gördüğümü ekliyorum çoğu zaman
Adımın fotosunu buraya ekleyebirsin canım menüye gerek yok ben menü ile paylaştıkları için öyle alıntı yapıyorumTamam canım, ben de buraya yazayım adım sayımı o zaman. Iki tarafa da yazarım