- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
tam aksine doktorum ki güveniyorum prof, bana bu ilacın piyasadaki diğer ilaçlara göre hiç yan etkisi olmadığıı gönül rahatlıgı içinde kullanabiliceğimi söyledi, ve nerdeyse 1 yıla yakındır bu ilacı kullanıyorum.
İlacı kullandığım günden beri hiç bir şekilde mide bulantısı, baş dönmesi vs gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Sadece ilk kullandığım günden beri bu güne gelirsek gögüslerim acayip irileşti. Belkide ilaç hormonel anlamdayan etki yapıyo ve gögüslerimi büyütt bilemiyorum.
Çünkü evlenmeden önce de eşimle sürekli ve düzenli bi cinsel yaşamımız vardı.
Sonuçta almış olduğumuz kimyasal bi ilaç mutlaka yanetkileri vardır olucaktır da, her bünyede farklı etkiler gösteriyo
arkadaşlar 9 eylülde düğünüm var. ben şimdiden dk haplarını araştırmaya başladım. okudukça nler neler çıkıyoo. insanın kafası çok karışıyr
yazz ara verilmeden kullanılan 28 günlük bi hap ve anladıığım kadarıyla beyaz haplara gelince regl bekleniyor. bu hapın düzenini izlersem bnm düğünüm ve balayım regl e denk geliyor. diğer dk haplarında hap kullanıldığı sğrece kanama olmuyor. ama yazz da bu nasıl mümkün olucak. acaba pembeler bitince beayazları atlayıp tekrar mı pembelere başlanmalı.ben şimdiden başlayıp hangi hapın bana yan etki yapmayacağını bilmek istiyorum. nişanlım yurtdışında. düğünden sonra bende yanına gidicem. elin memleketinde dktr dktr gezmek istemem
çok zooor işlermiş herkese kolay gelsin
arkadaşlar beyaz haplara geçtiğimin 3.günü akıntı şeklinde adet oldum haaahhh oldum derken bir daha yok sadece kahverengi akıntı şeklinde oluyor bu normal miiii daha 1 kutu yeni bitti yarın yenisine başlayacağım
birde bu arada acayip baş ağrısı yaşıyorum adetim tam olmadı ondan mı acaba
canım benim 6. ayım ben de dediğin gibi oluyorum miktarı cok az günlük ped yetiyo nerdeyse, ben de pko var hap kullanmadan önce 6 7 ayda 1 oluyodum regl, o yüzden hapın zorlamasıyla o kdar oluyo diye düşündüm bu ay da kullanıyım tam 6 ay olcak doktor kontrolüne gitcem.
arkadaşlar selam,
ben 2. beyaz hapta falan regl oldum az gelio ama oldum yani...regl olunca hemen beyazı bırakıp pembelere mi geçmek gerekiyor yoksa beyazların hepsi bittikten sonra mı pembeye geçiyoruz ara vermeden?
Arkadaşlar 2.kutumu bitirdim ve ara kanamalarım bu ayda devam etti,tedirgin olmaya başladım.Regl'mda hem çok az geliyor hemde çok az sürüyor.Ne yapmak lazım,hapı bıraksammı?
bende bundaN muzdaribim çok az oldu bu ay akıntı şeklinde devam etti 8 gün süren adetim 4 gün sürdü bu ayda öyle olursa dr.a gideceğim yasminde uzatmıştı uzaması daha iyiymiş olmaması daha zor kafamda acabalarla geziyorum:2:
ben bu ay ikinci kutuyu bitirdim son 2 pembe hapa geçtiğimde lekelenmelerim başlıyor önümüzdek ay bu zmanlarda tatile gidicem böyle lekelenme olacak diye çok kokruyorum ne zman geçicek bu