- 19 Şubat 2011
- 193
- 1
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Canım sanırım yanlış anlatmışssın adeti 1 ay erteleme yöntemini.Ben bu ilacı 15 aydır kullanıyorum biri düğün biri deniz tatilim için olmak üzere 2 kez erteledim adetimi yıl içinde ama bu şekilde değil.tarihi öne cekebilirmisin bunu bilmiyorum bence mumkun olmaz ama yine de doktoruna sor, ama söyle yapabilirsin 1 ay erteleyebilirsin regl tarihini yani beyazlar bitince pembelere baslıyosun o arada regl oluyorsunya, beyazlar bitince pembelere baslamadan yeni kututnun beyazlarını içmeye devam ediyorsun bu sekilde uzatabilirsin düğünde regl olmassın aama tabi vucudunda reglin getirdigi o şişlik olur bunu göze alırsan uygula, her halukarda doktoruna danış derim
Canım sanırım yanlış anlatmışssın adeti 1 ay erteleme yöntemini.Ben bu ilacı 15 aydır kullanıyorum biri düğün biri deniz tatilim için olmak üzere 2 kez erteledim adetimi yıl içinde ama bu şekilde değil.
24 adet adet pembe hapı kullanıyorsun ve ertelemek için beyaz hapları hiç içmeden yeni bir kutu alıp yeni kutunun ilk pembesinden devam ediyorsun.Çünkü beyaz hapları kullanmak vücudu adete hazırlamak demek onlarda koruyucu hormon yok onlar sadece demir ve vitamin içeriyor sadece hap unutmayı engellemek için varlar. Yani beyaz hapları hiç içmeden pembe hapları içersen ertelemiş olursun.Diğer ay beyazları normal içince sırası gelince yani yeniden adet oluyorsun
Canım normal ben yaklaşık 3 ay yaşadım uzun süren garip adet dönemi ve ara kanamaları kahverengi gibi olan.Ama bırakmadım iyiki de bırakmamışım çok rahatım şimdi hiç bir yan etkisi yok telefonumda da her akşam saat 7de çalan bir alarmım var hapını al diye tüm haftaya kurduğum unutmuyorum da asla.Devam eden şey de adet değilmiş ben doktora sorum hapın ilk etkilerinden kaynaklanan kahverenkli bir akıntıymış bazen hafif kan da gelebilirmiş ama kişiye göre 1-3 ay arasında geçermiş ben 3 ayda atlatmıştım bu 15. ayım daha sonra hiç sorun yaşamadım 3 yıl falan kullnamyı düşünüyorum toplamdaselam kızlar
benım 2. kutum yarı oldu ama hala adetım bıtmedı 15 oldu neredeyse adet gıbı de değilim kahverengı lekelenmelerim var bıtmedı gıtıı bu nedenle esımle beraberde olamıyoruz adet mıyım değil miyim bellı değil cunku ne yapmalıyım sızce
Canım normal ben yaklaşık 3 ay yaşadım uzun süren garip adet dönemi ve ara kanamaları kahverengi gibi olan.Ama bırakmadım iyiki de bırakmamışım çok rahatım şimdi hiç bir yan etkisi yok telefonumda da her akşam saat 7de çalan bir alarmım var hapını al diye tüm haftaya kurduğum unutmuyorum da asla.Devam eden şey de adet değilmiş ben doktora sorum hapın ilk etkilerinden kaynaklanan kahverenkli bir akıntıymış bazen hafif kan da gelebilirmiş ama kişiye göre 1-3 ay arasında geçermiş ben 3 ayda atlatmıştım bu 15. ayım daha sonra hiç sorun yaşamadım 3 yıl falan kullnamyı düşünüyorum toplamda
Canım bence 1. kutu bitene kadar ek korunma yöntemi olmalı.
yazz da ara verilmiyor canım
beyaz renkli hapların anlamı o zaten