Doğum kontrol hapı kullananlar yardımcı olabilir mi?

elylball

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
1
0
1
19
Yasmin doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ilk paketim geçen hafta cumartesi bitti 7 günlük aramı verdim ve reglımıda oldum.İkinci pakete ne zaman başlamalıyım?Bugün tam 7.gün,ilacı başladığımda pazardı yarın mı başlamalıyım? Yoksa bugün mü?kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yasmin doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ilk paketim geçen hafta cumartesi bitti 7 günlük aramı verdim ve reglımıda oldum.İkinci pakete ne zaman başlamalıyım?Bugün tam 7.gün,ilacı başladığımda pazardı yarın mı başlamalıyım? Yoksa bugün mü?kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yasmin ara verilmeyen ilaç renkli ilaçlar bitip beyaza başladıktan sonra adet olduysanız ara vermeden içmeye devam etmeniz gerekiyor eğer ara vermeniz gereken ilaçlardansa adetin üçüncü günü tekrar başlamanız gerekiyor diye biliyorum🥰

Yeni kutuya hep aynı gün başlanır yine pazar başlayacaksınız

Benim doktorum 21 gün kullan 7 gün ara ver 8. Gün başla dedi sizin doktorunuz nasıl kullanmanız gerektiğinizi söyledi mi benimde geçen cumartesi günü kutum bitti yarın yeni kutuya başlayacağım sizinde bu şekilde olmalı

Back
X