- 19 Şubat 2011
- 193
- 1
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
kızlar yazz kullanıp eskiye göre daha az ıslanan var mı, böyle bir belirti farkeden varsa ve yazarsa sevinirim tşk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı, kıllanma,kilo, bulantı,baş dönmesi vs gibi hiç bi sorunla karşılaşmadım.
sadece gögüslerim büyüdü
bencede gece yatarken içsen daha iyi. eğer ay içersinde bazen ister istmez unutosun ilaç içmeyi, o zamanlar biraz daha geç adet oluyorum ben.
Ohhh çok iyi göğüslerin büyümeside benim içinde kötü bir yan etki değil
Arkadaşım ben akşam aldım ilacımı ama hala adet kanamam yoğun değil,biraz önce doktoruma mail attım bakalım en iyi yönlendirmeyi o yapıcak. İlgin için teşekkürler
rica ederim ne demek, inşallah yardımcı olabilmişimdir, benim bu ay adetim sanırım3 gün sürdü bakalım eğer bu gün gelmezse 3 gün adet olmuş olucam.
doktorun söylediklerini bizimle de paylaşırsan memnun oluruz
Aaaa neden o kadar az,yani normaldede 3 gün mü olursun ?
Doktorumdan da cevap geldi canım,lekelenme tarzı kanamayı adet saymıyoruz 1 tane ilaç almanında sakıncası yok normal ped kirletecek kadar kanaman olduğunda ilaca başla dedi.
arkadaşlar bişey sorcam ..hani adet 3 4 gün sürüyo demişsiniz ya o üçgün boyunca yoğun geliyomu ben ilk defa hap kullanıyorum..hap bitince hemen adet oldum ama pedler hep ziyan oldu yani 3 gün sürdü ama bigeldi bi kesildi ondanmı biliyorum canım sıkkın karnımda şişlik olsa bişey vardır diye korkuyorum bide şu var hap içerken hamile kalıırmı kafam çok karışık ya spiralimi çıkarttırdığıma çok pişman oldum ama ondada leke hiç bitmiyodu 10 gün geliyodu azda olsa
kızlar merak ettiğim bişeyde şu şidi hapı içiyoruz bitince adet oluyoruz hemen birinci gü başlanıyosa hiç ara vermicezmi hep hap mı yutucaz ben bu işten bişey anlamadım valla anlayan biri rica etsem anlatırmı
kızlarr ben bu hapı kullandım 1. kutu bitti beyaz haplara geçtim. bende de hiç bir yan etki olmadı mide bulantısı gibi şeyler yaşamadım ama evet göğüslerimde büyüdü bu yüzden de mutluyum. neyse bugün beyaz haplarımın 3.sünü içtim ama hala regli olmadım. napmalıyım yarında olmazsam diğer kutuya başlayım mı? yada olursam reglimin bitmesini bekleyip mi başlayım? böyle aksaklıkların ilk bir kaç kutuda yaşandığını okumuştum ama genede endişe ettim.
ilacı hiç bırakmıcaksın adet olduğun günlerde dahi içiceksin. benim adetim ilk 1.gün azar azar geliyo ama dediğin gibi pedi doldurmuyo, günlük ped kullanıyorum bazen. 2. ve 3. günlerinde günde 1 pedi doldurucak şekilde geliyo.
adet olan her bayanın adet günlerinden bi kaç gün önceden başlar karnı şişer.beton varmış gibi sert olur.
hiç kafana takma bence sen ilaçlarını hergün içersen hamile kalman çok zor.
Öyle olsaydı şimdiye kadar benim bi kaç kez hamile kalmam gerekirdi :))
kızlarr ben bu hapı kullandım 1. kutu bitti beyaz haplara geçtim. bende de hiç bir yan etki olmadı mide bulantısı gibi şeyler yaşamadım ama evet göğüslerimde büyüdü bu yüzden de mutluyum. neyse bugün beyaz haplarımın 3.sünü içtim ama hala regli olmadım. napmalıyım yarında olmazsam diğer kutuya başlayım mı? yada olursam reglimin bitmesini bekleyip mi başlayım? böyle aksaklıkların ilk bir kaç kutuda yaşandığını okumuştum ama genede endişe ettim.
succubus endişe etme ben 5 aydır kullanıyorum.
birkaçgünde regl olursun.
canım bende yeni kullanıyorum beyazlar bitti ertesi gün adet oldum..görümcem bikaç gün sonra olursun demişti ama değişiyo demekki .belki tamamen bittikten sonra gelir
ben de bu hapı yaklaşık 2 buçuk aydır kullanıyorm. gecen ay adetimin birinci gününden başlayarak saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttuğumu farkettm ve 9.gün içtim. 10.gün korunmasız ilişkiye girdim ve hamile kalmaktan korkuyorum. ilişkiden 20 saat sonrada norlevo kullandım. haftaya adet olmam gerekiyor. sizce hamile kalmış olabilirmiyim?:18:
ben de bu hapı yaklaşık 2 buçuk aydır kullanıyorm. gecen ay adetimin birinci gününden başlayarak saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttuğumu farkettm ve 9.gün içtim. 10.gün korunmasız ilişkiye girdim ve hamile kalmaktan korkuyorum. ilişkiden 20 saat sonrada norlevo kullandım. haftaya adet olmam gerekiyor. sizce hamile kalmış olabilirmiyim?:18: