- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Uzun zamandr kullanıyorum bu ilacı ve çok şükür hiç bir yan etkisini dahi görmedim, koruma açısından her zamanda güveniyorm.
Uzun süreli kullanımlarda ne gibi zarar verebilir. uzun dediğim 1,5 sene oldu kullanıorum.
Daha çocukta düşünmüyoruz.
Bıraksam gene bi yöntemle korunmak zorundayım, o yüzden başka bir marka ilaç kullanıcam.
Gene aynı hesap.
Ne yapmamı önerirsiniz kızlar ?
benimde düğünüme 22 gün kaldı ve dün doktora gittim mensimin 2. günüydü ve banada 24+4 tavsiye etti ben iğne istedim bu ilacın daha iyi oldugunu söledi.. bende güvendim kullandım dün....21.50tl aldım
yasmin alıcaktım ama yazz ın yeni nesil dedikleri, yasminin yeni versiyonu olduğunu öğrendim. bu hap nasıl kullanılıyor kızlar. 28 tane var içinde. reglin ilk günü mü başlanıyor? nasıl kullanılıyor ilk kez içeceğim? :97:
benim durum gittikçe vahimleşmeye başladı ilk kutu bitince adetim sadece kahverengi akıntı şelkinde geçmişti 2.kutunun bitimine 5 gün kala relg oldum 10 gün kadar sürdü :18: 3.kutunun 10.ilacını bugün içecem ara ara kanamalar oluyor2 gün olmuyor tamam bitti diyorum yeniden başlıyor bakalım bu kutuyuda bitirince neler yaşayacağım olmadı dr.a gideceğim bir anormallik mi var diye
Uzun zamandır yazz kullanıyorum, ama şu aralar düzgün kullanamıyorum o yüzden spiral taktırmak istiyorum,
geceleri yatarken unutuyorum, sabah gene unutuyorum, bu aralar hiç doğru düzgün içemedim.Bu ay yaklaşık 5 tane içmediğim hap var unuttuğum sonradan içtiğim.
Adet günlerim şaştı gene.
Sizce ilacı bıraksam hemen spiral taktırsam olur mu?
Merhaba kızlar;
Bende geçen aydan beridir yazz 24+4 kullanıyorum , 1. kutu bitti tamamen sabahında 1-2 damla kanamam oldu , sonra hemen 2. kutuya basladım lakin birkaç damla kanama harici kanamam olmadı , sadece kahverengi bir akıntı oluyor okadar,bugün 2. kutunun 2. pembe hapını icecegim sizce regl olurmuyum yoksa bu ay böyle geçermi? Acayip bi gerginlik var üzerimde normalmi bu olanlar ?