- 2 Nisan 2011
- 1.884
- 7
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
yok cnm kilo aldırmıyormuş ben özellikle kilo aldırmıyor diye bu hapı seçtim ama stresten falan fazla yersen yine giremezsin gelinliğin içine dikkat et cnm
kızlar yazz 24+4 kullanıyorum son 2 beyaz ilacım fakat regl olmadım ne zaman oldunuz sizler:26:
kızlar bana da yardım edin2 ay sonra düğünüm var. ilaç kullanma taraftarı olmasam da mecbur kullanıcam yasmin de 21 gün kullanıp 7 gün ara verildiğinden dolayı, adet günümü kaydırabiliyorum. eğer ilaç kullarak günü değiştirmezsem balayında regl olmuş olucam yazz 24+4 ü kullanmaya başlayınca adet günümü kaydırma gibi birşey olabiliyor mu? bazı arkadaşlar 15 gün kanamalarının devam ettiklerini yazmışlar, 2 ayda düzene oturur mu peki bu kanamalar? yazz ı ne zaman kullanmaya başlamalıyım bu durumda?
Yasmini bilmiyorum ama Ben yazz Dan memnunum Yan etkilerini gormedim fazla. Adet gunu kaydirmak icin de adetinin birinci gunu degil de 5. gunu baslayabilirsin 28gun sonra yine olursun
İlk kutuyu bitirdim ve adetim başladı ama adetimin şu an 13. günündeyim ve bitecek gibi de değil. Tamam öyle normal adet dönemi gibi kan gelmiyor ama koyu hatta siyaha yakın renkte akıntı geliyor. 2. kutuya da başladım bu arada diğeri bitince, bu normale döner mi, yaşayan var mı bunu?