- 30 Aralık 2012
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
bu hap adet dönemini ilk kullanımda mı uzatıyor kızlar 5 mayısta evlenicem ve nisanın 25inde adet olucam normalde 30unda bitmesi lazım adetim uzarsa balayım tehlikeye girecekkızlar yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben adetimin ilk günü yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 17.inci hapı içtiğimde midem bulandı ve çok afedersiniz az bişey çıkardım. 17.güne kadar da ilacı saatleri aksatmadan yani düzenli olarak kullandım. o gece eşimle birlikte olduk tam olarak ve korunmadık. aradan 12 saatten fazla bir zaman geçtikten sonra yani 20 saat fln geçmişti farkettimki istifra ettiğim için ilacı tekrar içmem gerekiyodu ve hemen ilacı tekrar içtim. akşam ikinci kez düzeni bozmıyim diye tekrar içtim. bugün 19.ilacımı içtim eşimle de bu iki gün içinde ilişkim olmadı. ilacın koruyuculuğu devam ediyormudur? lütfen yardım edin. böyle bir sorunum olduğu için buraya kaydoldum lütfen bilen biri yardım etsin kafayı yicem çünkü
bugünde ilişkinin üstünden yaklaşık 50 saat geçmesine rağmen norlevo isimli ilacı aldım iyimi yaptım kötümü bilemiyorum lütfen yardımmm(
Arkadaslar ben daha oncede yazmıstım yazzı kullanıyorum evlenıcem nısanda.dun ben 3.beyaz ilacımı aldım ama hala adet görmedım...zaten adet duzensızlıgımde vardı.bu normalmı arkadaslar...bilen varsa yardımcı olurmusunuz lutfen.....
norlevonun reçetesinde 72 saat içinde içilebilir yazmıyor mu?
bu ilacı bi daha hayatım boyunca kullanmam zehir etti
merhaba kızlar,
yazz 24+4ü ilk defa dün kullandım. reglimin başladığını düşündüm pembemsi bir lekelenme oldu. ama sonrasında kanamam olmadı. bugün ikinci tableti kullansam mı yoksa ara verip kanamamın başladığı gün mü tekrar almaya başlasam karar veremedim. bilgisi olan var mı?
bu ilacı bi daha hayatım boyunca kullanmam zehir etti
hayır ne olduda bir daha kullanmam dedin merak ettim bulantı falan mı yaptı?
bendede aynı şey oldu ilaca başladım ama ertesi gün kanama durdu bende içmedim ilacı gerçek regl günümde başladım ilaca ama o da 3 gün sonra kesildi bu ilaç adet gününü azaltıyormu acaba
Selam kızlar sivilce için bu hapı kullanicam, sivilcelere etkili oldu mu?
arkadaşlar adetimin ilk günü bu ilaca başladım 10 gün önce!daha önce adet düzensizliğim yoktu ben korunma amaçlı bu ilaca başladım.... ancak normalde en fazla 7-8 gün süren adetim hala devam ediyor,bu gün 10. gün.... azalma var ama devam eediyor... ne yapmalıyım????
bulantı problem değil, o sadece ilk hafta olup geçiyo. esas sorun evlendikten sonra başladı. iki ay boyunca cinsel hayatım mahvoldu her defasında acıdan kıvrandım. ha geçti geçecek derken yakınlaşmaya korkar olduk sinirlerimiz bozuldu. doktora gidiyorum krem verip geçiştiriyo özellikle eşim boşaldıktan sonra resmen acıdan kıvranıyodum yanmadan. rahim ağzını inceltme özelliği var bu hapın,dolayısıyla spermdeki asitler yakıyor. 2 ay sonunda bir prof doktora gittim benim ömrüm böyle mi geçecek diye, o çeşitli testler sonucu bu duruma doğum kontrol hapının sebep olduğunu söyledi. hapı bıraktım, 1 hafta içinde birden bire herşey normale döndü iyileştim. şimdi normal bir cinsel hayat yaşıyorum ve evliliğimin en güzel zamanlarını bu hapla rezil ettiğim için kendime kızıyorum. bırakın eşiniz korunsun..