- 4 Mart 2013
- 1.393
- 5
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
kızlar 6 aydır yazz kullanıyorum ilk ay şiddetli baş ağrısı dışında memnundum hatta bırakın kilo olmayı 9 kg zayıfladım bile ama son 3 aydır cinsel isteksizlik var.hiç istemiyorum. seks yapmak sanki zorlaymış gibi. ve orgazm çok geç oluyorum sizinde başınıza geldi mi açıkcası yazz kullanana kadar cinsel hayatım gayet iyiydi böyle bir sorunum yoktu. Yazz kullanıpda cinsel isteksizlik yaşayan var mı??
kızlar bende yazz kullanıyorum.dahiliye doktorum insülin direncim olduğunu,bunun çabuk kilo alıp zor kilo vermeme neden olduğunu söyledi ve glukofen (metmorfin içerikli bir ilaç) yazdı.ikisini bir arada kullanmamın bir zararı,yan etkisi olur mu?dr olmaz dedi ama korkuyorum,var mı birarada kullanmak durumunda olan?
arkadaşlar ben adetimin ilk günü yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 17.inci hapı içtiğimde midem bulandı ve çok afedersiniz az bişey çıkardım. 17.güne kadar da ilacı saatleri aksatmadan yani düzenli olarak kullandım. o gece eşimle birlikte olduk tam olarak ve korunmadık. aradan 12 saatten fazla bir zaman geçtikten sonra yani 20 saat fln geçmişti farkettimki istifra ettiğim için ilacı tekrar içmem gerekiyodu ve hemen ilacı tekrar içtim. akşam ikinci kez düzeni bozmıyim diye tekrar içtim. bugün 19.ilacımı içtim eşimle de bu iki gün içinde ilişkim olmadı. ilacın koruyuculuğu devam ediyormudur? lütfen yardım edin. böyle bir sorunum olduğu için buraya kaydoldum lütfen bilen biri yardım etsin kafayı yicem çünkü
bugünde ilişkinin üstünden yaklaşık 50 saat geçmesine rağmen norlevo isimli ilacı aldım iyimi yaptım kötümü bilemiyorum lütfen yardımmm(
bekarken kist tedavisi için kullandım 6 ay ama bende ciddi yan etkiler yaptı son aylarda ishal oldum,bacaklarım uyuşuyordu,ellerim titriyordu tatildeydim doktor doktor hastane hastane gezdim anlamadı doktorlar neden kaynaklandığını artık araştırma hast. enfeksiyon hastalıklarına gönderdiler,düğünüm olacaktı stresten dediler sebebini bulamayınca bende hemen bebek istediğim için bıraktım hapı ve bıraktığım gün bütün şikayetlerim bitti.
Cilt konusunda bilgim yok cildim pürüzsüz zaten etki ettiyse de ben farkedememişimdir.Ama kılları geç çıkarıyor ve cansızlaştırıyor
selam kızlar. ben hapı 1 aydır kullanıyorum bgn tam bir ayım doldu. bende iştaksızlık yaptı midem bulanıo yemek sırasında çok yiyemiyorum hatta 2 kilo verdim. tam zamanında regl oldum çok sükürki gecikme olmadı. bir de cildim kusurludegildi ama artık daha da pürüzsüz oldu. bendeki etkileri bunlar kızlar :)
ben kullanalı 2 hafta oluyor ne bulantı ne iştahsızlık hiç bişi yapmadı sadece ilk zamanlar yüzümde uyuşma hissediyordum ama çok şükür artık yok adetim 3 güne düştü sadece bunun dışında göğüslerim 2 haftada 1 bedene yakın büyüdü sizce normal mi yüzümde bir etkisi yok şimdilik ufak tefek sivilceler hala var yüzümde
Bugün doktora gittim ve bu hapı aldım fakat kilo alan bi yapım var alırım diye korkuyorum. Düğüne 1 ay 1 hafta kaldı hadi kilo alırda gelinliğin içne giremezsemkorkudan içemeyecem sanırım
arkadaşlar bende kullanmaya bu ay başladım.Merak ettiğim şu ki 3 tane beyaz hap var onlarıda içip sonra yeni pakette pembe ilaçlara mı devam ediyoruz?VE bu ilacı kullanırken hiçbir korunmaya gerek duymuyomuyuz?Yardımlarınızı bekliyorum.
Bugün doktora gittim ve bu hapı aldım fakat kilo alan bi yapım var alırım diye korkuyorum. Düğüne 1 ay 1 hafta kaldı hadi kilo alırda gelinliğin içne giremezsemkorkudan içemeyecem sanırım
vallahi kızlar reg dönemini bekle regl bitsin filan derken dün başladım
2. hapımı yuttum bugün,
çene bölgemdeki sivilcelenme ve hafif tüylenme için aldactone ile birlikte vermişti doktor
umarım cildime faydası olur, gelişmeleri paylaşıcam
kilo almaya bende çok müsaitim ama bana kilo aldırmadı ben 2 ay kullandım sonra bıraktım ilaç kulanmayı ben hiç yan etki görmedim desem yerii