Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kullanan arkadaşlar, hamile kalma riskini falan anladım tek tek yorumları okudum tamam
peki ya cilde nasıl geliyor?
cildinizde değişiklik oldu mu?
zaten pürüzsüz bi cildiniz mi vardı?

bekarken kist tedavisi için kullandım 6 ay ama bende ciddi yan etkiler yaptı son aylarda ishal oldum,bacaklarım uyuşuyordu,ellerim titriyordu tatildeydim doktor doktor hastane hastane gezdim anlamadı doktorlar neden kaynaklandığını artık araştırma hast. enfeksiyon hastalıklarına gönderdiler,düğünüm olacaktı stresten dediler sebebini bulamayınca bende hemen bebek istediğim için bıraktım hapı ve bıraktığım gün bütün şikayetlerim bitti.
Cilt konusunda bilgim yok cildim pürüzsüz zaten etki ettiyse de ben farkedememişimdir.Ama kılları geç çıkarıyor ve cansızlaştırıyor

kızlar 6 aydır yazz kullanıyorum ilk ay şiddetli baş ağrısı dışında memnundum hatta bırakın kilo olmayı 9 kg zayıfladım bile ama son 3 aydır cinsel isteksizlik var.hiç istemiyorum. seks yapmak sanki zorlaymış gibi. ve orgazm çok geç oluyorum sizinde başınıza geldi mi açıkcası yazz kullanana kadar cinsel hayatım gayet iyiydi böyle bir sorunum yoktu. Yazz kullanıpda cinsel isteksizlik yaşayan var mı??

selam kızlar. ben hapı 1 aydır kullanıyorum bgn tam bir ayım doldu. bende iştaksızlık yaptı midem bulanıo yemek sırasında çok yiyemiyorum hatta 2 kilo verdim. tam zamanında regl oldum çok sükürki gecikme olmadı. bir de cildim kusurludegildi ama artık daha da pürüzsüz oldu. bendeki etkileri bunlar kızlar :)

ben kullanalı 2 hafta oluyor ne bulantı ne iştahsızlık hiç bişi yapmadı sadece ilk zamanlar yüzümde uyuşma hissediyordum ama çok şükür artık yok adetim 3 güne düştü sadece bunun dışında göğüslerim 2 haftada 1 bedene yakın büyüdü sizce normal mi yüzümde bir etkisi yok şimdilik ufak tefek sivilceler hala var yüzümde

Selamlar hap sizde olasi yan etkilerinden birini gostermis dotora gitmenizi aksi halde baska yan etkilerinde guncel yan etkiyi takip edebilicegi konusunda uyarmak isterim.

ben pko + akne tedavisi için kullanmaya başladım,18. günüm.

pko dan kaynaklanan yumurtlama sorunu dolayısıyla adet zamanımın hemen sonrasında akne problemim oluyordu.

göğüslerim şişti biraz,akne bu ay daha az oldu,çok şükür bulantı vs olmadı.

yalnız adetim hala bitmedi,lekelenme tarzında tam 18 gündür hala devam ediyor.

kızlar benim göğüs acılarım hala devam ediyor elleyemiyorum göğüslerimi sanki adet dönemimdeymişim gibi acıyorlar böyle bir etkisini gören varmı yardımcı olursnız sevinirim

kızlar bende yazz kullanıyorum.dahiliye doktorum insülin direncim olduğunu,bunun çabuk kilo alıp zor kilo vermeme neden olduğunu söyledi ve glukofen (metmorfin içerikli bir ilaç) yazdı.ikisini bir arada kullanmamın bir zararı,yan etkisi olur mu?dr olmaz dedi ama korkuyorum,var mı birarada kullanmak durumunda olan?

doktor olmaz dediyse neden korkuyorsun doktor seni riske atar mı?

mesajını geç gördüm bende o ilacı mart başında aldım keşke almasaydım diyorum uzun vadede etkisi çok kötü ve tüm hormonlarını etkiliyor.. bence geç olmadan doktora görün derim, 3 ay boyunca tüm tahlillerini yaptır, ihmal etme canım

Son düzenleme:

vallahi kızlar reg dönemini bekle regl bitsin filan derken dün başladım
2. hapımı yuttum bugün,
çene bölgemdeki sivilcelenme ve hafif tüylenme için aldactone ile birlikte vermişti doktor
umarım cildime faydası olur, gelişmeleri paylaşıcam

Bugün doktora gittim ve bu hapı aldım fakat kilo alan bi yapım var alırım diye korkuyorum. Düğüne 1 ay 1 hafta kaldı hadi kilo alırda gelinliğin içne giremezsem korkudan içemeyecem sanırım

Bugün doktora gittim ve bu hapı aldım fakat kilo alan bi yapım var alırım diye korkuyorum. Düğüne 1 ay 1 hafta kaldı hadi kilo alırda gelinliğin içne giremezsem korkudan içemeyecem sanırım

kilo almaya bende çok müsaitim ama bana kilo aldırmadı ben 2 ay kullandım sonra bıraktım ilaç kulanmayı ben hiç yan etki görmedim desem yerii

arkadaşlar bende kullanmaya bu ay başladım.Merak ettiğim şu ki 3 tane beyaz hap var onlarıda içip sonra yeni pakette pembe ilaçlara mı devam ediyoruz?VE bu ilacı kullanırken hiçbir korunmaya gerek duymuyomuyuz?Yardımlarınızı bekliyorum.

evet cnm 3 beyaz hap bitince ya da başladığında regl oluyorsun zaten hapları bitince yeni pakete geçmen lazım ben 2. paketide bitirdim nasıl koruyor bilmem ama eşim ilişki esnasında geri çekiliyor yani bu şekildede tedbir alıyoruz içime boş..masına izin vermiyorum ne olur ol olmaz

yok cnm kilo aldırmıyormuş ben özellikle kilo aldırmıyor diye bu hapı seçtim ama stresten falan fazla yersen yine giremezsin gelinliğin içine dikkat et cnm

benim yüzümde hiçbir etkisi olmadı regl dönemim yaklaştı yine fışkırdı sivilceler

merhabalar bende bu ay yenı basladım bu hapa.. 21. gunumde kanamam basladı neden olabılır.. daha pembe hapların bıtmesıne var ama.. fıkrı olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…