- Konu Sahibi Zeynep28 maras
arkadaşlar bu ara lekelenmelerden sonra normal regl görüyor musunuz? bende qlairista diye bir doğum kontrol hapı kullandım ilk ayım. ara lekelenmem oldu. fakat normal regl olmadım. sizde durum nedir acaba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bnde bu ilacı kullanıyorm.ve sadec ilk ay adetime bi anormallik oldu.adet görmedm.ve hmn dr a gittm.bünyemin alışma dönemimde olduğu için bi gecikme yaşamışım meğer.o aydan snra her ay düzenli bi şeklde adet gördüm.benm adet dönemim çok sancılı geçiyodu.drm bana bunun için ve yakın tarhte evlenceğm için korunma yöntemli önerdi ve akebinde evlendiğimdede dra gidince kullanmaya devam etmem grektiğini bünyemin alıştığını hiçbi sorun olmadğını söyledi. çok şükür ki ne bir tüylenme nedebaşka bi problem yaşamadım bu ilaçla.ama unumaynkii bünyeden bünyeye değişiyor.benm dr m detaylı bi muayenden snra vermşti bunu bana.yalnz adet gününüze yakn bigünde birgünlüğüne hapı kullanmayı unttğnzda ara ara lekenmeler olabliyor.adetin dha erken gelcekmş gbi olabliyor.ama buda sorun dğl çnkü bünye ilaca alştğı için,alamaynca noluyo dyp kanama gösterebliyor bünye ama dediğm gbi bu benm bünyem vb..her bünye için değişir.bu ilacı öneren bi dr varsa size,detaylı muaayeneden geçmeyi isteyn.ztn ii bi dr ise bunu ztn yapacktrbol sağlıklı günler dilerim:)
öncelikle merhaba;
yazz 24+4 doğum kontrol hapına adetimin 1. günü başlamamı önermişti doktorum. bende tam kanamam başlamadan kahverengi leke gelirken ilaca başladım ve reglm kesildi kanamam olmuyor. bugun 3. ilacı kullandım 1 ay sonra düğünüm var ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim. sende de mi aynı sorunlar oldu?
Merhaba, bu hapı kullanıp nefes darlığı çeken var mı? Son zamanlarda hapı içtikten sonraki yarım saat içinde nefes darlığı yaşıyorum. Sizce normal mi?
Benim başıma öyle bir şey gelmedi ama ilaç kaynaklı da olmayabilir. Uzun zamandır kullanıyor musunuz bu hapı?
bu ilacı kullanıp da cinsel isteksizlik ve kuruluk yaşayn var mı acaba :26:
düzenli olarak kullanan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.
gecen aya yaza başladım hiç gununu aksatmadan içtim ve carşamba gunu gecesi ücüncü hapı içtimm
perşembe gunu sabahı reglim basladı perşembe gecesi ise dorduncu beyazıda içtim. şimdi bu şekilde kullanmam doğrumu yoksa
ben yanlışmı yaptım ucuncu hapta regli oldum dorduncu beyazı içmeden yeni pakatemi geçmeliydim
bu ilacı kullanıp da cinsel isteksizlik ve kuruluk yaşayn var mı acaba :26:
ben canım.
1.5 sene kadar kullandım. en son 2 ay önce kullandım.
aşırı bir kuruluk ve libidoda düşüş yaşadım.
1 ay bile olmasa istemiyordum cinsellik.
şimdi bıraktım ve Nuvaring diye bir yönteme geçtim.
bakalım işe yarayacak mı?..
nuvaring nasıl bir yöntem ilk defa duydum şuan o yöntemden memnun musun çocuk olayında etkisi nasıl çok soru sordum sanırım