- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.679
- 598
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Evliyiz kızım başka aktivite mi var ok????Bombalar aniden susarsa ve seviştiğiniz anlaşılırsa zıçtın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyiz kızım başka aktivite mi var ok????Bombalar aniden susarsa ve seviştiğiniz anlaşılırsa zıçtın
Merhaba evet mutluyum kocamı mutlu ettiğim için de, beden takıldınız bu kdar?
Ühü ühü neden bombardımanı kestiniz duyuldu işte sesim diye ağlama sonraEvliyiz kızım başka aktivite mi var ok????
Sarap iciyorlarmis ya iste hep saraptandurum normalde kocanızın bunu herkesin içinde söylemesi anormal
ama demek aile yapıları rahat ki kimse de bunlar ne biçim laflar diye susturmamış gençleri
Bak benimki uyumuyor bile ayaklarımda salla dur maşallahAllah seni ne yapmasin gülmekten bebem uyanacak
Hayır madem eşin söylediği mutluluk sebebi oluyor, kuzen eşine de şakayla karışık cevap verip geçseymiş ne diye ağlayıp sızlıyor?durum normalde kocanızın bunu herkesin içinde söylemesi anormal
ama demek aile yapıları rahat ki kimse de bunlar ne biçim laflar diye susturmamış gençleri
Şimdi aklıma ,bihterin adnan i reddetmesi ve adnan in zorla yapması geldiadam karısına tecavuzde edebilirdiDemek adamın artık gözü dönmüş..kadın reddediyormus. .o akşam kavga etmişler ki büyük ihtimalle konu sahibi ve eşinin sesini duyup karısına serzenişte bulunmustur
Siz de konu sahibini kıskandınız zaar o an hazzın doruklarında volum mü düşünsün
Abla mutlu et sıfır sıkıntı da sessizce şşşttMerhaba evet mutluyum kocamı mutlu ettiğim için de, beden takıldınız bu kdar?
Bişey degil Nazara gelceklerTümden çok uyumlusunuz o zaman. Bir ömür mutluluklar.
Neden aklıma getirdin nedenŞimdi aklıma ,bihterin adnan i reddetmesi ve adnan in zorla yapması geldiadam karısına tecavuzde edebilirdi
Sarap iciyorlarmis ya iste hep saraptan
Belli zaten yoksa bu kadar üstüne gitmezdin bu tutkulu çiftinöldüm bittim kıskançlıktna
sessizlik caanıma tak etmiş
Siz bizim sevismemize karşı cikarsaniz bizde otelde sevisirizbenim anlamadığım neden öyle sert tepki verilmiş otele gidilmiş falan.
m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.Esine soyle seninle daha fazla ugrasmasin yazinin ortasinda fark ettim cinsel hayatlari olmadigindan resmen kiskanmis. Yani bu tavir uyuyamadik tavri degil. Belliki cogu konuda da seni kiskaniyor. Evliliginiz yolunda giderken onun evliligi kotu gittigi icin imreniyor olabilir. Sebebini bilmesemde bosanma sureci kolay atlatilir bir donem degil. Ve psikiloji cidden yerinde olmuyo. Kiza mesaj atmayin sizlik bisey yok kendinizi kotu hissetmenizi gerektiricek kotu biseyde yapmamissiniz. Esinizin sizi savunmasi sizin yaninizda olmasi zaten yeterli gerisini bosverin
Siz isin icinde oldugunuz icin olabilir mi acaba?Yatak sesi duş sesi vs olabilir milyorım. Çıt çıkmadı diyemem ama lafını yapacak ir şey de yoktu
Kim dedi bunu soyle yakasına yapiscam .....BEn de eşim beni savundu dedi
m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
İyi ki varsınız yorumunuzu için teşekkürler
BEn de eşim beni savundu dedi
m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
İyi ki varsınız yorumunuzu için teşekkürler