• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba evet mutluyum kocamı mutlu ettiğim için de, beden takıldınız bu kdar?

durum normalde kocanızın bunu herkesin içinde söylemesi anormal
ama demek aile yapıları rahat ki kimse de bunlar ne biçim laflar diye susturmamış gençleri

durum normalde kocanızın bunu herkesin içinde söylemesi anormal
ama demek aile yapıları rahat ki kimse de bunlar ne biçim laflar diye susturmamış gençleri
Hayır madem eşin söylediği mutluluk sebebi oluyor, kuzen eşine de şakayla karışık cevap verip geçseymiş ne diye ağlayıp sızlıyor?

Demek adamın artık gözü dönmüş..kadın reddediyormus. .o akşam kavga etmişler ki büyük ihtimalle konu sahibi ve eşinin sesini duyup karısına serzenişte bulunmustur😆
Şimdi aklıma ,bihterin adnan i reddetmesi ve adnan in zorla yapması geldi😆adam karısına tecavuzde edebilirdi😆

BEn de eşim beni savundu dedi
Esine soyle seninle daha fazla ugrasmasin yazinin ortasinda fark ettim cinsel hayatlari olmadigindan resmen kiskanmis. Yani bu tavir uyuyamadik tavri degil. Belliki cogu konuda da seni kiskaniyor. Evliliginiz yolunda giderken onun evliligi kotu gittigi icin imreniyor olabilir. Sebebini bilmesemde bosanma sureci kolay atlatilir bir donem degil. Ve psikiloji cidden yerinde olmuyo. Kiza mesaj atmayin sizlik bisey yok kendinizi kotu hissetmenizi gerektiricek kotu biseyde yapmamissiniz. Esinizin sizi savunmasi sizin yaninizda olmasi zaten yeterli gerisini bosverin
m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
İyi ki varsınız yorumunuzu için teşekkürler

Yatak sesi duş sesi vs olabilir milyorım. Çıt çıkmadı diyemem ama lafını yapacak ir şey de yoktu
Siz isin icinde oldugunuz icin olabilir mi acaba?
Bunca yillik seviskenim, biri bana "dun sesinden uyuyamadik" dese yuoo ben sessizimdir duyamazsin diye inatlasmam. Düşünürüm ulan acaba fazla mi kaptirdim diye. Bir dahakine dikkatli olur kontrol ederim bakiim gercekten cok mu şaapmışım diye.

Kadinin durup durup tam sevistiginiz gece icin sesiniz geldi demesine karsilik yoo hic de bile yoo yoo diye inatlasmaniz komik duruyor. Kac gunluk birikmis ispat cabasi var esinizin, farkinda olmadan sesiniz yukselmis olabilir pekala.

BEn de eşim beni savundu dedi

m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
İyi ki varsınız yorumunuzu için teşekkürler
Kim dedi bunu soyle yakasına yapiscam .....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back