How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini kanitlamak için, anne babanin oldugu yerde sesli seks yapmak ok, biri bundan bisey deyince ok degil. Ama herkes seks yaptigini bilmesi ok çünkü evliler.

Ilk basta senaryo hostu felan ama tutarsizliklar reytingleri bozdu yaaa

Konuya yönetimden kayyum atanmasını istiyorum...🤣🤣🤣

Anlatılır mı yahu? Anlatıyorsa bu saygısızlık demektir. Banane benden başkasının özel hayatının ne olduğu veya ne olmadığı? Siz bunu nasıl normal görüyorsunuz da ağzına çakmıyorsunuz eşinizin? Elin adamının kafasında neden böyle bir bilgi olsun? Şaşılacak şey. Herşeylerini bilip de ses konusuna takılmak bunun için ara bozmak da ayrı mesele. Sizin mahremiyet meseleniz çok başlarda problemli.
Ne ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerek 😅 her şeyiyle denişik bir konu.

Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor

boşanacağı için anlatabiliyor yani. insan yaşadıklarına hürmeten susar.
ne biçim erkekler var hayatta. nasıl bir ailede yetişmiş de boşanacak diye anlatıyor karısıyla özelini. hiç mi edep adap görmemiş.
oldu o zaman tüm eski sevgililerini eşlerini anlatsınlar erkekler nasılsa artık mahrem değil.

Kendini kanitlamak için, anne babanin oldugu yerde sesli seks yapmak ok, biri bundan bisey deyince ok degil. Ama herkes seks yaptigini bilmesi ok çünkü evliler.

Ilk basta senaryo hostu felan ama tutarsizliklar reytingleri bozdu yaaa
Sesli galan değildi nereden öıkarıyorsunuz anlamadım. Gayet normaldi yani

Lütfen yazlığı olan akrabalarınıza doluşmayın ya ,davet etselerde gitmeyin sırf bu yüzden yazlık alamıyorum😂
Konuya gelecek olursak asla birşey yazma,seni kışkırtmaya çalışıyor.başbaşayken gülüp söylese ,sorun yok sende güler geçerdin .büyüklerin yanında bilerek söylüyor . Senin en büyük hatan tekrar kalmaya gitmek olmuş,nispet yapar gibi olmuşsun.büyük ihtimal barışırlar ve seninle çok fena uğraşır.ben olsam uğraşırdım,ben postalanıyorum kavga ettiğim kişi gelip benim kv.yazlığında kalmaya geri geliyor. Keşke yaşanmasaydı ama olan olmuş.

Ne ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerek 😅 her şeyiyle denişik bir konu.

hayır inatla sevişeceksen o yazlıkta çıkar odanın kapısını da pencerelerini de açar öyle sevişirsin. o zaman derim inadına yaptı diye.
otel odasında yapılanı kim takacak.
kendi kendilerini gaza getiriyorlar içten yanmalı gibi.

İnat falan yok tabiki, ama sadece fiziksel bir olay değil duygusal bir olay seks ve bana iyi geliyor o zaman da öyleydi somrasında konuşmalar vs terapi gibi hepsi benim modumu değiştiriyor pozitif olıyorum

İnat falan yok tabiki, ama sadece fiziksel bir olay değil duygusal bir olay seks ve bana iyi geliyor o zaman da öyleydi somrasında konuşmalar vs terapi gibi hepsi benim modumu değiştiriyor pozitif olıyorum
Maşallah maşallah fevkalade.

Lütfen yazlığı olan akrabalarınıza doluşmayın ya ,davet etselerde gitmeyin sırf bu yüzden yazlık alamıyorum😂
Konuya gelecek olursak asla birşey yazma,seni kışkırtmaya çalışıyor.başbaşayken gülüp söylese ,sorun yok sende güler geçerdin .büyüklerin yanında bilerek söylüyor . Senin en büyük hatan tekrar kalmaya gitmek olmuş,nispet yapar gibi olmuşsun.büyük ihtimal barışırlar ve seninle çok fena uğraşır.ben olsam uğraşırdım,ben postalanıyorum kavga ettiğim kişi gelip benim kv.yazlığında kalmaya geri geliyor. Keşke yaşanmasaydı ama olan olmuş.
Tam olarak böylee evet. Barışacaklarını sanmıyorum ama napalım keşke barışsalar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back