• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz isin icinde oldugunuz icin olabilir mi acaba?
Bunca yillik seviskenim, biri bana "dun sesinden uyuyamadik" dese yuoo ben sessizimdir duyamazsin diye inatlasmam. Düşünürüm ulan acaba fazla mi kaptirdim diye. Bir dahakine dikkatli olur kontrol ederim bakiim gercekten cok mu şaapmışım diye.

Kadinin durup durup tam sevistiginiz gece icin sesiniz geldi demesine karsilik yoo hic de bile yoo yoo diye inatlasmaniz komik duruyor. Kac gunluk birikmis ispat cabasi var esinizin, farkinda olmadan sesiniz yukselmis olabilir pekala.
Abi altıma isticem bunca yıllık sevişkenim ne ya 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

BEn de eşim beni savundu dedi

m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
İyi ki varsınız yorumunuzu için teşekkürler
Hay ağzına üzüm bağı ördüğüm bacım, hakikaten bu kadar yazılandan bunu çıkardıysanız;
Hancııı bir kilo şarap getir bu gece sarhoş olasım var diyorum.

ya affedersin ama okurken biraz güldüm özellikle şu kısımda:

Kız patavatsızlık yapmış ama o kadar ağlayayacak kavga edecek bir şey de yokmuş bence. Evlisiniz sevişirsiniz yani bunda utanılacak bir şey yok. Araları da zaten bozukmuş senin olayın sadece bardağı taşıran son damla olmuş. Senlik bir durum yok sonuçta kocasını reddetmesi asıl aralarının bozulmasının sebebi.

fakese de başarılı bir deneme olmuş 👍🏻
Bu kısmi ne ara atladım dedim ama değiştirmiş konu sahibi o cümleyi silmiş yani.Yani bize ne sabaha kadar ne yaptığınızdan hiç birinizin birbirinden farkı yok konu sahibi.

İnat falan yok tabiki, ama sadece fiziksel bir olay değil duygusal bir olay seks ve bana iyi geliyor o zaman da öyleydi somrasında konuşmalar vs terapi gibi hepsi benim modumu değiştiriyor pozitif olıyorum
images (2).jpeg

Y
Çünkü çünkü hiç birimiz yüksek aileye mensup yedi odalı üç banyolu bir villatör çocuğu olamadik.
Villayla saadet olmuyor kardes.
Bak benim evim 5 odali, uc banyo bir tuvaletli ama icinde seks yok.
2 odali tek banyolu evimde boyle miydim catir catir sevisiyordum :(

Uzuldum kendime su an.

m diye linç yedim forumda. Eşimi mutlu etmek beni kullanılmış yapıyormuş eşimin malı oluyormuşum. Gerçekten pess diyorum.
Birbirinizi mutlu etmenize kimse birşey demedi.
Eşinizin bunu aile içinde bağıra çağıra söylemesi bize yanlış gelen.
Bu size gayet normal geliyor hatta mutlu ediyorsa kuzen eşine de gülüp geçebilirsiniz gayet, niye ağlayıp sızladınız?

Hanımlar hanımlar,
ne konulardan sağsalim çıktınız, ne bombalardan kaçtınız ama bu konuda böyle giderseniz mayına çarpacaksanız.
Mayın >Ben< elinizdeki şarap kadehlerine uyku ilacı atıp sizleri mayın tarlasına sürüklemeden geyiği dalgayı bırakıp konuya dönün lütfen.

Niye acısını çıkarmak için sabaha kadar birlikte olduğunuz kısmı sildiniz ki?
Sessiz sevişemiyorsanız bir müddet sevişmeyin madem milletin yanında

bir de haha çok güldüm yanı normal konu olsa suçlu hissedecek bir şey yok derdim cidden yok bu arada

ama ahdhjdjs o kadar kaos içinden çıkıp ah bir de otele gidip acısını çıkarayım demek aklıma gelmezdi ahahaha

mimar var mı bakın yani 3 banyolu bilmem kaç odalı evde bilem seks olmuyor arkadaşlar
Eskiden samanlık kültürü vardı heheytt gidi heheytt

Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Biliyorlar da nasıl seviştiğinizi be sıklıkta seviştiğinizi bilmiyorlar detay vermeniz iyi olmuş akıllarda soru işareti kalmamış👍 Teyzelerin de monoton hayatına renk kattınız.

Hanımlar hanımlar,
ne konulardan sağsalim çıktınız, ne bombalardan kaçtınız ama bu konuda böyle giderseniz mayına çarpacaksanız.
Mayın >Ben< elinizdeki şarap kadehlerine uyku ilacı atıp sizleri mayın tarlasına sürüklemeden geyiği dalgayı bırakıp konuya dönün lütfen.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Hala mı alkollüsünüz?

Konu sahibi kimse size aa ne ayıp, seviştiniz ve hepimiz duyduk Çok ayıpladık . Bir daha olmasın filan dememiş ki. Bir sürü akraba ile dolu evde gürültülü bir şekilde sevişmeyi ben de tercih etmem doğrusu. İhtiyaçtır, doğaldır, ayıp değildir vs bunları herkes biliyor zaten,. Bence özel olan özel kalmalıdır, herkese duyurmaya, ilan etmeye, ispat etmeye gerek yoktur. Örneğin yemek yerken bu çok doğal diye anormal şapırtılar, geğirmeler, sesler çıkarıyor musunuz aynı akrabaların arasında. Ya da afedersiniz insan wc de bile daha sessiz olmaya çalışıyor kalabalık bir evde, oysa ki bu da çok doğal! Doğal diye insanlara duyurarak yapılmasını onaylamıyorum ben. Üstelik sizin inadına gibi bir ima ile otelde sabaha kadar (ne alakaysa ve bize neyse!) birlikteliğinizi gereksizce burada bizlere ima etmeniz de bu özel ilişkileri insanlara bir şekilde duyurma durumundan hoşlandığınızı aleni olarak söylüyor bize. Bir tek siz sevişmiyorsunuz hanımefendi canlılar tek hücreli değillerse bu şekilde ürüyorlar zaten. Ama çevrelerine duyurmak, ilan etmek için hani o çok doğal olan konu var ya biz onu yapıyoruz duydunuz mu, duymayanlar siz de bilin ki otelde de sabahlara kadar devamdı! çabasına girmiyorlar. Elbette diğer fertlerin yanında bunu dile getiren hatalı, çeker kenara çok özür dilerim, rahatsız ettiğimizi bilemedim ama büyüklerin yanında böyle aleni söylenmez ki. Lütfen! derdim ve büyütmezdim. Hem haksız bulduğumuz o kadın da farklı bir kültürde yetişmiş, büyüklerin bunu duyduğu için o sesleri ben çıkarmadım bunu bilsinler paniğine kapılmış da olabilir. Sonuç olarak konu inandırıcı gelmedi ama doğruysa da cinsel hayatlarımızı ulu orta ilanen yaşayıp farklı görüşte olanlara saldırıp aile faciasına dönüştürmeye de gerek yok. Size mesaj gönderen kadına "kast ettiğiniz nedenle boşanmadığınızı hepimiz biliyoruz. Günah keçiniz ben değilim. Gerçek boşanma nedenlerinizi eşinizle çözün. Umarım halledersiniz ve bir araya gelirsiniz. Lütfen kendi sorunlarınızı başkalarına yüklemeye çalışma yanlışından vaz geçin " yazar ve engellerdim ben.

Eşinizi mutlu etmeniz anormal değil bunu onun dile getirmesi anormal. 🤦

Konu sahibi kimse size aa ne ayıp, seviştiniz ve hepimiz duyduk Çok ayıpladık . Bir daha olmasın filan dememiş ki. Bir sürü akraba ile dolu evde gürültülü bir şekilde sevişmeyi ben de tercih etmem doğrusu. İhtiyaçtır, doğaldır, ayıp değildir vs bunları herkes biliyor zaten,. Bence özel olan özel kalmalıdır, herkese duyurmaya, ilan etmeye, ispat etmeye gerek yoktur. Örneğin yemek yerken bu çok doğal diye anormal şapırtılar, geğirmeler, sesler çıkarıyor musunuz aynı akrabaların arasında. Ya da afedersiniz insan wc de bile daha sessiz olmaya çalışıyor kalabalık bir evde, oysa ki bu da çok doğal! Doğal diye insanlara duyurarak yapılmasını onaylamıyorum ben. Üstelik sizin inadına gibi bir ima ile otelde sabaha kadar (ne alakaysa ve bize neyse!) birlikteliğinizi gereksizce burada bizlere ima etmeniz de bu özel ilişkileri insanlara bir şekilde duyurma durumundan hoşlandığınızı aleni olarak söylüyor bize. Bir tek siz sevişmiyorsunuz hanımefendi canlılar tek hücreli değillerse bu şekilde ürüyorlar zaten. Ama çevrelerine duyurmak, ilan etmek için hani o çok doğal olan konu var ya biz onu yapıyoruz duydunuz mu, duymayanlar siz de bilin ki otelde de sabahlara kadar devamdı! çabasına girmiyorlar. Elbette diğer fertlerin yanında bunu dile getiren hatalı, çeker kenara çok özür dilerim, rahatsız ettiğimizi bilemedim ama büyüklerin yanında böyle aleni söylenmez ki. Lütfen! derdim ve büyütmezdim. Hem haksız bulduğumuz o kadın da farklı bir kültürde yetişmiş, büyüklerin bunu duyduğu için o sesleri ben çıkarmadım bunu bilsinler paniğine kapılmış da olabilir. Sonuç olarak konu inandırıcı gelmedi ama doğruysa da cinsel hayatlarımızı ulu orta ilanen yaşayıp farklı görüşte olanlara saldırıp aile faciasına dönüştürmeye de gerek yok. Size mesaj gönderen kadına "kast ettiğiniz nedenle boşanmadığınızı hepimiz biliyoruz. Günah keçiniz ben değilim. Gerçek boşanma nedenlerinizi eşinizle çözün. Umarım halledersiniz ve bir araya gelirsiniz. Lütfen kendi sorunlarınızı başkalarına yüklemeye çalışma yanlışından vaz geçin " yazar ve engellerdim ben.
Merhaba defalarca yazdım gürültü bir sevişme değildi. Artık yoruldum geröekten kimseye duyurma amacımız yok hatta eşim çekindiği için başka 3-4 gün hiç yanaşmado bile

Kız nasıl bir avazda okudum film gibi valla sen cevap verme eşine söyle eşin ne güzel korumuş kollamış seni bizimkiler olsa tartışma boşver falan der senlik bi durum yok sen üzülme lütfen çok terbiyesizmiş böyleleri ne ister bilmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back