• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ağlayacak bir durum göremedim ya bir de eşiniz sizi ne diye savundu anlamadım
Siz kendinizi savunabilirdiniz yani kadının yaptığı yanlış da sanki olay çok büyümüş gibi yani

Siz olayım yüzde 90 ında ağlamışsınız cidden
Eşiniz de ağlamanız kesilsin diye otele acısını çıkarmaya götürmüş işte

Kız nasıl bir avazda okudum film gibi valla sen cevap verme eşine söyle eşin ne güzel korumuş kollamış seni bizimkiler olsa tartışma boşver falan der senlik bi durum yok sen üzülme lütfen çok terbiyesizmiş böyleleri ne ister bilmem
Buradakiler eşimin beni korumak yerine beni rezil ettiğini söylüyorlar hangisi doğru bilemedim

Konu sahibi kimse size aa ne ayıp, seviştiniz ve hepimiz duyduk Çok ayıpladık . Bir daha olmasın filan dememiş ki. Bir sürü akraba ile dolu evde gürültülü bir şekilde sevişmeyi ben de tercih etmem doğrusu. İhtiyaçtır, doğaldır, ayıp değildir vs bunları herkes biliyor zaten,. Bence özel olan özel kalmalıdır, herkese duyurmaya, ilan etmeye, ispat etmeye gerek yoktur. Örneğin yemek yerken bu çok doğal diye anormal şapırtılar, geğirmeler, sesler çıkarıyor musunuz aynı akrabaların arasında. Ya da afedersiniz insan wc de bile daha sessiz olmaya çalışıyor kalabalık bir evde, oysa ki bu da çok doğal! Doğal diye insanlara duyurarak yapılmasını onaylamıyorum ben. Üstelik sizin inadına gibi bir ima ile otelde sabaha kadar (ne alakaysa ve bize neyse!) birlikteliğinizi gereksizce burada bizlere ima etmeniz de bu özel ilişkileri insanlara bir şekilde duyurma durumundan hoşlandığınızı aleni olarak söylüyor bize. Bir tek siz sevişmiyorsunuz hanımefendi canlılar tek hücreli değillerse bu şekilde ürüyorlar zaten. Ama çevrelerine duyurmak, ilan etmek için hani o çok doğal olan konu var ya biz onu yapıyoruz duydunuz mu, duymayanlar siz de bilin ki otelde de sabahlara kadar devamdı! çabasına girmiyorlar. Elbette diğer fertlerin yanında bunu dile getiren hatalı, çeker kenara çok özür dilerim, rahatsız ettiğimizi bilemedim ama büyüklerin yanında böyle aleni söylenmez ki. Lütfen! derdim ve büyütmezdim. Hem haksız bulduğumuz o kadın da farklı bir kültürde yetişmiş, büyüklerin bunu duyduğu için o sesleri ben çıkarmadım bunu bilsinler paniğine kapılmış da olabilir. Sonuç olarak konu inandırıcı gelmedi ama doğruysa da cinsel hayatlarımızı ulu orta ilanen yaşayıp farklı görüşte olanlara saldırıp aile faciasına dönüştürmeye de gerek yok. Size mesaj gönderen kadına "kast ettiğiniz nedenle boşanmadığınızı hepimiz biliyoruz. Günah keçiniz ben değilim. Gerçek boşanma nedenlerinizi eşinizle çözün. Umarım halledersiniz ve bir araya gelirsiniz. Lütfen kendi sorunlarınızı başkalarına yüklemeye çalışma yanlışından vaz geçin " yazar ve engellerdim ben.

hah aynen bu ! madem insanların yanında söylenmesi sorun o zaman neden ağlayıp eşe söylenip olay daha da büyütülüyor ? aksine sessizce çözmeye o anda kapatmaya çalışılır.
kendi de farkında olmadan bir ispat bir gösteriş çabasında olabilir, bilinçaltını bilemeyiz tabi. ama otel ayrıntısı dahi detay olarak veriliyorsa aklımıza başka bir şey de gelmiyor.

Fazla abartmışsınız hatta kuzenin sevişememe durumuna içten içe nispet yapar haliniz bile var. Ne saçma oturup eşiniz ve eşinizin erkek kuzeniyle yatak muhabbetini konuşmak. Herkeste özür dilemiş ne güzel ,) hepiniz ayrı tuhaf geldiniz bana.
.

Hanımlar hanımlar,
ne konulardan sağsalim çıktınız, ne bombalardan kaçtınız ama bu konuda böyle giderseniz mayına çarpacaksanız.
Mayın >Ben< elinizdeki şarap kadehlerine uyku ilacı atıp sizleri mayın tarlasına sürüklemeden geyiği dalgayı bırakıp konuya dönün lütfen.
Konuya kayyum atandığına göre ben ufaktan ufaktan kevser şarabıyla yunmaya gidiyorum. Mesaj alınmıştır.🤗🌼💐🌼

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim😌

Hanımlar bu arada üyenin gerçekliğine veya konusuna inanmıyor olabilir, bu sebeple de konuyu tiye alıyor olabilirsiniz, ki inanılmadığına dair mesajların bir kısmı gözüme çarptı lakin aksi ispat edilmedikçe her üyelik ve konu gerçek kabul edildiğinden lütfen geyiği bırakın, ayrıca şimdilik fake olduğuna dair hiçbir delil olmadığı gibi daha önce açılmış konusunda da bu konuyu destekler işaretler var.

Ayrıca yaş doğruysa üye çok genç ve anlatılana göre yeni evli olduğu için bazı özel şeyleri abartılı yaşıyor olabilir.

Bence yuvanın bozulmasında sizin de katkınız var. Olayı eşinize yansıtmanız, bu nedenle kuzenlerin tartışması, sonrasında kuzenin eşi ile tartışması hep zincirleme olmuş şeyler. Ben de kendimi kötü hissederdim.

Merhaba defalarca yazdım gürültü bir sevişme değildi. Artık yoruldum geröekten kimseye duyurma amacımız yok hatta eşim çekindiği için başka 3-4 gün hiç yanaşmado bile
Sizin açtığınız konuda yazdıklarınıza göre yanıtlıyoruz hanımefendi. Gürültülü olmayan bir sevişme diğer insanları neden rahatsız etsin.Kapınıza kulak dayayıp dinlemiyorlardır sanırım İnsanlara defalarca bunu yazıyorsanız demek ki yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor. Bunca insan yazdıklarınızda ısrarla aynı bölümü yanlış anlıyor olamayız ki! Ayrıca bizlere çok gereksizce otelde sabaha kadar devam ettiğiniz vurgusu! İnsanlara duyurma amacınız olmadığı konusunda hiç doğrulamıyor sizi. Kusura bakmayın işin gerçeği bu.

soruyla ilgili fikrimi de yazayım madem:

evet konunun net şekilde boşanmaya gelmesinde payınız var.
tekrar denemek için tatile giden insanlar söz konusu. kuzenin eşi hata yapmış bunda hem fikiriz. ama bunun üzerine ağlamak, gidip eşe konuyu yansıtmak olayı büyütmektir.
eşinizi tanıyor olmalısınız, bu konuda ne tepki vereceğini bilirsiniz.
eşiniz de olayı büyütmüş ve herkesin cinsel hayatı alenen ortalara dökülmüş.
belki tatil rahatlığında toparlanabilecek bir ilişki sizin yaktığınız fitille sona evrilmiş.

böyle bir durum olmasa dahi, herkesin tatil amaçlı bulunduğu bir ortamda kimsenin tatilini zehir etmemek için konuyu büyütmemek lazım.
çok rahatsızsanız bunu duyan teyze kişisine de ayrıca bir vakitte özel olarak rahatsızlığınızı anlatıp bir büyüğe danışmış olabilirdiniz. konu en azından kadınlar arasında çözülürdü.

Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Niye eşinize atıyorsunuz ortalığı daha da kızıştırmak mı istiyorsunuz ? kendiniz Konuşsanız olmuyo mu

Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Olaylar daha da büyüsün tabi muhakkak eşinize atmaliydiniz.
Kuzen gitsin, eşini dövsün hatta çünkü eşiniz yine saçma sapan tepkiler verecektir kuzen dünden meraklı.
Çok iyi olmuş.
Siz hiçbirsey yapamayan biri gibi kocanızin gölgesine sığınmaya devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back