Konu sahibi kimse size aa ne ayıp, seviştiniz ve hepimiz duyduk Çok ayıpladık . Bir daha olmasın filan dememiş ki. Bir sürü akraba ile dolu evde gürültülü bir şekilde sevişmeyi ben de tercih etmem doğrusu. İhtiyaçtır, doğaldır, ayıp değildir vs bunları herkes biliyor zaten,. Bence özel olan özel kalmalıdır, herkese duyurmaya, ilan etmeye, ispat etmeye gerek yoktur. Örneğin yemek yerken bu çok doğal diye anormal şapırtılar, geğirmeler, sesler çıkarıyor musunuz aynı akrabaların arasında. Ya da afedersiniz insan wc de bile daha sessiz olmaya çalışıyor kalabalık bir evde, oysa ki bu da çok doğal! Doğal diye insanlara duyurarak yapılmasını onaylamıyorum ben. Üstelik sizin inadına gibi bir ima ile otelde sabaha kadar (ne alakaysa ve bize neyse!) birlikteliğinizi gereksizce burada bizlere ima etmeniz de bu özel ilişkileri insanlara bir şekilde duyurma durumundan hoşlandığınızı aleni olarak söylüyor bize. Bir tek siz sevişmiyorsunuz hanımefendi canlılar tek hücreli değillerse bu şekilde ürüyorlar zaten. Ama çevrelerine duyurmak, ilan etmek için hani o çok doğal olan konu var ya biz onu yapıyoruz duydunuz mu, duymayanlar siz de bilin ki otelde de sabahlara kadar devamdı! çabasına girmiyorlar. Elbette diğer fertlerin yanında bunu dile getiren hatalı, çeker kenara çok özür dilerim, rahatsız ettiğimizi bilemedim ama büyüklerin yanında böyle aleni söylenmez ki. Lütfen! derdim ve büyütmezdim. Hem haksız bulduğumuz o kadın da farklı bir kültürde yetişmiş, büyüklerin bunu duyduğu için o sesleri ben çıkarmadım bunu bilsinler paniğine kapılmış da olabilir. Sonuç olarak konu inandırıcı gelmedi ama doğruysa da cinsel hayatlarımızı ulu orta ilanen yaşayıp farklı görüşte olanlara saldırıp aile faciasına dönüştürmeye de gerek yok. Size mesaj gönderen kadına "kast ettiğiniz nedenle boşanmadığınızı hepimiz biliyoruz. Günah keçiniz ben değilim. Gerçek boşanma nedenlerinizi eşinizle çözün. Umarım halledersiniz ve bir araya gelirsiniz. Lütfen kendi sorunlarınızı başkalarına yüklemeye çalışma yanlışından vaz geçin " yazar ve engellerdim ben.