Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerek her şeyiyle denişik bir konu.
Şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik

Esine soyle seninle daha fazla ugrasmasin yazinin ortasinda fark ettim cinsel hayatlari olmadigindan resmen kiskanmis. Yani bu tavir uyuyamadik tavri degil. Belliki cogu konuda da seni kiskaniyor. Evliliginiz yolunda giderken onun evliligi kotu gittigi icin imreniyor olabilir. Sebebini bilmesemde bosanma sureci kolay atlatilir bir donem degil. Ve psikiloji cidden yerinde olmuyo. Kiza mesaj atmayin sizlik bisey yok kendinizi kotu hissetmenizi gerektiricek kotu biseyde yapmamissiniz. Esinizin sizi savunmasi sizin yaninizda olmasi zaten yeterli gerisini bosverin

Sesli galan değildi nereden öıkarıyorsunuz anlamadım. Gayet normaldi yani
Normaliniz de sesli demek ki

Kuzenin esine malum mu oldu sevistiginiz eger kadin duymadiysa?
Bu kadar zaman bir sey demeyip tam seviştiğiniz gecenin sabahı diyorsa demek ki bir sey duymus.

Bosanmaz da barisirsa bir de artik sevisiyor olduklarini ispatlamasi gerekecek simdi

Yengee baristik ama artik sevisiyoz inanmazsaniz gelin dinleyin bak

Kaç yorumdur yazıyorum sesli değildi diye ama görmüyorsanız yapacak bir şeyim yok, bağara çağata sevilrcek halimiz yok kalabalık rvde.

Kaç yorumdur yazıyorum sesli değildi diye ama görmüyorsanız yapacak bir şeyim yok, bağara çağata sevilrcek halimiz yok kalabalık rvde.

ben de diyorum ki sesiniz çıkmasa duvarlar perde değil herhalde nasıl duysunlar
fizik kanunlarına aykırı yazdığınız

Normaliniz de sesli demek ki

Kuzenin esine malum mu oldu sevistiginiz eger kadin duymadiysa?
Bu kadar zaman bir sey demeyip tam seviştiğiniz gecenin sabahı diyorsa demek ki bir sey duymus.
Yatak sesi duş sesi vs olabilir milyorım. Çıt çıkmadı diyemem ama lafını yapacak ir şey de yoktu

bilemiyorum bu benim fikrim tabi..o kızın yaptığı çok ayıp ama sizz de başkasının evinde bir nebze dikkatli olabilirdiniz. Yaşamayın demiyorum elbette ama dikkat etmek gerekir benceeee

Merhaba evet mutluyum kocamı mutlu ettiğim için de, beden takıldınız bu kdar?
Böyle bir olayda -hele sabah da çok mutlu uyanilmis ya- evi ayağa kaldırmak pek buna işaret etmiyor ama... Bana al birini vur ötekine geldiniz.

Aynen bana da "biz böyleyiz" filminden esinlenmiş gibi geldi. Ortam kuzenler falan bilemiyorum inandırıcı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…