Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cacharel noa ve kenzo l' eau par parfümlerini merak ediorum gidip koklıcam ama fırsat olmadı. hangisini tavsiye edersiniz. bi de dkny be delicious nasıl kokuo bazıları salatalık kokuo ne biçim parfüm bu diye çevredekilerden olumsuz yorumlar almışlar da cidden öyle mi :)
dkny be delicious yeşil olan. hangi açık parfümcüde daha iyidir acaba bi bilgisi olan var mı ??? ben bargelloda kokladım salatalık kokusunu daha baskın yapmışlar elma kokusuna göre :) dp de ki kokusu nasıl bilen lütfen paylaşşın yada bu parfümle ilgili bi yorumu olan :))
canım ben artık bargellonun parfümlerini begenmiyorum ya..dp'den kullanmıştım bi yaz hoştu..fresh,taze bi kokuydu ordan dene derim
dkny be delicious yeşil olan. hangi açık parfümcüde daha iyidir acaba bi bilgisi olan var mı ??? ben bargelloda kokladım salatalık kokusunu daha baskın yapmışlar elma kokusuna göre :) dp de ki kokusu nasıl bilen lütfen paylaşşın yada bu parfümle ilgili bi yorumu olan :))
çok teşekkürler arkadaşım :) dp den alıcam be deliciousı:) j. lo. glow parfümü hakkında ne düşnüosunuz?? ben temizlik kokan bi parfüm arıyorum da.. buna da sabun kokusu gibi mis gibi temizlik kokuyo diye yorumlarda bulunmuşlar bu kokuyu bilen var mı???Bunun kokusu dp de tatlı tatlı yeşil elma kokar canım salatalık kokusu ck hissedilmez