• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlık parfümler buraya !!!

-CHACHAREL NOA
-ESCADA SEXY GRAFFITI
-ESCADA ISLAND KISS
-ESCADA ROCK'IN RIO
-ESCADA PASIFIC PARADISE
-DAVIDOFF COOL WATER
-DIOR JADORE
-LACOSTE-CLASSIC
-LACOSTE TOUCH OF SUN
-LACOSTE TOUCH OF PINK
-RALPH LAUREN RALPH
-GUCCI RUSH 2
-JIL SANDER SUN
-DKNY BE DELICIOUS
-DIOR ADDİCT 2
-DIOR PURE POISON
-DAVIDOFF ECHO
-CLINIQUE HAPPY
-CALVIN KLEIN IN 2 U
-ARMANI MANIA
-CHANEL CHANCE
-D&G LIGHT BLUE
-ESTEE LAUDER PLEASURES
-PACO RABANNE ULTRAVIOLET
-NINA RICCI NINA
-HUGO BOSS WOMAN
-GUCCI FLORA
-KENZO L'EUPAR
-RALP LAUREN- ROMANCE
-LANVIN ECLAT D'ARPEGE
-ESCADA TUJ SUNSET
-NAOMI CAMPELL CAT DELUXE
-MICHEAL KORS- ISLAND

baya yazdım :)

Son düzenleme:
Noa ya aşık oldum bebek gibi kokuyor :))) Bugün denedim benim yaz parfümüm olucak.

Son düzenleme:
narsico rodriguez for her' un siyahi yazin kullanilir mi yoksa agir mi kacar? Cunku ben onu kisin kullanamiyorum hapsirtiyor

cacharel noa ve kenzo l' eau par parfümlerini merak ediorum gidip koklıcam ama fırsat olmadı. hangisini tavsiye edersiniz. bi de dkny be delicious nasıl kokuo bazıları salatalık kokuo ne biçim parfüm bu diye çevredekilerden olumsuz yorumlar almışlar da cidden öyle mi :)

cacharel noa ve kenzo l' eau par parfümlerini merak ediorum gidip koklıcam ama fırsat olmadı. hangisini tavsiye edersiniz. bi de dkny be delicious nasıl kokuo bazıları salatalık kokuo ne biçim parfüm bu diye çevredekilerden olumsuz yorumlar almışlar da cidden öyle mi :)

dkny be delicious yazlık meyve kokar..Amerikan elması, salatalık, greyfurt, gül, beyaz amber, manolya, tuberose, menekşe, beyaz muguet, sarı odun, yumuşak ten ahengi, sandal ağacı içeriyormuş..bence en baskın kokusu yeşil elmadır..fresh ve meyve meyve kokarsınız yani bunu sıktığınızda..

kenzo leauparın cok seveni var..ben pek sevmiyorum ama bu da fresh yazlık bi koku..3'ü arasnda seçim yapıcaksan noa derim canım..masum pudramsı temiz bi kokuydu yanlış hatırlamıyorsam..

dkny be delicious yeşil olan. hangi açık parfümcüde daha iyidir acaba bi bilgisi olan var mı ??? ben bargelloda kokladım salatalık kokusunu daha baskın yapmışlar elma kokusuna göre :) dp de ki kokusu nasıl bilen lütfen paylaşşın yada bu parfümle ilgili bi yorumu olan :))

dkny be delicious yeşil olan. hangi açık parfümcüde daha iyidir acaba bi bilgisi olan var mı ??? ben bargelloda kokladım salatalık kokusunu daha baskın yapmışlar elma kokusuna göre :) dp de ki kokusu nasıl bilen lütfen paylaşşın yada bu parfümle ilgili bi yorumu olan :))

canım ben artık bargellonun parfümlerini begenmiyorum ya..dp'den kullanmıştım bi yaz hoştu..fresh,taze bi kokuydu ordan dene derim

canım ben artık bargellonun parfümlerini begenmiyorum ya..dp'den kullanmıştım bi yaz hoştu..fresh,taze bi kokuydu ordan dene derim

ben daha yeni yeni açık parfüm kullanmaya başladım.. dp mi daha iyi bargello mu bilmiorum... sizce hangisi? neden bargelloyu beğenmiosunuz artık acaba paylaşabilir misiniz??

Bargello bir iki sene önce daha iyiydi. Bir kere artık neredeyse hiçbir kokusu çok kalıcı değil ve birde bir parfümü mesela bileğine sıkarsın 3 4 dakikaya oturur o kokuyu ona göre koklar alırsın bargelloda sıkıyosun çok kolonya gibi kokuyor kokunun oturma süresi 1 saat sürüyor ve yanlış seçim yapabiliyor insan bu yüzden.. O yüzden açık parfümde Dp en iyisi. Ben bargello çok kullandım ama bu sene dp ye geçtim ve bir daha bargellodan da almam...

evet bende bargellodan ilk defa kokladım kolonya gibi kokuyo uzun i süre. yanlış seçim yaptım sonra gittim değiştirdim gerçekten de dediğiniz gibi yani haklısınız :) bnde dp den alayım bundan sonra ozaman:)

Bunun kokusu dp de tatlı tatlı yeşil elma kokar canım salatalık kokusu ck hissedilmez

Bunun kokusu dp de tatlı tatlı yeşil elma kokar canım salatalık kokusu ck hissedilmez
çok teşekkürler arkadaşım :) dp den alıcam be deliciousı:) j. lo. glow parfümü hakkında ne düşnüosunuz?? ben temizlik kokan bi parfüm arıyorum da.. buna da sabun kokusu gibi mis gibi temizlik kokuyo diye yorumlarda bulunmuşlar bu kokuyu bilen var mı???

Back