Eski sevgiliye beddua etmek

Ys şöyle demek istedim babamın açtığı yaralaı kapattı gibi oldu. Ve bugün dediği şey şu manevi olarak veremediğim ilgiyi maddi olarak veriyorum sana. Çok garip birisi. Anlatılmaz yaşanır. Beddua ettim ağladım vicdan azabı çektim sonra ona uzun uzun yazdım bana layık olmadığını ve gözümde büyüttüğümü söyledim. İlişkimiz aynj şöyle; kavga ederiz aramam yazmam deriz ya o arar ya ben . Yüzsüzlük bir nevi. O gider başkasıyla dener ben gider başkasıyla olmayınca birbirimize döneriz ama bizden de olmaz. Birbirimizin güvenli alanı gibiyiz. Bana ilgisi olduğunu fakat sevmediğini söyledi. ve beni yeri gelince kötüler ama benim gibi olmadığını da söyler kimsenin. Hangi kafada hangi zihniyete asla anlamiyorum. Her şeyi düzelttik diyoruz doğrı düzgün ilgi vermiyor. Benim için kaç km yol gelir ama hiçbir şeyi düzeltmez. Birbirimizi yıprattık ama asla da kopamadık senelerce. O bana hallettik her şeyi deyip düzelmedi. O düzelmedi bende küfürlee ettim çok toksik. Beni hak ediyor mu diye 3 4 saat düşündüm hayır etmiyor. Ama ona karşı

beddua etme nedenim benim için hala bir şeyler yapıp asla düzelmemesi. Ben depresyona girmiştim onunla tanıştığım dönemde. O da o dönem yanımda oldu. Onun kötğ zamanında da ben oldum. Birbirimize duygusal bağ oldu. Yüz yüze geldik vakit geçirdik her şey iyi fakat uzak mesafeye dönünce bizimki olmuyor. Hak ettiğim değerin farkındayım ondan alamayınca küfür edip sinirleniyorum. Ama asla da ondan kopamıyorum. Arada sevgi yok aşk yok sadece başka bir duygu var ama anlamlandıramıyorum. Hayatıma ondan sonra iyi kötü bir sürü insan girdi he olmadı orası ayrı ama ondan da ilgili insanlar girdi. Sevgilim varken asla ona dönmedim ama ayrılınca direkt ona döndüm. Oda başkasıyla deniyoe ediyor kızlara bakıyorum güzel ideal. Ama birbirimize dönüncd dediği cümle şu " Seninle olmuyor ama kimse senin gibi de değil". Ama benimle anlaşamıyor biraz önce engellemeden önce dedim bu kafayla sen hiçbir yere varamazsın hem iş anlamında hem aşk. Ben ilk defa bir erkeği bu kadar enayi gördüm. Ben sevmediğim bir insan için km lerce yol gitmem. Para harcamam mesela. Hediye almam bunları yapıyor ama yine yok 😂 ben anlamıyorum siz çözin lütfen bana söyleyin ya
Tatlım onun da safe zone’u sensin yani senin yanında güvende hissediyor ve sana döndüğünde orada olduğunu biliyor, konfor alanısın ve yol gelmekten para harcamaktan kaçınmıyor senin için değil kendi için yapıyor anlayacağın
Ama sevgi bu değil, sevgi senin hislerine empati yapması, duygusal ihtiyaçlarını gözetmesi
Siz karşılıklı olarak bağımlısınız birbirnize, ikiniz de sağlıklı sağlıksız ilişki ayırt edemiyorsunuz, eğer onunla iletişimi tamamen kesip her yerden engelleyip, bir süre hayatına kimseyi almadan devam edersen, aşk ve ilişkiler üzerine ne istediğini belirlersen bir sonraki ilişkin daha sağlıklı olabilir
Sevginin tanımını aslında pek çok insan bilmiyor, aileden gördüğümüz şeyleri bazen sevgi sanıyoruz, bu konuda sağlıklı ilerlemek için biraz durmak ve sorgulamak gerekli

Tatlım onun da safe zone’u sensin yani senin yanında güvende hissediyor ve sana döndüğünde orada olduğunu biliyor, konfor alanısın ve yol gelmekten para harcamaktan kaçınmıyor senin için değil kendi için yapıyor anlayacağın
Ama sevgi bu değil, sevgi senin hislerine empati yapması, duygusal ihtiyaçlarını gözetmesi
Siz karşılıklı olarak bağımlısınız birbirnize, ikiniz de sağlıklı sağlıksız ilişki ayırt edemiyorsunuz, eğer onunla iletişimi tamamen kesip her yerden engelleyip, bir süre hayatına kimseyi almadan devam edersen, aşk ve ilişkiler üzerine ne istediğini belirlersen bir sonraki ilişkin daha sağlıklı olabilir
Sevginin tanımını aslında pek çok insan bilmiyor, aileden gördüğümüz şeyleri bazen sevgi sanıyoruz, bu konuda sağlıklı ilerlemek için biraz durmak ve sorgulamak gerekli
İletişimi evet kesiyorum ama arıyorum bende salak gibi :KK43:

İletişimi evet kesiyorum ama arıyorum bende salak gibi :KK43:
Boşluğa düşünce arıyorsun o yüzden kendine severek yapacak bsy bul boşluğa düşme
Aşk ilişkisi hayatımınızın en önemli olmazsa olmaz ilişkisi değil, önce kendinle olan ilişkin

Size şunun garantisini vereyim. Kimse senin gibi değil diyor ya buna aldanmayın. Pat bir mesaj gelir ben evleniyorum der. İkiniz de güvenli alansınız ama sevgi saygı yok. Bu aşk değil ve emin olun aşık olursa artık gözü sizi görmez. Olsa olsa yedek, yara bantı olarak tutar bir köşede. Bu psikolojiyle bunu kaldıramazsınız. İkimiz de başkalarıyla yapamıyoruz yazıyorsunuz ama zaten kafanızda bitmesi gereken ilişkilere başlıyorsunuz. Biz ne yazarsak yazalım hayat sizin. Erkekler günün sonunda acımasız ve net kararlar veriyor, biz kadınlar gibi ağlanıp sızlanmıyorlar.

Nasıl düzelicem. Bir kere demesi lazım ya bu kız cidden benden vazgeçti galiba
Size ne ki onun ne dediği, ne düşündüğü. O sizin ondan vazgeçtiğinizi düşünse ne düşünmese ne önemi var. Önemli olan sizin düşünceleriniz. Sizin kararlarınız. Siz diyeceksiniz kendinize ben artık görüşmeyeceğim diye.

Eski sevgilim Bugün yazdı. İçimde kalanlar vardı ben baya ağır beddualar ve hakaretler ettim. 2.5 senedir hayatımda nerden baksanız. Kapatırken dedi ki çocukluğum ve gençliğim seninle geçti en zor zamanlarımızda yanımızda biz vardık. Biz birbirimizden kopamayız dedi. Bu kadar büyük konuşuyosun ama eşim de olabilirsin dedi görüşürüz dedi görüşürüz diyemedim bile. Sonra wp dan yazdım özür dilemedim. Dedim bunu yapma amacım beni engellemendi aradığımda bakma kesin bitsin diye yaptım çünkü asla bitmiyor aramızdaki bu nasıl bir bağ ise dedim açıkladım. Sonra aradım bakmadı. Engel falan yok. Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı. Birçok kez denedik iletişim kuramadık olmadı. Kırıcı konuştuk ama sonda kullandığı cümle bana koydu. 3 saat ağladım. Sizce ne yapmam lazım
Engelleyip arayıp sormaman lazım. Önüne, yoluna bakman lazım. Yaratık başkasıyla gezip gelip seni yokluyor. Bıraktığı yerdemisin, onu seviyormusun, hayatına başkasını aldın mı onu kontrol ediyor. Kopmayan bağ dediğin, değersizliğin, sevgisizliğin dibini gördüğün toksik ilişki kırıntısı. Zira ortada bir ilişki yok. Gerçekten kızlarımızın kendini önemseden ite kopuğa paspas oluşunu izlemekten hoşlanmıyorum.

Nasıl bitecek bu
önüne bakacaksın olup bitecek. Zaafın olsada yapacak bişey yok elimizde sihirli değnek yokki değdirelim. Herşey sende bitiyor o engellemediyse sen engelle, stalk falan yapma bir süre uzaklaş telefondan. Herkesin bir derdi sorunları var en nihayetinde herkes kendisi hallediyor bunu. Vazgeçmeyi kabullenmelisin artık... VAZGEÇECEKSİN

iyy duygularini bastirmak icin küfür, beddua eden insanlardan nefret ediyorum. Gercekten cok ezik bir davranis. beddua ettiniz ondan üstün mü oldunuz? bir de genelde ilgi gostermedi diye küfrediyorum demissiniz. agzindan küfürler cikan hakaretler cikan insana hangi salak ilgi gosterir? birinden ilgi dilenmek icin kufur etmek size mantikli geliyor mu?
ayrica hayata dair bilginiz sifir bence. "hangi erkek sevmediği kadina para harcar" diyorsunuz. ciddi misiniz şaka mi yaptiniz? bedava seks fizanda olsa atla gider bazi erkekler fizana. yok biz sevismiyorduk desen bile ilgi gosteren, seven oksayan bir kadin söz konusu. tabii ki gelecek. bu erkek milleti evlilik vaadiyle yüzünü görmediği insanlara para gonderip gönderip dolandirilip tvye cikan millet. sirf bir kadınla "belki yatariz" diye defalarca date'e cikip aktivite yapip hepsinin parasini emayi gibi ödeyen bir cins. ne var suradan suraya geldiyse? baska ülkeden gelene bu kadar "beni seviyor" demiyordum ben sem ne hallerdesin.
ayrica siz birbirinizin reklam arasj, yukaridaki arkadasin dedigi gibi güvenli alani olmussunuz. hayat boşluğa dusunce birbirinizin sevgili ihtiyacını gideriyorsunuz. babanizdan sevgi gormediginizi yazmissiniz. muhtemelen o yuzden erkek ilgisine sevgisine muhtac gibi davranıyorsunuz. hayatinizin bir erkek tarafından sevilmediginiz döneminde panik olup yedeginize koşuyorsunuz.
hic saglikli degil.
boyle kavga dovus degil ama farkli karakterlerde oldugumuz icin yürümeyen bir iliskim vardi. tam 7 sene bitti bitti basladi. o da uzak messfeydi ama epey uzak, baska ulkede. ona rağmen her firsatta gelirdi ama yine de "cunku bana asaasik" demezdim😅 neyse bizde de araya reklam arasi baskalarini alırdık ama sonra yine birbirimize dönerdim. hatta konu açtım kkya kürkçü dükkanı diye. savastan sonra ulkeme yerlesmek istedi, ne desem 10. kez başlasak mi diye. yani seni anlamıyor değilim.
ama bu iliskden bi b.k olmaz..hele ki sizinkindenl küfür, hakaret, ilgisizlik, beddua her sey varken. ben de diyordum senin gibi "hayatımiza daha iyi insanlar bile girse yine birbirimize dönüyoruz" diye. sonuc olarak hayatima gercekten seveceğim bayıldığım biri girdi. eskinin adini unuttum:) hatta daha dün duvarimda bir mesajını paylaştım. onu instagramdan cikardim diye mesaj atmis "tekrar ekleyebilir miyim, seni hayatini kocani vs görmek isterim" diye 😅
yani o senin "kim olursa olsun yine birbirimize kosuyoruz" hikayesi yalan. gercekten uyumlu oldugunuz kisiyi bulamamissindir .
bu iliski nasil biter dersen engelle gitsin hatta numarani degistir, sosyal medyayi yabancılara kapat mesaj atamamalarini sagla. o zaman sana ulaşamaz. zaten uzak mesafeymjs

Tamam da ikimiz de yaşadıklarımızı unutamıyoruz. Farklı kişilerle denesek te olmuyor
Hemen başkalarıyla denemeyin siz de, biraz kendinizle baş başa kalın, kendi hayatınızla ilgilenin, sizi mutlu edecek şeylere yönelin. Neden ayrıldığınızı yazmadınız ama eminim ki iyi bir sebepti ve tekrar bir araya gelseniz yine aynı şeyler olacaktır. O size geçmişte iyi gelmiş olabilir ama şimdi artık iyi gelmiyor demek ki bitirmek istediniz. Kendi hayatınıza yönelin, kendi kendinize hayatınıza düzen verdikçe onsuz daha iyi olduğunuzu göreceksiniz.

Ys şöyle demek istedim babamın açtığı yaralaı kapattı gibi oldu. Ve bugün dediği şey şu manevi olarak veremediğim ilgiyi maddi olarak veriyorum sana. Çok garip birisi. Anlatılmaz yaşanır. Beddua ettim ağladım vicdan azabı çektim sonra ona uzun uzun yazdım bana layık olmadığını ve gözümde büyüttüğümü söyledim. İlişkimiz aynj şöyle; kavga ederiz aramam yazmam deriz ya o arar ya ben . Yüzsüzlük bir nevi. O gider başkasıyla dener ben gider başkasıyla olmayınca birbirimize döneriz ama bizden de olmaz. Birbirimizin güvenli alanı gibiyiz. Bana ilgisi olduğunu fakat sevmediğini söyledi. ve beni yeri gelince kötüler ama benim gibi olmadığını da söyler kimsenin. Hangi kafada hangi zihniyete asla anlamiyorum. Her şeyi düzelttik diyoruz doğrı düzgün ilgi vermiyor. Benim için kaç km yol gelir ama hiçbir şeyi düzeltmez. Birbirimizi yıprattık ama asla da kopamadık senelerce. O bana hallettik her şeyi deyip düzelmedi. O düzelmedi bende küfürlee ettim çok toksik. Beni hak ediyor mu diye 3 4 saat düşündüm hayır etmiyor. Ama ona karşı bu zaaf niue anlamıyorum

Belki de siz iyi arkadaslarsinizdir? Bunu hic dusundunuz mu? Yani illa sevgili olacagiz diye tutturuyorsunuz ama hic bunu denediniz mi? Cunku ask yok sevgi yok adamin sevgili gibi ilgi gösterme istegi yok ama zor zamanda briliktesiniz. Eee bu saydiklariniz arkadaslik yani.
Bir insan zor zamaninizda yaninizda oldu destek oldu o insanla konusmak hoşunuza gidiyor ve ya birbirine guvenli geliyorsunuz diye bu kişi sirf karsi cins diye illa aşk yaşamalisiniz anlamina gelmiyor. Arkadaslar da böyledir bunun icin sevgili olunmaz ya da evlenilmez

Eski sevgilim Bugün yazdı. İçimde kalanlar vardı ben baya ağır beddualar ve hakaretler ettim. 2.5 senedir hayatımda nerden baksanız. Kapatırken dedi ki çocukluğum ve gençliğim seninle geçti en zor zamanlarımızda yanımızda biz vardık. Biz birbirimizden kopamayız dedi. Bu kadar büyük konuşuyosun ama eşim de olabilirsin dedi görüşürüz dedi görüşürüz diyemedim bile. Sonra wp dan yazdım özür dilemedim. Dedim bunu yapma amacım beni engellemendi aradığımda bakma kesin bitsin diye yaptım çünkü asla bitmiyor aramızdaki bu nasıl bir bağ ise dedim açıkladım. Sonra aradım bakmadı. Engel falan yok. Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı. Birçok kez denedik iletişim kuramadık olmadı. Kırıcı konuştuk ama sonda kullandığı cümle bana koydu. 3 saat ağladım. Sizce ne yapmam lazım
Ne yapmanız gerekeni aranızda neler olduğunu bilemeyiz ama şu cümle çok tehlikeli,bana babamın yapmadığını yaptı,bu çok yanlış ve yanıltıcı bir bakış açısı,bu düşünceyle evlenen çoğu insan mutsuz,babadan,anneden,abiden ilgi koruma sevgi görmeyen insanlar en ufak ilgiyi alakayı olağanüstü bir davranış biçimi olarak görüyorlar ve ona kanıyorlar,objektif olun o şekilde değerlendirin,ailenizdeki bireylerle asla kıyaslamayın kimseyi,onların davranışlarını baz almayın,anlaşamıyormuşsunuz kavga edip ayrılıyormuşsunuz aramışsınız tlfna bakmamış rahatlıkla iletişim koparan bir insan demekki ama yapılan iyilik kafanızı karıştırmış,babanızın yapmadığı iyiliği bir insanın yapması onun olağanüstü iyi evlenilecek bir insan olduğunu göstermez ama babanızla ilgili ipucu verir mesela.

Hemen anlarım toksit ilişki.Belanı arama çabası adam canı istedikçe arayıp yoklama çekiyor,siz yüz verince hayatınızın içine sıçıp gidiyor......

Aptallığın adını toksik ilişki koymuşlar.
Önce küfür, hakaret,beddua edip sonra whatsapptan uzun uzun yazman da aşırı saçma ve avamca.
Türkçesi ben sana hakaret ettim ama bak hala seni seviyorum benimle ilgilen.
Peşimden gel.
Öfke nöbetlerime aldanma vs vs vs
İkiniz de başka başka kişilerle sevgili olup akabinde bir araya gelip cinsellik yaşıyor musunuz bilmiyorum ama birbirinizi kullanıyorsunuz.
Nasıl olsa yedekte var hesabı.
Ne aşkı, ne sevgisi allasen ?

Size şunun garantisini vereyim. Kimse senin gibi değil diyor ya buna aldanmayın. Pat bir mesaj gelir ben evleniyorum der. İkiniz de güvenli alansınız ama sevgi saygı yok. Bu aşk değil ve emin olun aşık olursa artık gözü sizi görmez. Olsa olsa yedek, yara bantı olarak tutar bir köşede. Bu psikolojiyle bunu kaldıramazsınız. İkimiz de başkalarıyla yapamıyoruz yazıyorsunuz ama zaten kafanızda bitmesi gereken ilişkilere başlıyorsunuz. Biz ne yazarsak yazalım hayat sizin. Erkekler günün sonunda acımasız ve net kararlar veriyor, biz kadınlar gibi ağlanıp sızlanmıyorlar.
İşte ondan dolayı bende pişman oldum dün baya düşündüm. Zaten nankör birisi kendi yaptıklarını söyleyip benimkileri asla söylemiyor. Sinirlendiğini unutup sürekli kğfür ettiğimi yüzüme vuruyor. Bende zaten güzel ilişkim olunca onu takmıyorum gözüm görmüyor. Diyorum naparsa yapsın. Ne zaman boşluğa düşüyorum aklıma geliyor ama onun da bana yaptıpı sağladığı hiçbir şey yok

Ya bu adamlar 1 saat eskortla vakit geçirmek için para ödüyor, sen kmlerce yol geliyor para harcıyor diyorsun :KK70:
Zaten en son ayrılma nedenim işten geldi bana 2 sevgi kırıntısı verdi sonra ortadan kayboldu. Aradım mesaj attım yok. Gecede ayrılma mesajı atmıştım. Dün gece diyor o hareketinden sonra senden soğudum. Küfür etsem de soğuyor adam gibi ayrılsam da. Bende dedim başka kadının koynunda olmadığın ne malum? İnsan tuvalete illaki gidiyor. İşte gördüm cevap vermedim uykum çok vardı dedi. Arkadaşlar ben bu çocuğa 7 24 kötü davranmıyorum zaten. Onun yaptığı şeylere rağmen yapıp yine ben kötü oluyorum

Engelleyip arayıp sormaman lazım. Önüne, yoluna bakman lazım. Yaratık başkasıyla gezip gelip seni yokluyor. Bıraktığı yerdemisin, onu seviyormusun, hayatına başkasını aldın mı onu kontrol ediyor. Kopmayan bağ dediğin, değersizliğin, sevgisizliğin dibini gördüğün toksik ilişki kırıntısı. Zira ortada bir ilişki yok. Gerçekten kızlarımızın kendini önemseden ite kopuğa paspas oluşunu izlemekten hoşlanmıyorum.
Bende de salaklık var. Sevgi kırıntısı olduğunu biliyorum yüzüne vuruyorum eyvallah etmiyorum ama niyeyse yine arıyorum

Ne yapmanız gerekeni aranızda neler olduğunu bilemeyiz ama şu cümle çok tehlikeli,bana babamın yapmadığını yaptı,bu çok yanlış ve yanıltıcı bir bakış açısı,bu düşünceyle evlenen çoğu insan mutsuz,babadan,anneden,abiden ilgi koruma sevgi görmeyen insanlar en ufak ilgiyi alakayı olağanüstü bir davranış biçimi olarak görüyorlar ve ona kanıyorlar,objektif olun o şekilde değerlendirin,ailenizdeki bireylerle asla kıyaslamayın kimseyi,onların davranışlarını baz almayın,anlaşamıyormuşsunuz kavga edip ayrılıyormuşsunuz aramışsınız tlfna bakmamış rahatlıkla iletişim koparan bir insan demekki ama yapılan iyilik kafanızı karıştırmış,babanızın yapmadığı iyiliği bir insanın yapması onun olağanüstü iyi evlenilecek bir insan olduğunu göstermez ama babanızla ilgili ipucu verir mesela.
En son ayrılma nedenim işten geldi biraz seviyorum ediyorum dedi sonra sabaha kadar ortada yok. Bende dedim kendi kendime sonsuz güvenin var mı yok. Uyudum dicek zaten sabah uyanınca biliyorum. Bide bana dün diyor mesajlarını gördüm ama çık yorgundum. Uyumuşum tekrar uyicam bile demedi. Bende dedim hangi kadının yatağındaydın. Direkt tribe girdi sen beni uyuduğum için bile bırakıyorsan şöyle böyke diye. Amaç uyuduğı için değil soru işareti bırakması uyuyorum haberin olsun dememeseydi

X