• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlık parfümler buraya !!!

kızlar bende baharlık yazlık koku arayısındayım light blue yi almak ıstıyorum ama erkeksı denmesı dusunduruyor bıraz.ben kısın naomı campbell,jadore gıbı kokular kullanıyorum acaba yazlık ne kullansam onerısı olan varmı?

-CHACHAREL NOA
-ESCADA SEXY GRAFFITI
-ESCADA ISLAND KISS
-ESCADA ROCK'IN RIO
-ESCADA PASIFIC PARADISE
-DAVIDOFF COOL WATER
-DIOR JADORE
-LACOSTE-CLASSIC
-LACOSTE TOUCH OF SUN
-LACOSTE TOUCH OF PINK
-RALPH LAUREN RALPH
-GUCCI RUSH 2
-JIL SANDER SUN
-DKNY BE DELICIOUS
-DIOR ADDİCT 2
-DIOR PURE POISON
-DAVIDOFF ECHO
-CLINIQUE HAPPY
-CALVIN KLEIN IN 2 U
-ARMANI MANIA
-CHANEL CHANCE
-D&G LIGHT BLUE
-ESTEE LAUDER PLEASURES
-PACO RABANNE ULTRAVIOLET
-NINA RICCI NINA
-HUGO BOSS WOMAN
-GUCCI FLORA
-KENZO L'EUPAR
-RALP LAUREN- ROMANCE
-LANVIN ECLAT D'ARPEGE
-ESCADA TUJ SUNSET
-NAOMI CAMPELL CAT DELUXE
-MICHEAL KORS- ISLAND

baya yazdım :)

bunlara ek olarak :

-MEXX
-TOUS
-CK.EUROPHIA BLOSSOM
-THE BODY SHOP WHITE MUSK
-ARMANI REMIX
-BRUNO BANANI
-CK. CONTRADICTION
-AQUA DI GIO
-MOSCHINO FUNNY
-GUCCI ENVY, ENVY ME
-MORGAN SWEET DREAMS
-CK. ETERNITY, ETERNITY SUMMER
-LOEWE QUIZAS
-ESTEE LAUDER BRASIL DREAM

kızlar bende baharlık yazlık koku arayısındayım light blue yi almak ıstıyorum ama erkeksı denmesı dusunduruyor bıraz.ben kısın naomı campbell,jadore gıbı kokular kullanıyorum acaba yazlık ne kullansam onerısı olan varmı?

azzaro now dene canım. hem jadore gibi çiçek notalarından oluşuyor hem de fresh bir yaz kokusu.

Ben de yazlık tatlı, neşeli bi koku istiyorum. 18 yaşındayım. Böyle kendimi yiyesim gelsin yani o derece sevimli, şeker ya da meyve kokulu olabilir :) bu arada dp den alacağım..

Bu arada nina ricci nina kullanıyorum ama beğenmedim :( sanırım biraz daha tatlı bi koku arıyo burnum.. :( ve biraz da vanilya olmalı tabi :)

Ben de yazlık tatlı, neşeli bi koku istiyorum. 18 yaşındayım. Böyle kendimi yiyesim gelsin yani o derece sevimli, şeker ya da meyve kokulu olabilir :) bu arada dp den alacağım..

Bu arada nina ricci nina kullanıyorum ama beğenmedim :( sanırım biraz daha tatlı bi koku arıyo burnum.. :( ve biraz da vanilya olmalı tabi :)

yazlık tatlı neşeli deyince birde yaşın 18 olunca ninayı önerecektim ben de canım..nina gibi meyveli ama az daha tatlısını istiyorsan şunları deneyebilirsin
-nina ricci-ricci ricci
-paco rabanne black xs
-miss dior cherry
-britney spears midnight fantasy(jelibon kokusu gibi aradıgın koku bu olabilir)
-dkny be delicious (saf meyve)
-escada'nın kokuları olabilir pasific paradise,rockin rio,taj sunset (ama bunları net bilmiyorum)

kızlar yazın sıktıgınızda adı sorulan parfümleriniz yok mu? benm sexy graffiti vardı ama sıkıldım ondan..miss gibi kokan sıktıkça sıkasınız gelen bi koku var mı ferah ama bariz turunçgil olmasın

kızlar yazın sıktıgınızda adı sorulan parfümleriniz yok mu? benm sexy graffiti vardı ama sıkıldım ondan..miss gibi kokan sıktıkça sıkasınız gelen bi koku var mı ferah ama bariz turunçgil olmasın

versace versus var canım.. daha yaz gelmeden kullanmaya başladım bile. çok ferah ve çok güzel bir parfüm:) ben de yeni açıktan sexy graffiti aldım ve ilk sıktığım gün sevgilimin annesi "çok güzel birşey kokuyo burası" deyip parfümümü beğendi.:1:

versace versus var canım.. daha yaz gelmeden kullanmaya başladım bile. çok ferah ve çok güzel bir parfüm:) ben de yeni açıktan sexy graffiti aldım ve ilk sıktığım gün sevgilimin annesi "çok güzel birşey kokuyo burası" deyip parfümümü beğendi.:1:

canım baktım ama turunçgil kokusuymuş sanırım..ben de pek sevmiyorum o kokuyu..çiçek bahçesi gibi kokan bi koku arıyorum..önerin için tşkler yinede..sexy graffiti hakikaten çok hoş bir koku..sıktıgımda çok soran olurdu hem ferah hem tatlı koku isteyenler yazın bunu kullanabilir

look-vera wang ( oryantal )
hermes eau du pamplemousse rose ( ferah)
thierry mugler alien sunessence ( mis gibi çiçeeek)

yazlık tatlı neşeli deyince birde yaşın 18 olunca ninayı önerecektim ben de canım..nina gibi meyveli ama az daha tatlısını istiyorsan şunları deneyebilirsin
-nina ricci-ricci ricci
-paco rabanne black xs
-miss dior cherry
-britney spears midnight fantasy(jelibon kokusu gibi aradıgın koku bu olabilir)
-dkny be delicious (saf meyve)
-escada'nın kokuları olabilir pasific paradise,rockin rio,taj sunset (ama bunları net bilmiyorum)

black xs ağır kokuyor tatlılıklada bi alakası yok... kadın parfümüdür
midnight fanstasy çok şekerli bi zaman sonra bayıyo
pasific paradise çok yapmacık bi koku
ama öbürkülerini bilemem

david beckham intimately
antonio banderas spirit ve blue seduction
light blue
be delicious
escadaların hepsi

bunlar yaza uygun kokular :12:

Back