Eski sevgiliye beddua etmek

Bende de salaklık var. Sevgi kırıntısı olduğunu biliyorum yüzüne vuruyorum eyvallah etmiyorum ama niyeyse yine arıyorum
Eee durumu bildiğine göre çözümü bulacak kişi sensin. Kimbilir belki de ailenden sevgi görmediğin için bildiğin ilişki türü budur. Ama sevgi böyle bişey değil.

Aptallığın adını toksik ilişki koymuşlar.
Önce küfür, hakaret,beddua edip sonra whatsapptan uzun uzun yazman da aşırı saçma ve avamca.
Türkçesi ben sana hakaret ettim ama bak hala seni seviyorum benimle ilgilen.
Peşimden gel.
Öfke nöbetlerime aldanma vs vs vs
İkiniz de başka başka kişilerle sevgili olup akabinde bir araya gelip cinsellik yaşıyor musunuz bilmiyorum ama birbirinizi kullanıyorsunuz.
Nasıl olsa yedekte var hesabı.
Ne aşkı, ne sevgisi allasen ?
Yok aramızda cinsellik geçmiyor hatta olmadı. Cinsellik talebiyle geliyoe desem oda yok

Eee durumu bildiğine göre çözümü bulacak kişi sensin. Kimbilir belki de ailenden sevgi görmediğin için bildiğin ilişki türü budur. Ama sevgi böyle bişey değil.
Annem babamda böyleydi kavga edip babamın yılışmasıyla barışırlardı. Sonuç annem değersiZ hissetti boşandılar

Annem babamda böyleydi kavga edip babamın yılışmasıyla barışırlardı. Sonuç annem değersiZ hissetti boşandılar
Aile içindeki saçma sapan rol modelleri ailemde böyleydi diye kabulleneceğine, annem bunu yaşadı ben kendime yaşatmayacağım demen lazım. Valla analar neler doğuruyor. Sanki erkek kıtlığı var. Hem mecbur musun bir erkek arkadaşının olmasına. Yalnız kal,kendini yetiştir. Zamanı gelince olur zaten.

Eski sevgilim Bugün yazdı. İçimde kalanlar vardı ben baya ağır beddualar ve hakaretler ettim. 2.5 senedir hayatımda nerden baksanız. Kapatırken dedi ki çocukluğum ve gençliğim seninle geçti en zor zamanlarımızda yanımızda biz vardık. Biz birbirimizden kopamayız dedi. Bu kadar büyük konuşuyosun ama eşim de olabilirsin dedi görüşürüz dedi görüşürüz diyemedim bile. Sonra wp dan yazdım özür dilemedim. Dedim bunu yapma amacım beni engellemendi aradığımda bakma kesin bitsin diye yaptım çünkü asla bitmiyor aramızdaki bu nasıl bir bağ ise dedim açıkladım. Sonra aradım bakmadı. Engel falan yok. Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı. Birçok kez denedik iletişim kuramadık olmadı. Kırıcı konuştuk ama sonda kullandığı cümle bana koydu. 3 saat ağladım. Sizce ne yapmam lazım
Bitince eskisi gibi olmuyor. Sizin ilişki toksik. Babanızın yapmadığı neyi yaptı? Sizinki bağımlılık, alışkanlık gibi bence

Aile içindeki eksikliği başkasında aramamalisin. Hele de bunu anlayan birine denk gelirsen kullanır durur seni. Silkelen kendine gel bir kere denedin, iki kere denedin mutsuz musun vur tekmeyi. Engelle numara değiştir. Hiç mi baska hobin arkadaşın yok

Aile içindeki eksikliği başkasında aramamalisin. Hele de bunu anlayan birine denk gelirsen kullanır durur seni. Silkelen kendine gel bir kere denedin, iki kere denedin mutsuz musun vur tekmeyi. Engelle numara değiştir. Hiç mi baska hobin arkadaşın yok
Arkadaşım hobim var tabiki. Sıkıntım araya başkaları da girse ona gıtmek istemem

X