Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Yaaa nscii senin şu büyük harf kullanmaman da beni çok rahatsız ediyor haha, muhtemelen bilgisayardan girip yazıyorsun ama hazır konusu gelmişken söyleyem dedim 🤣
suan yazdıgım pc sı gorsenız yazabıldıgım ıcın dua eder bu kadına karısmayalım bu boyle devam etsın dersınız :KK70:

mesela noktalı harflerı her zaman kullanamıyorum... o yuzden kendımı ıfade ederken ,yazarken resmen gobegım catlıyor

klavye tusları bıle yok tamamen ezberımde harflerın yerı ,unlu harfler burada genelde unsuz cunku arızalı :KK70: unlu mamulleren bahsetmıyorum unsuz derken :KK70:
bazen onemlı bır konuda ozellıkle unlu harf kullanmam gerekıyor ne dedıgım anlasılsın dıye yazdıgım yorumu telefondan gırıp bulup duzenlıyorum falan ... yanı buyuk harfe gelene kadar :KK70:

Offf hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorum ☹️

Bir de bağlaçlara çok önem veriyorum ben. Bilmiyorum herkes benim gibi olmayabilir 😊
Çarpintim tuttu okurken 🥺🥺miğde beni benden alıyor. Daha kolayi varken neden miğğğdee nedenn🧐🧐

suan yazdıgım pc sı gorsenız yazabıldıgım ıcın dua eder bu kadına karısmayalım bu boyle devam etsın dersınız :KK70:

mesela noktalı harflerı her zaman kullanamıyorum... o yuzden kendımı ıfade ederken ,yazarken resmen gobegım catlıyor

klavye tusları bıle yok tamamen ezberımde harflerın yerı ,unlu harfler burada genelde unsuz cunku arızalı :KK70: unlu mamulleren bahsetmıyorum unsuz derken :KK70:
bazen onemlı bır konuda ozellıkle unlu harf kullanmam gerekıyor ne dedıgım anlasılsın dıye yazdıgım yorumu telefondan gırıp bulup duzenlıyorum falan ... yanı buyuk harfe gelene kadar :KK70:
Özür dilerim bacım affet 🤣

Merhabalar. Dilciyim, hem de öğretmenim. Bu konuda konuşmaya hakkım vardır herhalde.
Bağlaçların yazımı, belli başlı kelimelerin yazımı ve noktalama işaretleri konusunda hassasım. Her sene özellikle üstünde duruyorum derslerde. "Herkez" yazan yetişkinlerin sayısının azalması için özenle çalışıyorum efendim. :KK51:
Fakat nerede eğitimsiz, vizyonsuz, gelişime kapalı öküz varsa flört olarak beni buluyor. Nasıl oluyor, anlamıyorum.
"Gatdar" yazanı gördü bu gözler. Hemen soğuyorum, yalan yok. Hele hele harf yutma varsa muhatap bile olmam. Bir insan, en azından ana dilini doğru kullanmayı bilmeli bence. Ortaokulu bitiren her birey bu beceriyi kazanmış olmalı zaten.

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
En uyuz olduğum şey ğ leri yutmaları. Yaptığımda ki örnek gibi. Ben sevmem şahsen kendim bariz belli hataları yapanı

Ayyy bir de tüğ var ki evlerden ırak, favorilerim askeri ücret ve hamiş, tüğ de peşlerinden gelir.

Bir de kibarca düzeltmeye kalksan, doğrusunu öğretmeye çalışsan , garip bir alınganlık yapıyorlar.
Düzgün konuşamayan düzgün de yazamıyor işte , kitap okumak lazım bolca.

bence son zamanlarda en buyuk sorun ; sorunlara ''sorunsal '' denmesı
ılk kım cıkardıysa o kelımeyı

Ayyy bir de tüğ var ki evlerden ırak, favorilerim askeri ücret ve hamiş, tüğ de peşlerinden gelir.

Bir de kibarca düzeltmeye kalksan, doğrusunu öğretmeye çalışsan , garip bir alınganlık yapıyorlar.
Düzgün konuşamayan düzgün de yazamıyor işte , kitap okumak lazım bolca.
tug ne ya ılk kez duyuyorum vallahı

X