- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.362
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Ay evet bu daBir de yiyen (yiğen) kelimesini göremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet bu daBir de yiyen (yiğen) kelimesini göremiyorum
suan yazdıgım pc sı gorsenız yazabıldıgım ıcın dua eder bu kadına karısmayalım bu boyle devam etsın dersınızYaaa nscii senin şu büyük harf kullanmaman da beni çok rahatsız ediyor haha, muhtemelen bilgisayardan girip yazıyorsun ama hazır konusu gelmişken söyleyem dedim
Çarpintim tuttu okurken miğde beni benden alıyor. Daha kolayi varken neden miğğğdee nedennOfff hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorum
Bir de bağlaçlara çok önem veriyorum ben. Bilmiyorum herkes benim gibi olmayabilir
Yalnız umarım parantezin içindeki de örnektir. Doğrusunu yazmaya çalışmadınız inşallah, buz gibi olurum,Bir de yiyen (yiğen) kelimesini göremiyorum
Özür dilerim bacım affetsuan yazdıgım pc sı gorsenız yazabıldıgım ıcın dua eder bu kadına karısmayalım bu boyle devam etsın dersınız
mesela noktalı harflerı her zaman kullanamıyorum... o yuzden kendımı ıfade ederken ,yazarken resmen gobegım catlıyor
klavye tusları bıle yok tamamen ezberımde harflerın yerı ,unlu harfler burada genelde unsuz cunku arızalı unlu mamulleren bahsetmıyorum unsuz derken
bazen onemlı bır konuda ozellıkle unlu harf kullanmam gerekıyor ne dedıgım anlasılsın dıye yazdıgım yorumu telefondan gırıp bulup duzenlıyorum falan ... yanı buyuk harfe gelene kadar
En uyuz olduğum şey ğ leri yutmaları. Yaptığımda ki örnek gibi. Ben sevmem şahsen kendim bariz belli hataları yapanıFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
tug ne ya ılk kez duyuyorum vallahıAyyy bir de tüğ var ki evlerden ırak, favorilerim askeri ücret ve hamiş, tüğ de peşlerinden gelir.
Bir de kibarca düzeltmeye kalksan, doğrusunu öğretmeye çalışsan , garip bir alınganlık yapıyorlar.
Düzgün konuşamayan düzgün de yazamıyor işte , kitap okumak lazım bolca.
Tüy müş bende burda öğrendim)))tug ne ya ılk kez duyuyorum vallahı
Bebeyim bir yaşam tarzı bir kere, bebeyime asla laf ettirmem !1!1!Bebeyim de derse ooo ooo