Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Ole bole sole bence bilincli yazdigimiz sey.. sms dili diye birsey vardi mesela..onun gibi o yuzden bana batmaz zaten kendimde yazarim o sekilde..ama yaptigim is yerine yaptim is derse tamamen dusunmek gerekiyor o cumleyi anlamak icin.. yaptiim is yazarsa yine kolay anlarsin.. kisaca nasil kisalttigina bagli

öyle yerine öle demek,
Yaptım -yaptığım kısmına takılmam hızlı yazmak için yazı dili diye düşünüyorum; ama öğle -öyle gibi hatalar eğitimsizlik, basitlik hissettiriyor bana ve evet beni soğutur.

Üniversite mezunu bir de, inanmıyorum
Her üniversite mezunu, imlâyı düzgün biliyor demek degil ki (tabii ki biz öyle umuyoruz ama degil, olmuyor yani).
Bir de bu yazim sekli, bizim zamanımızdaki msn dilinin devamı gibi, yazışma dilinde yazının bozulmasıyla da ilgili.
Ha gercekten yanlış bilenler de var ama aşk başka, bilgi başka, yazışma başka, ben fazla etkilenmezdim.
Hatta bazen ööle yazan er kişilerin ööle yazması bile hoş olurdu 😂
Cok takıntılı degilseniz sorun etmeyin.
Sizi Türkçe veya edebiyat öğretmeni olarak görmesin, uzaklaşmasın.

Maalesef.
yazacağım bir şey varsa ve o kelimeden emin değilsem bakıp öyle yazıyorum =D
hatta yazarken yazının altında kırmızı çizgi olursa o çizgi her ne kadar istediğimi vermese de otomatik olarak düzeltmeye basarım =D o alttaki çizgiden bile nefret ediyorum.
Ben de o kırmızı çizgiye takılırım

ayy bir kelime eklemek istiyorum
beğenmedim yerine beyenmedim yazan kişiler var tik oldu bende beyenmedim yazmayın allah aşına beğenmedim olacak o
hayatında hiç mi kitap okumadın arkadaşım beğenmedim o beğenmedim oyş

burada bir üyede ısrarla beyenmedim yazıyor hayır beğenmedim emojisini de en çok kullanan kişi , oradanda mı görmüyorsun arkadaşım vallahi tik oldu bende :KK70:

öyle yerine öle demek,
Ben kesinlikle soğurdum. Soğumuşluğum da var. Eşim şey leri bitişik yazıyordu, lütfen tüm şeyler ayrı yazılır ayrı yazar mısın demiştim 😂😂😂😂

yazim yanlisi yapmasinin bir cok sebebi olabilir,

tek bu sebeple sogumazdim gibi geliyor bana, ama buraya gelene kadar bir cok seyde kendini gosterir insan saniyorum ki.

yani ozensizlikten boyle yaziyorsa, yuzyuzeyken de ozensizligi belli olur.

turkceye hakim degilse, yine ilk gorusmede bunu gizleyemez insan.

X