Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

İşte tam kaynana cevabı :KK70:
N nscckts oğluna veriyim dicem de benim kız onun oğlunu üzer :KK70:
En iyisi cidden birbirleriyle evlensinler :KK70: bizimkiler denk xjjehdhd
Sen yine de önce daha iyi seçenekleri bi dene istersen
Olmadı biz burdayız zaten 😂

Ciddi düşünüyorsan baştan uyarayım bizim oğlan uyurken homurdanıyor sürekli 😂😂😂

Sen yine de önce daha iyi seçenekleri bi dene istersen
Olmadı biz burdayız zaten 😂

Ciddi düşünüyorsan baştan uyarayım bizim oğlan uyurken homurdanıyor sürekli 😂😂😂
Bizim kızda günde 3 sefer kakalanıyor 😂😂😂😂😂😂 Allah kahretmesin olmayacak bu iş 😂 Katibin Ruhu Katibin Ruhu hemen bi oğlan doğur :KK70:

Ya öyle demek yerine öğle işte dedi ya bittim 😄
Cocukluk arkadasim vardi aynı mahalleden, surekli mektuplasirdik, yanlış yazdi diye bir mektubumda 'yanlış' ve 'yalnız' kelimelerini nasil ayirt edecegini, nasil dogru yazacağını anlatmistim. Ondan sonraki mektuplarda doğru yazıp, ya altini cizmisti ya da buyuk harflerle yazdi bak dogru yazıyorum gibisinden (tabii aramizda geyik konusu olmuştu bu ama, ogrendi mi ogrendi). Hatta bir mektubunda bana olan sevgisini dile getirirken, sen bana yalından yalnız, yanilmaktan yanlış yazmayi ogretmis insansin be! Demisligi var 🤣🤣 yani arkadaşımda bile takılıyorken, eş söz konusu olunca, gerçekten soğuma durumu olurdu, olmuslugu da var.

Bu kişi bir gün önceden akşam haber veriyor yarın görüşelim diye bu normal mi peki, adam külliyen takıntı sebebi

Bu kişi bir gün önceden akşam haber veriyor yarın görüşelim diye bu normal mi peki, adam külliyen takıntı sebebi
Yarın görüşelim mi ? demesi takıntı değil ama sizin bunu takıntı olarak nitelendirmeniz aşırı hassas olduğunuzu gösterir ... Soru sorması ,müsaitsen görüşelim demesi bile rahatsız ediyorsa ,sinir olmuşsunuz ona bir kere :) bu durumda görüşmeye devam etmemeniz gerekiyor .

Yarın görüşelim mi ? demesi takıntı değil ama sizin bunu takıntı olarak nitelendirmeniz aşırı hassas olduğunuzu gösterir ... Soru sorması ,müsaitsen görüşelim demesi bile rahatsız ediyorsa ,sinir olmuşsunuz ona bir kere :) bu durumda görüşmeye devam etmemeniz gerekiyor .
Bir kaç gün öncesinde bildirilmesi gerekmez mi

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Cehalet belirtisi olduğu için soğurdum. Çok küçük detaya takılmam. türk dil kurumuyla mı flörtleşiyorum sanki ama bariz hatalar karşındakinin düpedüz cahil olduğunu gösterir bence.

Bir kaç gün öncesinde bildirilmesi gerekmez mi
Size, evinize gelmek istiyorum demiyor ki ? Bunun için bir kaç gün öncesinde sorulmalı...

Müsaitsen yarın görüşelim mi der ,uygunsanız görüşürsünüz, değilseniz işim var ama şu gün müsait olurum sana da uyarsa ? dersiniz :)
ya da hiç müsait değilim der görüşmek istemediğinizi belirtirsiniz.

X