Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var mı bir gelişme? Arada bu soruyu sorarak umarım daha çok canınızı sıkmıyorum ama merak ediyorum sizi.
Adamın eline tebligat geçmeden olmaz o gelişme. Biri kucağında biri karnında nereye kadar diretecek, kuzu kuzu gelecek diyorlardır ne gazlar alıyordur ailesinden o şimdi. Gazı ala ala gazman olmuştur.

Adamın eline tebligat geçmeden olmaz o gelişme. Biri kucağında biri karnında nereye kadar diretecek, kuzu kuzu gelecek diyorlardır ne gazlar alıyordur ailesinden o şimdi. Gazı ala ala gazman olmuştur.
Bana da öyle geliyor ama insan yine de bir sorar bir şeye ihtiyacınız var mı, çocuklar için para gönderir.

Var mı bir gelişme? Arada bu soruyu sorarak umarım daha çok canınızı sıkmıyorum ama merak ediyorum sizi.
Cok yoruldum cok üzgünüm... yanlıs anlamayın ama yakın çevreme dahi anlatmaktan yorgunum, bıkkınım... gelişmeler aynı işte ev satılcakda bilmem ney... zor.. oyalanıyorum..

Cok yoruldum cok üzgünüm... yanlıs anlamayın ama yakın çevreme dahi anlatmaktan yorgunum, bıkkınım... gelişmeler aynı işte ev satılcakda bilmem ney... zor.. oyalanıyorum..

Yorulmanız çok normal ama siz güçlü ve özel bir kadınsınız. Bu süreç sizin sabrınızla güzel sonuçlanacak. Geç olsun güç olmasın demişler ya, bırakın geciksin ama tapuyla gelsin. En azından kendi anne babanızlasınız, onları görmüyorsunuz, bir mola vermişsiniz gibi düşünün

Yakıyorum ben gemileri !!

eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Eşinizin ailesi ile birlikte mi oturuyorsunuz Eğer birlikte yaşıyorsanız Eşinizin buna hakkı yok Yargıtay en son kararın da eşi diğer eşim ailesi ile birlikte yaşamaya zorla yamaya cağı zorlaması durumunda aile ile birlikte yaşamak istemeyen eşin haklı olarak boşanma hakkı olduğu yönünde karar verilmiştir Hakkınizda hayırlısı olsun

Çocuğu alıp alamayacaklarını avukat bilir. Bebek sizde kalır ama büyük çocuğunuz için ne olur bilmiyorum. Allah yardımınız olsun. Baba evine dönüp iş bulsanız. Babanız da o maddi durumla size çok sahip çıkamaz. Alacağınız nafaka da en iyi haliyle 1000 tl ancak olur. O yüzden ekonomik özgürlüğünüzü de planlayın.
Kucuk bebegi birakip nasil is bulacak . 4 yasimdakide cok buyuk sayilmaz

Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Bu nasıl insanlık ya hamile olan kadına yolun açık olsun ne demek utanmaz inşallah sana verilir çocuk kurtulursun onlardan da

Ben şimdi ne yapayım!!

Nasıl da karektersiz bazı erkekler hanımının mutluluğunu düşünmesi gerekirken birde bebek gelecek dünya ya , anası mutlu olsun ama çocuk babasız büyümesinde hiç bir fedakarlık yapmayan erkek müsveddesi
Ama sorun bunun anası ve babasında onu etkileyip hanımından soğutuyorlar
Bazı büyükler aslında beladan başka birşey değil sadece ve sadece kendilerini düşünüp oğlumuz yanında parası cebinde bize yakın olmaları durumları , umarım barışırsınız adamda aklını başına alır çocuğuna ve hanıma sahip çıkar, ortada çok büyük mesele yok ,sadece inatlaşma ve ego savaşı var
Büyüklerin yol göstereceğine aksine işlerin bu noktaya varmasına suçlular!!!
Ç

Hayatına sahip çıkmak için bazen bedel ödüyorsun. Ama bu insanı daha kararlı, daha özgüvenli ve güçlü yapıyor. Çocuklarım için katlanıyorum yalanıyla kendini kandırmadan dimdik ayaktasın. İlerde çocukların bunun için sana teşekkür edecek. Bizi iyileştiren ilaç acıdır. Bu çektiğin üzüntü ilerde yaşayacağın mutlulukların bedeli. Seni çok takdir ediyorum arkadaşım. Her kadın bu cesareti gösteremez. Allah yardımcın olsun.

Nasılsınız? Durumlarınız düzeldimi biraz ? K kararsiz4300
Nasıl da karektersiz bazı erkekler hanımının mutluluğunu düşünmesi gerekirken birde bebek gelecek dünya ya , anası mutlu olsun ama çocuk babasız büyümesinde hiç bir fedakarlık yapmayan erkek müsveddesi
Ama sorun bunun anası ve babasında onu etkileyip hanımından soğutuyorlar
Bazı büyükler aslında beladan başka birşey değil sadece ve sadece kendilerini düşünüp oğlumuz yanında parası cebinde bize yakın olmaları durumları , umarım barışırsınız adamda aklını başına alır çocuğuna ve hanıma sahip çıkar, ortada çok büyük mesele yok ,sadece inatlaşma ve ego savaşı var
Büyüklerin yol göstereceğine aksine işlerin bu noktaya varmasına suçlular!!!
Ç
Hayatına sahip çıkmak için bazen bedel ödüyorsun. Ama bu insanı daha kararlı, daha özgüvenli ve güçlü yapıyor. Çocuklarım için katlanıyorum yalanıyla kendini kandırmadan dimdik ayaktasın. İlerde çocukların bunun için sana teşekkür edecek. Bizi iyileştiren ilaç acıdır. Bu çektiğin üzüntü ilerde yaşayacağın mutlulukların bedeli. Seni çok takdir ediyorum arkadaşım. Her kadın bu cesareti gösteremez. Allah yardımcın olsun.
ema1 ema1 okadar içimi okumuşsun ki.. aynı böyle düşünüyorum. Düzelme falan yok dahada kötüye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X