- Konu Sahibi kararsiz4300
Ben pek inanmadıım ev alsa bile almış gibi yapıl kirada oturma ihtimalinixde var tapuyu falan da görün inşallh düzelirsnz ne diyim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adam degişmez dönme.Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Ben cvp vermişim siz anlamamışsınız.. bir süre daha ailemle kalmak istediğimi belirtmişim ?Neden konunuza yanıt vermiyorsunuz?
Bana derdin nedir diye sorabilir mi? Derdim belli zaten. Hayır aramadılarDiyorumki hu sürede kv kayınpeder hiç aramadı derdin nedir kızım vs? Karışmadan nasıl durabildi. Eşin ailende kalmana karşı çıkmadımı?
Adam bir de eve dönünce el öpme ve özür bekler.Bana derdin nedir diye sorabilir mi? Derdim belli zaten. Hayır aramadılar
KesinAdam bir de eve dönünce el öpme ve özür bekler.
Hangi mesajı canımYani kp o mesajı atmasaydı evliliğiniz devam edecekti öyle mi
Bilmiyorum.. sadece çok ama çok yorgun ve çok kırgınım.. bana bu yaptıklarının vebalini nasıl ödeyeceklerHerkesin bir sabır noktası var demek en son kayınpeder aradıktan sonra limit aşıldı.
Ben doğruyu söylemek gerekirse bu işin bu kadar kolay çözüleceğini düşünmüyorum, eşinizin sizi oyaladığını düşünüyorum K kararsiz4300
Torunumu götürmeyin almayın benden.. Hayırlı cumalar Demiş ya canım. Bu mesajı atmasaydı Evliliğiniz devam edecek miydi? (Bunu sordum.)Hangi mesajı canım
Bilmiyorum o mesajı atmasaydı bile bence sözünden dönerdi. Çünkü baba himayesinden hiç çıkmamış dışarıdaki hayatı hiç bilmiyor, bu yastan sonrada göze alamazdı..Torunumu götürmeyin almayın benden.. Hayırlı cumalar Demiş ya canım. Bu mesajı atmasaydı Evliliğiniz devam edecek miydi? (Bunu sordum.)
Eşin seni almaya gelmiş sana nasıl kıyıyor ya gebesin birde.. Bir çocuğunuz daha var birde. Barışmayı düşünüyorsan Bence fırsattan ziyade eşin önce ev konusunu önce bir halletsin. Kafasını karıştırmış babası. İnşallah anlar herşeyi. Bu adamlar neden böyle ya artık evlisin senin bir ailen var kafaları neden almaz anlamıyorum. Sana daha çok değer, kıymet vermesi gerekiyor. Bence dönmeden önce iyice bi kafanı dinle. Zaten ailende arkanda.. İyice burnu sürtsün..