Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum o mesajı atmasaydı bile bence sözünden dönerdi. Çünkü baba himayesinden hiç çıkmamış dışarıdaki hayatı hiç bilmiyor, bu yastan sonrada göze alamazdı..

Eşinden daha olgunsun. Maalesef eşin hala Ailesinin himayesi altında. Zor olgunlaşır. Böyle erkekler neden evlenir anlamıyorum. Gitsin babasının koynunda uyusun o zaman. Allah yardımcın olsun..

Geldi, senide çocuğumu da alıp gidiyoruz dedi. Kiraya gitmek istemiyor ev tuttuğumuz ev sahibi daha girmeden sorun cıkarmıstı iyice mide bulandırmıştı. Ben yeter ki çıkıyımda her dediğine tamam demiştim ev sahibinin. Şimdi düşünüyorum satıp baska almak daha mantıklı sürekli ev taşıyamam koronada çoluk cocukla.. ailemede bu şekilde söz verdi ben bir süre daha ailemle kalmak istediğimi, iyice ciddiyetinden emin olmak istediğimi, bir süre kafa dinlemek istediğimi duruma göre hareket edeceğimi söyledm
Canım, o eve daha dönmeyin. Herşey başa saracak. Başka ev mi alıyor, kiraya mı giriyor napacaksa yapsın. Yok öyle bedava barışma.

Konunuzu okudum maalesef benzer durumlardayiz. Umarım başka eve çıkmayı başarırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum ben de asla evimi sevemedim ve huzurlu hissedemedim. Gemileri yakmisken tekrar dönmeyin derim. Oraya dönerseniz o ev alınmaz çıkamazsınız. Mutluluklar diliyorum size ve ailenize.
Böyle haksızlığa uğramış, evine huzur vermeyen kp kv ler.. evlerini sevmeyen gelinler.. dilerim tez vakitte hayırlısıyla taşınır... böyle ailelerede cok yazık insanlıktan nasibini almamıslar

Sizi kendinize duyduğunuz saygı için çok ama çok tebrik ediyorum. Akıllı olgun ve bağımsız olan her yetişkin birey anne babasıyla sorunu olmasa bile kendi evine çıkıp kendi hayatını yaşamaya istekli olur. Velev ki abarttiniz diyelim, demem o ki siz ayrı bir aile olarak onlarla birarada yaşamaya mecbur değilsiniz. Kararınız için tebrik ederim. Koca kişisi sizi seviyosa gelir sevmiyosa babasının koynuna girsin. Size mutluluklar

Bu hafta sonu tekrar şansını deneyebilir gibi geliyor bana. Hadi uzatma evimize dönelim, babamla da konuştum, hem onlar yaşlı insanlar biraz alttan almak lazım gibi laflar edebilir. En son da sen de amma abarttın adam sana ne demiş küfür mü etti diyebilir.

İlerde eline boşanma tebligatı ulaşırsa işi ciddiye alabilir ama evi taşısa bile o kayinpeder oldukça rahat edemezsiniz. Bir sorun çıksa eşiniz sürekli sizi suçlayacaktır.

Çocuğu doğuran o doğum sancısını çeken vücudunda doğum izi taşıyan kadın, emziren hatta sütüm yetmiyor diye hayıflanan kadın , her şeyiyle ilgilen hatta sırf bebeğiyle ilgilenmek için bir süre çalışmayan kadınken üstelik mahkemeler de çocuğu anneye veriyorken ERKEKLERDEKI KAVGA SIRASINDA ÇOCUĞUNU ALIRIM DİYE GEREKSİZ ÖZGÜVENLERİNI anlayamayan bir tek ben miyim neyine güveniyorsun sen ve çocuğu için bu kadar fedakarlık yapan bir kadını sen kimsin de tehdit ediyorsun boşanma işine karışamam ama bu konuda eşinizin iyi bir ders almaya ihtiyacı var bence... :işsiz::işsiz::sinirli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X