yazık ediyor

kendi gidip geziyor..sen arkadaşına gidince bağırıyor...pess ya.....nasıl mantıkları var bilmiyorum..hemen eve geldiğine göre gittiği yerde kesin birşeyler oldu ve sinirini senden çıkardı..

şimdi b
Bu nasıl bir adamki sadrazam torunumu sanıyo acaba kendini.
İyi bir ders verin bu sadrazam torununa baktınız gene aynı küfürler,hatalar devam ediyo ona göre çare düşünün derim.
barıştık dedimki bidaha aynı lafları söyle bakalım neoluyor görürsün dedim beni tehdit etme diyor

kafasında kavga ettiğimzde hep olan şey şu baştan kavgalıydık zaten kendini böyle düşünerek rahatlatıyor

Eşiniz değişik bi adam değil, huysuz huzursuz bi tip

şimdi b

barıştık dedimki bidaha aynı lafları söyle bakalım neoluyor görürsün dedim beni tehdit etme diyor
Dediği gibi tehdit etmeyin hiç dilede getirmeyin, o dışarı çıkınca sizde gene aynı şekil arkadaşınıza gidin baktınız tavır aynı git dio alın çantanızı gidin bakalım bu sefer ne yapıcak peşimden gelmez fln diye korkuyada kapılmayın isterse gelmesin keyfi bilir burnunu iyice sürtün kendini az da soytarı olarak görsün

O zaman sorun gezip tozmanız değil. Haber vermedin diye sanırım. O zaman eşiniz size bir yere giderken haber veriyorsa, o nezakette bulunuyorsa sizde haber vereceksiniz o zaman.

beni adam yerine koyup haber bile vermiyosun diyor.o ev sadece sanki onun evi benim emeğim hiç yok sanki

bazen o kadar iyi mükemmel bir eş oluyorki kraliçe gibi hissettiriyor bazende öyle bir yerin dibine sokuyorki çıkmaza giriyorsunuz dengesiz bir tip

Genelde iletişiminiz nasıl bir yere gittiğinizde haber verir misiniz ya da eşiniz size haber verir mi böyle bir durumda? Bu çok önemli mesela biz eşimle birbirinizi haberdar ederiz bir yere giderken ama o da mutlaka haber verir. Eğer eşiniz haber vermiyorsa sizin de vermenizi beklemesi bencillik olur. Maaşınızı eşinize vermeniz konusunda hata ediyorsunuz evet borcumuz var demişsiniz. Bizimde çok fazla ödemelerimiz var paramız ortaktır eve giren parayla aylık ödemeler yapılır bana maaşımdan para kalır ama ona rağmen eşimden de alırım. Almasamda kendisi sabah giderken bırakır zaten.

Lütfen ömrünü heba etme bu adama, yazık değil mi sana. Çok saygısız birisi, saygının olmadığı evlilik neye yarar? Nefret ediyorum şu küfürden.

sizin eşinizde çok iyiymiş.evet birbirimize haber verme gibi adetimiz var

Lütfen ömrünü heba etme bu adama, yazık değil mi sana. Çok saygısız birisi, saygının olmadığı evlilik neye yarar? Nefret ediyorum şu küfürden.
evet doğru bende nefret ediyorum hiç bu yüzünü göstermiyordu kendi kardeşleride var ben bişey demiyorum görsün oda yaptıklarını

evet doğru bende nefret ediyorum hiç bu yüzünü göstermiyordu kendi kardeşleride var ben bişey demiyorum görsün oda yaptıklarını

Haber vermiş olsan daha iyi olurdu, ama bu sana küfür etmesini gerektirmez. O kim ki? Diğer konularına baktım. Tek sorun bu olsa keşke, çok bencil bir insan anladığım kadaryla. Çocuğunuz var mı?

Haber vermiş olsan daha iyi olurdu, ama bu sana küfür etmesini gerektirmez. O kim ki? Diğer konularına baktım. Tek sorun bu olsa keşke, çok bencil bir insan anladığım kadaryla. Çocuğunuz var mı?
yok daha çocuk..evet böyle biri sinirlendiğinde tutamıyor kendini kompleksli..karşısında bağırmama bile tahammülü yok.aşağılık kompleksi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…