yazık ediyor

şimdi barıştık ama küsken yaptığım hareketleri başıma kalkıyor bi insan karısını çekemez mi haset ediyor ya

Adam sana küfür ediyor, s.tir git diyor, senin üzerine yürüyor,... ve sen hemen barisiyorsun bu adam ile öyle mi?

Kusara bakma fakat o halde hak ediyorsun sana yapilana. Sen bile bu kadar tepki vermezken, adam niye dursun yaptiklari ile? Oh ne güzel egosunu tatmin ediyor ve halen evini temizliyen, ütüsünü, çamisirin, yemegini yapan ve cinselligi veren bir karisi var, oh mis gibi adam için. Üstelik kadin hik bile demiyor, en fazla 1,2 gün trip atiyor.

Yani sen su an esinin gözünde böyle görünüyorsun, ve daima herseyi böyle kabul ettiginde hep öyle görüneceksin. Önce biraz kendine saygin olsun canim. Barisman hiçbirseyi degistirmez, bu adam ile yasanilmayacagini degistirmez. Derhal bu adamdan bosan. Bare çoçuk olmadan bosan yani.

ayrıca bütün maaşını eline veren..

ayrıca bütün maaşını eline veren..

Evet, adam oh iste istedigini yapar. Kumarda oynar, borçta yapar, nede olsa karicigin parasi var ya..

Kadinlar böyle bir muameleye karsi nasil sessiz kaliyorlar, nasil hemen barisiyorlar anlam veremiyorum. Yani adam resmen s.ktir git demis evi temizliyemiyorsan.

dediklerinizin hepsi o kadar doğru ki..ama işte hep kavga edip surat astığımdan dolayı bu kavgalar adama sıradan geliyor ne söylediğinin ne de yaptıklarının farkında...asaletimden susuyorum farkında değil.ama ona göre hep suçlu ve surat asan benim.sıradan bir kavgamız gibi.üstelik bide artık özgüveni okadar yüksekki o beni tehdit ediyor görürsün gibilerinden.

Temizlik yapma. Ben ev hanımıyım. Keyfim istemediği müddetçe yapmıyorum. Bakıyor eşyalar 4-5 gün ortada, benim de toplamaya niyetim yok, oram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanıyorum, gidip o yapıyor. Arkadaşlarıyla mı buluşacak, gitme demiyorum. Gittikten 20-30 dakika sonra arıyorum, ben seni özlediiim diye ağlıyorum. Gelince sarılıyorum yine ağlıyorum ben sensiz çok sıkıldım diye. Zorunlu bir işi varsa da arkadaşımı eve çağırıyorum. KAvga da çıkmıyor böylece. Bi yere gitti mi yüz kere arıyorum. Ama nerde kaldın demiyorum. HEp özledim, sensiz nefes alamıyorum falan diyorum. Bir de bunu dene. Fazla ilgilen. Böylece kavga da çıkmaz. Ben hep çocuk gibi konuşuyorum. Sevimlilik yapıyorum. Azıcık bile kızacak olsa hemen ben sana küstüüüüm sen bana kötü şeyler söylediiiiiiiiinn diye ağlıyorum o da hemen özür diliyor, çocukluğa hiç dayanamıyor. Anında yumuşuyor. Bir de bunu dene.

çok arayınca arkadaşlarının yanında kızıyor arkadaşalrının yanında hep tlfla konuşmak kılıbık diyorlarmış.ağır konuştuğu için içimden bişey yapmak gelmiyor içimden ona karşı sonrada böyle olunca uzayıp gidiyor.ben iş yapmaasam inadımdan yapmadığımı düşünüyor kızıyor umursamıyor küslük uzayıncada sen bu dikkafalıkla devam et diyor

Bir kere ara, çok özledim seni, evde bekliyorum falan de. Ya çocukça konuş ya da kadınlığını kullan, Mutlaka işe yarar. İnatlık gibi gösterme bunları, hep yorgunum, canım istemiyor, psikolojim bozuldu, kendimi yalnız hissediyorum falan diyorum. Artık kocam alıştı, yerleri hep o süpürüyo arada gülüp takılıyo pasaklı karı diyo :) Alıştık ama yani. Artık ev kirlenince o süpürdüğü için ben kirletince bana kızıyor.

ne güzelmiş kaç yaşında eşiniz..her yaptığım yada yapmadığım şeyi inatlık olarak algılıyor

ne güzelmiş kaç yaşında eşiniz..her yaptığım yada yapmadığım şeyi inatlık olarak algılıyor
25 oldu geçen hafta :) Ben hep tatlı dille söylüyorum. O yüzden yanlış anlamıyor. Ya da çok üstüme gelirse yemek yapmadığım için hemen ağlıyorum bunalımdayım, çok yalnızım hiç arkadaşım yok diye bir başlıyorum hemen yumuşuyor. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor, depresyona girdim sanırım falan diyorum. O da kafayı yemeyim diye ev işi yapmamama ses çıkarmıyor :)

kızlar derdime ortak oldunuz tşk ederim dün eşimle konuştum eşim sinirden dolayı söylediği lafları hatırlamadığını söyledi çok sinirliydim dedi bende ciddi olduğumu bidaha aynı sözleri söylerse tepkimin farklı olup terkedeğimi söyledim

Huylu huyundan geçmiyor, yani bir insan rahatlıkla küfredebiliyorsa bu ona çok önceden yerleşmiş bir ''ahlak'' bozukluğudur.Bir evlilikte saygısızlık olunca gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir.

Yerinizde olsam dicem ama biliyorum ki yaşamadan kimse kimseyi tam manasıyla anlayamaz.Fakat tatlı dil ve sabırla eşinizle sakin bir ortamda güzel bir ortamda konuşmak istediğinizi belirtin.Onu suçlamadan''sen şunu yaptın'' bunu ettin'' diyerek değil de ifadelerinizi seçerek hoşlanmadığınız şeylerden durumlardan bahsetseniz ve şu mesajı da verseniz: Sabrediyorum ama bu sabrım korkudan değil,saygı duyulmayı istediğin kadar ben de sabrı hakediyorum,benim de bir onurum var, kimse de haketmediği birşeyi yaptıktan sonra artık hint kumaşı olmaz'' Doğrudan demeyin elbette ama ima edin.Mecburiyetten değil,sabır ve mantıkla hareket etmeyi tercih ettiğiniz için böyle olduğuuzu gösterin.

ne güzel yazmışsınız tsk ederim gerçekten deniycem

Terbiyesiz, ben olsam dayanamazdım, çoktaaaaan "sen yoluna ben yoluma koçum" olmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…