yazık ediyor

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
sorun yine eşim eşim...değişik bi insan ya...geçen gün o arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı bende her zman onu beklerim ya busefer evde bekledim diye sorun oldu..o yokken bende arkadaşıma oturmaya gittim hemen gelmiş eve geldiki ben yokum beni aradı bende söyledim semralardayım oturuyoruz diye..bağırış çağırış telefonda.sonra dedimki herhalde yerimi biliyor gelir alır yok bekledim ne arayan var ne gelen..sonra kalktım gittim eve kavga kıyamet.nasıl gidiyorsam gelmesinin de bilecekmişim .sonra oradan buradan hep kavga büyüdü.hep parası yok.tmzlik yptım yoruldum diyorum yapamıyorsan zorunna gidoyorsa s..k..r git diyor terbiyesiz bana.üzerime yürüyor.sakinleş sonra konuşalım diyorum zorla oturtuyor. beni ikna etmek için okadar arkamdan koştun deli divane oldun şimdi bu ne bu dengesizlik nedir 1gün önce bile nekadar iyiydin.tüm maaşımı aldın elimden sesim çıkmadı yüzsüzlüğün bu kadarı olmaz bıktım. adamın geri vitesi yok ama her fırsatta söyler kaybetme korkusunu nasıl davrancam bilmiyorum

Ahh mucizem35
Neden maaşını eşine veriyorsun ?
Ve neden eşinin bu davranışlarına izin veriyorsun,
artık yıllandınız siz bu bir demenin zamanı gelmedi mi ?

en baştan hata yapmışsın tüm maaşımı alıyor ne demek ya olurmu öyle şey

ödemelerimiz var mecburen vermesem ne geçim ne düzen olacak

İzin verme sana böyle davranmasına,
kendi gezince iyi sen gezince kötü mü ?
ayrıca hiçbir sebep sana küfür etmesini haklı çıkarmaz .
Sen boşanmak niyetinde değilsen eğer, biraz korkut bu adamın gözünü bak gün geçtikçe
sınırını daha çok aşıyor sana karşı .

zaten tavrımı koydum kaç gün konuşmadık ama adam çok inatçı inadından ve gururundan asla taviz vermiyor yenemiyor gururunu.ben haber verseymişim gelip beni götürürmiüş

bu evlilliği haa sürdürmekte kararlımısınız

o vakit biraz ağırlığını koy tüm ipleri vermişsin sen şekerim
adam çok rahat ailesi sürekli pohpohluyor benimde öyle olmamı istiyor bu evliliğin bitmesinden korkusu yok olursa olur olmazsa olmaz sonrasında napcak hiç düşnmüyor

adam çok rahat ailesi sürekli pohpohluyor benimde öyle olmamı istiyor bu evliliğin bitmesinden korkusu yok olursa olur olmazsa olmaz sonrasında napcak hiç düşnmüyor
ımmm o vakit kp ve kv diyeceksin bak bu adam en ufak şey bana böyle davranıyor benim ailem ona ne kötülük yapmış
kı yada eşine sor sakın halinde ne yaptı ailem niye böyle diyorsun de.
kaybetmekten korkusu yoksa ne yapsan boş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…