Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bir kadın yada erkek başkasının sinir krizlerine,saçmalıklarını ,hakaretlerini çekmek için dünyaya gelmedi. mecburda değil. defedeceksin hayatından ,kimin hayatını zindana çevirirse çevirsin ama sizin değilvalla kimsenin çekemediği tipleri anasının babasının çekemediklerini kadınlar çekecek ne ala memleket
keşke o an bende gitseydim
emin ol çok sıkıcı ve streslimaaşınla beraber senin özgüveninide alıyor elinden..
ne maaşını ne kendine güvenini verme eşinee !
ödeme varsa var gerektigi kadarını ver.
böyle biriyle yaşamak çok sıkıcıdır eminim allah yardımcın olsun
Kaybetme korkusunu hep o sana yaşatmış bir de sen ona yaşatmayı dene ...sorun yine eşim eşim...değişik bi insan ya...geçen gün o arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı bende her zman onu beklerim ya busefer evde bekledim diye sorun oldu..o yokken bende arkadaşıma oturmaya gittim hemen gelmiş eve geldiki ben yokum beni aradı bende söyledim semralardayım oturuyoruz diye..bağırış çağırış telefonda.sonra dedimki herhalde yerimi biliyor gelir alır yok bekledim ne arayan var ne gelen..sonra kalktım gittim eve kavga kıyamet.nasıl gidiyorsam gelmesinin de bilecekmişim .sonra oradan buradan hep kavga büyüdü.hep parası yok.tmzlik yptım yoruldum diyorum yapamıyorsan zorunna gidoyorsa s..k..r git diyor terbiyesiz bana.üzerime yürüyor.sakinleş sonra konuşalım diyorum zorla oturtuyor. beni ikna etmek için okadar arkamdan koştun deli divane oldun şimdi bu ne bu dengesizlik nedir 1gün önce bile nekadar iyiydin.tüm maaşımı aldın elimden sesim çıkmadı yüzsüzlüğün bu kadarı olmaz bıktım. adamın geri vitesi yok ama her fırsatta söyler kaybetme korkusunu nasıl davrancam bilmiyorum
aynen öyle pisliğin tekiymiş elde etmek için o kadar koştular şimdi elde var sıfırhiç bir kadın yada erkek başkasının sinir krizlerine,saçmalıklarını ,hakaretlerini çekmek için dünyaya gelmedi. mecburda değil. defedeceksin hayatından ,kimin hayatını zindana çevirirse çevirsin ama sizin değil
tutuşmazdı inadından gururundan arkamdan gelmezdi ha bide ailesiinin gözünde benim arkamdan koşuyor fırsatını vermemek için hiçbişey yapmazdıkeşke..
bak o zaman nasıl tutuşacaktı
doğru söylüyorsunuzsizin yaşam hakkınızı yeterince çalmışş,,
silkelenin kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok !!
aynen öyle ben alıştırdım kaç kere büyük kavgalarımız oldu ailesinin yanıda hep ben alttan aldım gururumu ayaklar altına serdim yuvam yıkılmasın diye mücadele ettim annem hastaydı üzülmesin diye yutttumSana küfürle git diyen bir adamdan öyle bir gidiceksin ki
O zaman anliyacak hanya yi konya yi
Sizin gitmiyeceginizi biliyor çünkü siz öyle alismisiniz alistirmisiniz...
Eşiniz suçlu ama sizde masum değilsiniz.ona boyle fırsat veren sizsiniz...
tutuşmazdı inadından gururundan arkamdan gelmezdi ha bide ailesiinin gözünde benim arkamdan koşuyor fırsatını vermemek için hiçbişey yapmazdı
yok bunuda yapmaz ailesini gözünde zaten anlaşamayan bir çifitiz görümcelerim sevmez beni zaten kv kp sever sözde ama biliyorum onlarda oğullarını çektiğim içinbir gelmez iki gelmez eninde sonunda gelecektir.Sonuçta ailesinin senin evi terkettiğini duymasını istemez değil mi?
yok eğer bunuda yapmaz dersen gerçekten sıkıntı var demektir.
yok bunuda yapmaz ailesini gözünde zaten anlaşamayan bir çifitiz görümcelerim sevmez beni zaten kv kp sever sözde ama biliyorum onlarda oğullarını çektiğim için
Eşiniz size her gittiği yeri haber verir mi?zaten tavrımı koydum kaç gün konuşmadık ama adam çok inatçı inadından ve gururundan asla taviz vermiyor yenemiyor gururunu.ben haber verseymişim gelip beni götürürmiüş
aynen öyle ben alıştırdım kaç kere büyük kavgalarımız oldu ailesinin yanıda hep ben alttan aldım gururumu ayaklar altına serdim yuvam yıkılmasın diye mücadele ettim annem hastaydı üzülmesin diye yutttum
tutuşmazsa tutuşmasın. siz kendinizi kurtarın yetertutuşmazdı inadından gururundan arkamdan gelmezdi ha bide ailesiinin gözünde benim arkamdan koşuyor fırsatını vermemek için hiçbişey yapmazdı
evet dışarda süt dökmüş kedi evde aslan kesiliyorlaregosunu tatmin ediyor