- 6 Mart 2013
- 612
- 271
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber vermem gerekiyormuşevin bekçisi misiniz siz o gezerken kole gibi oturacaksınız
bu adam hiç mi sevgiliyken falan belli etmedi kendini
belli ediyordu bazı şeyleri ama işte anlayana salağım ben
adam çok rahat ailesi sürekli pohpohluyor benimde öyle olmamı istiyor bu evliliğin bitmesinden korkusu yok olursa olur olmazsa olmaz sonrasında napcak hiç düşnmüyor
bence sorunları varhaber vermem gerekiyormuş
yok daha çocukçocuk varmı
benim ailem böyle bir yapıda değil nişanlıyken de söyledik zaten ona sonuna kadar demişti ama işte en ufak şeyde yarı yolda kalıyorumsiz de düşünmeyin.
siz düşündükçe o daha da rahatlıyor.
keşke o an bende gitseydimEşim bana salak bile diyecek olsa evi başına yıkarım.izin vermeyin size bu şekilde hakaret etmesine.Ne demek s... git ya kime diyor bunu karşısında karısı var alır çantamı çıkar gider burnunu bir güzel sürttürürdüm..Kendi gezsin siz gidince kavga kıyamet ohh ne ala memleket...
sorunları var gibi sinir hastası o yüzden kv benim peşimde koştu biliyor oğlunu kimsenin çekemeyeceğinibence sorunları var
bu kadar durduk yere saldırması saçma
sarhoş falan mıydı
yok ya bilmiyorum iğrenc laflar
çocuk olmadan kurtar bence bu hödükten kendini. sana saygı duymayandan koca olmazyok daha çocuk
ee sen niye çekiyorsun. canının koymetini bilsorunları var gibi sinir hastası o yüzden kv benim peşimde koştu biliyor oğlunu kimsenin çekemeyeceğini