Yazdım ama göndermedim (paylaşmak istedim)

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
37
6 ay oldu ayrılalı hala içim yanıyo ben ayrılmak istedim yıprandı ilişkimiz 2 yılımı verdim ilk aşkımdı ... bu 6 ay ayrılık sürecinde hiç cevap yazmadım 4-5 kere mail attı ...geleceği olmayan bi ilişki yi sürdüremedim :gitme:
aşağıdaki metini yazdım ama göndermedim ne yapacağımı bilemiyorum artık

' Bazen içimin cız ettiği durumlarda içimden geçirdiğim şeylerden bir tanesi güzel
günlerdi harika geçen iki yılımdı neden olmadı diyorum. Sandeviç ekmeği bile
paylaşarak yerdik nasıl ayrı düştük diyorum. Canım sıkılıyor içim geriliyor.
Ama ne çözüm ne bi çare nedir bunun çözümü ??? '(o yazdı bana mail olarak)

Harika günlerdi öylemi ne güzel insanın böyle söylemesi ben hiç böyle söyleyemiyorum,
Güzel olan zamanlar oldu ama genel anlamda ben kesinlikle böyle diyemem zaten diyebilseydim
şimdi ayrı olmazdık,neden olmadı diyorsun neden ayrı düştük diyosun,neden olmadı dediğin nedir
kavuşmamakmı... yoksa evlenememek mi... bunları zaten hep uzak gördün sen şimdi bunları mı soruyorsun...

Neden sıkılıyorsun neden geriliyorsun ki işte istediğin hayat !!!
Gelecek düşünme,evlenme,sorumluluk alma gibi kocaaamannn bi yükten kurtuldun daha ne
istiyorsun ki miden de ağrımıyordur artık başında,kafanda karışmıyordur,kararsızda olmazsın,hayatına karışan
da yok,niye benden haber almak istiyorsunki senle beraberken gün içinde naptın bile demezdin
ben de gün içinde neler yaptın anlat deyince hesap mı vercem derdin zorla alırdım ağzından
lafları hesapda vermiyorsun bak şimdi daha ne istiyorsun ki al işte istediğin yaşam tarzı...

İçin cız ediyormuş niyee için rahat olsun tam aksine hayatında önün açık işte engellerde yok
Gerçek mutluluğu yakaladığın günleri özledin demek onların kıymetini zamanında bilseydin
daimi olmaları için çaba gösterirdin,beni yük gibi gören evlilik konusunda herşeyi yokuşa süren
bi insana güvenip sonu olmayan o günleri yaşadığım için o zamanları hatırlamak bile istemiyorum...
Pişmanlıkkk' hiç yaşamana gerek yok geçen geçti olan oldu bundan sonraki hayatında pişman olmamak için
iyi adımlar at, ben öyle yapıyorum artık pişman olmak istemiyorum ve insanlara güvenmemeyi de çok iyi öğrendim..

Ben çok yorulmuşum senle olan beraberliğimde şimdi kafam o kadar rahat ki geçmişide hatırlamak istemiyorum...
Bana mail atmadın diye sebepler üretmene gerek yok ben senle ilgili olan hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum,
yazıkki kendime çok acıyorum boşu boşuna sana günlerimi verdim,gelecekteki eşim gözüyle gördüm hep benimsedim,
tüm planlarım hayallerim seninleydi okul bitince açık öğretime yazılır diğer yandan tam zamanlı bir işte çalışır
birikim yapar bu yaz ailemle tanışır kışa doğru nişanı yapar bu zaman zarfında okul da biter kısa dönem askerliğide
yapar olmazsa evlendikten sonra askere gider 2011 sonunda evleniriz diyordum ne güzel demişim ama kendikendime demişim,
her evlilik konusunu açtığımda üstü kapandı bir çok bahane üretildi ben böyle yapman için mi günlerimi verdim sana sevgimi,
aşkımı geleceğimi verdim Lanet olsun ...
Meğer beyfendi lüks yaşamış gelecekteki evini değil bekar evini düşünmüş,evlilikten hep korkmuş,
kendine güvenememişki bana güven versin eee böyle sorumluluk sahibi olmadan bekar bekar yaşamak çok kolay ne gerek
var evlenmeye şimdiden kendini sıkmaya Beni haketmedin sen hemde hiçç bakalım karşına birisi çıktığında ciddi düşünen
biri olsa bile benim gibi işini kolaylaştırmak isticek mi elinden geleni yap sen yeterki çabala,olması gereken şeyler olsun
yeter bana diyecek mi ilerde beni anlarsın ...Ciddi düşünmeyen biri çıkarsa karşına zaten bunlara gerek yok evliliğede gerek
yok evli gibi yaşarsın zaten alıcanı alırsın !

Evlenmek istemekle ne çok şey istemişim meğer keşke baştan deseydin ama siz ne dediniz ben elimden geleni yaparım birikimimi de
yaparım 2011 de en geç evlenirim senle dedin bende güvendim inandım ,bağlandım,sevdim sevmez olaydım seni tanımaz olaydım
Sadece bunlar mı!!!zindan oldu günlerim senle zindan niye bu kadar ezdirdim nasıl böyle kör aşık olabildim hiç bilmiyorum
yazıştıklarımızı okumuştumda her şeyini kabullenmişim yapamayacağım şeyleri bile ,hatam da bu sanırım mutsuz olan ben oldum
sonuç olarak ,bu kadar horlanmaya,ezilmeye,hakarete iftiraya hatta tokata herşeye rağmen kabullenmişim seni bile bile...
Ama evliliğide bu kadar yokuşa sardınya işte kabullenmediğim nokta oldu zaten değerim bilinmiyordu mutsuzdum dedim evliliğide
bu kadar umursanmazsa ertelenebildiği kadar ertelenmeye çalışılırsa ve suçlu bensem (neymiş eşya düşkünüymüşüm neymiş paracıymışım
neymiş dır dır ediyomuşum sana bişeylerini anlatmaya çalışanda kabahat birde üstüne suçlu olduk amannn zaten anlıyacak olan adam
sana dedirtmez bir an önce yuvamı kurayım der hasretlik zor der amaaa nerdeeee 2015 olsun diyodun yaa yok böyle bişey yaa seviyosam
beklermişim sanki neyi bekliyosak benim bildiğim beklemek zaman vermektir,zaman vermekte;yapılması gerekenleri yapmak için bir süreçtir.)
ve hergünüm istemediğim cinsel içerikli konulardan oluşuyorsa,her dediğim eleştiriliyorsa böyle bi ilişki olmaz olsun dedimya bana değer
vermeyene ben hiç değer vermem ,Çok da güzel karar vermişim ümit vermeyene ümit bağlamak saflıktan başka bişey değilllllll.....
PAYLAŞMAK İSTEDİM mafoldumben :çok üzgünüm: senağlama :gitme:

Sanırım göndermedin kararın kesinse içinde kalmasın oda bilsin istersen gönder mantıklı birine benziyosun karşına iyibirisi çıkar merak etme hakkında hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan

bence sen hala seviyorsun ve içinde bu evlenmeme sözü çok yara açmış gibi.bu mailide gönderme derim.çok kısa birşey yaz heleki canını yakmak istiyorsan evlilikten hiç bahsetme

sen bunu gönderecek olursan o da gönderir :bbo:

eğer kararlı isen hiç gönderme

adam değmeyecek biriymiş zaten iyi yapmışsın ayrılmakla
a.s.

bence sen hala seviyorsun ve içinde bu evlenmeme sözü çok yara açmış gibi.bu mailide gönderme derim.çok kısa birşey yaz heleki canını yakmak istiyorsan evlilikten hiç bahsetme

evet severek ayrıldım sevdim hemde çok ama geleceği olmayan bana hayatı zindan eden birine katlanamadım göndermeyi bazen düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum kafam karışık :sinifsinif:

sen bunu gönderecek olursan o da gönderir :bbo:

eğer kararlı isen hiç gönderme

adam değmeyecek biriymiş zaten iyi yapmışsın ayrılmakla
a.s.

evt karalıydım ayrıldım ama zor geliyor öyle alışmışımki ,haklısınız ben karşılık olarak ona bu maili atarsam o yine gönderecek belki cvp isteyecek yine ...böyle de olmaz :çok üzgünüm:

eğer ki herşeyi konuşmadan ayrılmışsanız içindekileri son defa yaz ve rahatla derim canım.. çünkü bunlar içinde kalırsa kesinlikle kafan rahat etmeyecek hep keşke diye başlayan cümleler kuracaksın.. barışmak gibi bir plan yoksa kafanda yolla gitsin görsün yaptığı hatalarını dönüşü olmayan davranışlarını da kaybettiklerine yansın klava:

beni rahat bırak demen yeterli olacaktır bence. Kafan karışık olabilir haklısın ama her atığın adımda dahada karışcak ve bence o seninle geleceğini paylaşmaktan kaçtıysa lütfen sende onunla duygularını paylaşmaktan kaç.
Pişman olması çok güzel fakat sabıkalı bi insana tekrar güvenmek büyük cesaret olur.
Vede ben nedense gerçekten seven insanların kıymet bileceğine alışkanlık yapanların ise sonradan sürüneceğine inanırım tercih senin.

cnm benim bence aynen böyle yap
kafanda soru işaretleri olursa ömür boyu mutlu olamazsın hep içinde acaba o maili gönderip herseyi bilse miydi die düşünürsün
gördüğüm kadarıyla kararın kesin sewerek ayrılmana ragmen onu silmişsin
belki kalbinin bi köşesinde halaa war ama olmicaını biliosunn
bundan sonra da yani o maili gönder we olmicaını düşünerek hareket et
bu mail senin ona son sözlerin olsun
ne kaybettiini anlasın bi daha olmicaını anlasın
sende onun içinde yara bırak derim ben
bence önüne bak cnm
inanıorum ki bundan sonra karsına cıkacak olan insanda hep bu yasadııın onda göremediiin şeyleri kıyaslicaksın we daha iisi olsun isticeksin
bunları yasadııın için üzülme gözün açılmıs bence daha olgun daha mantıklı olursun karsına cıkacak olan insanla ilgili werecein fikirlerde
ama ben bu maili gönder derim we herseyi bitiropuyorumnanaktan

öyle güzel yazmışsınki öyle içten ama içinde kalmış iççinde kalanlar insanı üzen ona gönder diycem ama gönderirsn uzayıp belkide bişey yazmış ben içimde kalanları yazdığımmda benimki yüzü lmadığından yazamamıştır gönder gitsin ne olacakki içinde kalmaıs daha beter

Ben olsam gönderirdim. Ama tabii ondan gelebilecek cevapla yanlış bir karar vereceğinden korkmuyorsan.

Zamanında aşk-meşkle alakalı değil ama içiçi acıtan birine yazmış göndermiştim böyle. Günlerce, haftalarca konuşmaktan daha etkili oluyor ve etkisi yıllarca sürüyor karşı tarafta :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…