kuşum benim favori parfümüm este lauder pleasure
yaza uygun, çiçek kokusu, fena halde tavsiye ederim :lepi:
ben avondan incadenssence siparişi verdim çok hoş kokusu. dior- jadore kullanıyorum o da süper KK dan tavsiyeler sonucu almıştım.
paco rabanne ultra violet-menekşe kokulu hem hafif hem güzel
canım avonun incadenssence kokusu bencede çok güzel bir koku, bende çok seviyorum onu. ama şu aralar çevremde onu kullanan çok var bide sık duymaya başladım, ehh yenide kullandığım için kışa doğru almayı düşünüyorum onu. Sen iyi yapmöışsın onu sipariş ederek çok kalıcı hem. Jadore biliyorum hoş bir koku ama ben biraz daha canlı bir koku istiyorum ama en son yazdığına bakabilirim,
sağol tatlım tavsiyelerin için sengözlerimebaksanab
amanında amanın kim gelmişşşşş, aşkitom gelmiş benimmm kaydirigubbakcemile5
kesinlikle deneyeceğim bu kokuyu, güveniyorum zevkine çiçeğimmm kaydirigubbakcemile2
canım avonun incadenssence kokusu bencede çok güzel bir koku, bende çok seviyorum onu. ama şu aralar çevremde onu kullanan çok var bide sık duymaya başladım, ehh yenide kullandığım için kışa doğru almayı düşünüyorum onu. Sen iyi yapmöışsın onu sipariş ederek çok kalıcı hem. Jadore biliyorum hoş bir koku ama ben biraz daha canlı bir koku istiyorum ama en son yazdığına bakabilirim,
sağol tatlım tavsiyelerin için sengözlerimebaksanab
Selam, ben yeni aldığım lacoste pour femme herkese tavsiye ederim..Çok çok güzel bir koku, beğenmeyen yok ve çok kalıcı, ayrıca hipnotic poison da güzel tam kadınsı denebilecek bir koku.:lepi:
selam sana uzunca bir parfüm listesi yapayım :)))
1- Hilfiger - Tommy Girl
2-Davidoff - Cool Water
3-Cerruti - Cerruti 1881 EDT
4-Gucci - Rush 2
5-Clinique - Happy Heart
6-Estee Lauder - Pleasures
7-C.Dior - Midnight Poison ( yaz geceleri için süper :)))) )
8-C.DİOR ADDİCT 2
9-Paco Rabanne - Ultraviolet
10-Dolce&Gabbana - Light Blue
11-CK-Euphoria Blossom
bunlar benim yazın en çok sattıklarım.... inş yardımcı olmuşumdur.
ne ettin kızzz sma.s.?aldın mı yeni parfüm?....:sm_confused:
ben escadayı merak ediyorum!.....CADIARZU
ahhh canım benimmmm çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakacağım sonrada kullandığım parfümlerin yorumlarını paylaşacağım sizlerle kaydirigubbakcemile2
derinim almadım daha çünkü buraya giremedim 2 gündür, arkadaşların yazdıklarına bakmadanda almak istemedim ama c.tesi bu işi halledeceğim, pazartesi yazarım canım sengözlerimebaksanab
canım ecADANIN butun kokuları sekerlıdır hoslanıyorsan sekerlıden super derım yaza en uygun ve hafıf olan escada kokusuda escada pasıfıc paradaise dır hem tatlı hem tropıkal meyva kokulu daha hafıfı yok ama hepsı bal gıbı sekrlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?