• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Screenshot_2018-05-31-03-24-14-912.jpeg

Muttapa7555 Muttapa7555 cano

_Makaron_ _Makaron_ haftaya hedefim 77 kg olsun
Güvercin adımlarla gidelim

N nscckts canım ben bugün oruç değilim oyüzden kahvaltı yapıp çıktım evden,
Menüyü yazayım, 6 haziran;

1 yumurta
Süzme peynir, domates, salatalık
3 ceviz 10 fındık, 1 bardak süt

Sevdim ben bu menüyü, :super:acayip tok tutuyo beni, ekmeği de tamamen bıraktım artık.:rapci:

Gunaydin kizlar hemen firlamam lazim. Gec kaldim trenden bakarim yazdiklariniza,.

Resmi cektim yalniz yarim cikti. Belli olmuyor diyorsaniz , eve dondukten sonra tekrar cekerim. Simdi hafiza dolu diyor zamanim yok.

59.6 sanırım o Hoppa belli oluyor zaten fotoda

N nscckts canım ben bugün oruç değilim oyüzden kahvaltı yapıp çıktım evden,
Menüyü yazayım, 6 haziran;

1 yumurta
Süzme peynir, domates, salatalık
3 ceviz 10 fındık, 1 bardak süt

Sevdim ben bu menüyü, :super:acayip tok tutuyo beni, ekmeği de tamamen bıraktım artık.:rapci:
Ya değil mi aynen tok tutuyor o yüzden benim de tercihim bu yönde birakmana sevindim canım :)

Ya değil mi aynen tok tutuyor o yüzden benim de tercihim bu yönde birakmana sevindim canım :)
Sağol tatlım, umarım devam ettirebilirim.
Birde meyvelerle ilgili engin bilgilerine başvursam :KK5:
Sabah veya sahurda kahvaltıdan önce bir kase yeşil erik yiyorum hem seviyorum hemde bağırsakları çalıştırıyor, şeker oranı düşük eriğin bildiğim kadarıyla, sıkıntı olur mu ki? :KK64: birde kiraz ve çileğin şeker oranları nasıl? Malum yaz geldi sulu ve soğuk soğuk iyi geliyor meyveler, yemeden duramıyoruz :dondurma:

Sağol tatlım, umarım devam ettirebilirim.
Birde meyvelerle ilgili engin bilgilerine başvursam :KK5:
Sabah veya sahurda kahvaltıdan önce bir kase yeşil erik yiyorum hem seviyorum hemde bağırsakları çalıştırıyor, şeker oranı düşük eriğin bildiğim kadarıyla, sıkıntı olur mu ki? :KK64: birde kiraz ve çileğin şeker oranları nasıl? Malum yaz geldi sulu ve soğuk soğuk iyi geliyor meyveler, yemeden duramıyoruz :dondurma:

Sahurda hemen yiyip yatiyorsan sıkıntı ama iftarda 5 erik 5 çilek 5 kiraz yiyebilirsin veya 1 dilim karpuz dilim derken 3 catallik olarak dilim :) koca bir dilim değil

Back