Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yanlış anlamazsın umarım ama hem pilav sebzeli olması bileti değiştirmiyor,hem dondurma hem çikolata... Hem seni acıktıracak şeyler hemde senin dediğin gibi diyete uygun değil. Ev ortamını bilmiyorum yemek yapan biri var mı yada kendin mi yapıyorsun. Bi çözüm bulmak lazım yemek işlerine
Hastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin. :KK53:

Tamda ben vurduğun an yazmışsın oldukça yumuşak yazdım ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Daha önce başıma geldi ne cahilliğin kaldı ne fesatlığım nede kıskançlığım birde beddua aldım ömür boyu şişman kal diye tırsıyorum azıcık

Fesatsin kizim sen zayiflamasini istiyorsun oysakim pilav , ekmek ye suyundan koy demen lazim. :KK70:

Hastane ortami stres yasiyor. Eee diyorum cikolatayi birak , en azindan beyaz cikolatayla degistirsin. :KK53:

Fesatsin kizim sen zayiflamasini istiyorsun oysakim pilav , ekmek ye suyundan koy demen lazim. :KK70:
Hahaha azıcık fesatım sırf kıskançlıktan yeme diyorum aslında yoksa kilo versin diye değil. Lezzetli şeyler yemesinler banane:KK70::KK70:

tulipa tulipa stresle başetmek için yemeklere saldırma başka bişey bulman gerek. Hastanede illaki diyete uyabilecek yemek vardır pudinğ çikolata pilav bence istese yemeyebileceği şeyler.
Stres hepimizn hayatında var çalışsak da çalışmasak da bende çikolata yerdim mutsuz sınırlı stresli olunca ve daha çok strese girerdim kilo alınca. Dur demek lazım canım eleştirmek amaçlı söylemiyorum amacım yardımcı olmak

TABLO.jpg

CANLAR bugun cok yorgunum kusuruma bakmayın benım ıcın cok yorucu bır gundu
A AklinYolu1
cok tipsız bır tablo oldu kusuruma bakma olur mu

Tamda ben vurduğun an yazmışsın oldukça yumuşak yazdım ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Daha önce başıma geldi ne cahilliğin kaldı ne fesatlığım nede kıskançlığım birde beddua aldım ömür boyu şişman kal diye tırsıyorum azıcık
Bizim grupta olmaz o rahat ol, kendin ol :))

X