- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.301
Suna bakın :)
kızdırmıslar teyzeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman ben her menümü böyle sana sorcam 10verirsen aferimmm bana simdi kahve yapcam ŞEKERSİZ10 üstünden 100 veririm :)
Allah korusun aynen bende dediğin gibi yapıyorum. İlk evde oturmaya başladığımız yıl bende de aynısı oluyordu. Şimdi alıştım aşağı bakabiliyorum ama cam silemem sarkıp uzanıpYükseklik korkum var benim. İçerden silerimde dışarı kısmına uzanınca veya balkondan yada yüksekten aşağı bakınca başım dönüyor ve o an kendimi aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum. İçimde bi boşluk oluşur. O yüzden mop gibi bi paspasım var ucuna bez takar onunla silerim. Gerek yok okadar dışarı sarkmaya Allah korusun.
Bir komşumuz evine yardımcı çağırmış, kadın camı silerken pencere duvardan ayrılmış, nasıl yaptılarsa artık, pencereyle birlikte aşağı düşmüştü kadın yazık yaa ..
Kesin kocasının pantolonudurNe var ki acaba elinde bu kadar hırpalıyor bana pantalon gibi geldi ilk sağladığında içinde insan mi vardı acaba :)
Afiyet olsun bende kahve içiyorum şekersiz :)Tamam o zaman ben her menümü böyle sana sorcam 10verirsen aferimmm bana simdi kahve yapcam ŞEKERSİZ
Artık öyle içicem sanırım annem zaten sekersiz seviyo:)Afiyet olsun bende kahve içiyorum şekersiz :)
Hahaha bencede inşallah adam içindeyken silkelememiştir teyze de o potansiyel varKesin kocasının pantolonudur
Ne kadar kuzenimin tipine benziyosun ya ama sen daha zayıfsın ondan
İşte bende tatlıcıyım:/// cok zor cidden misafirlikte neyse de misafir gelince kendi yaptıgım pastalara dayanamıyorum işteN nscckts 4 haziran iftar menüm şekerim;
Yarım kase yoğurt çorbası
1 adet köfteli çöp şiş
2 tane yaprak sarma
Salata
Karpuz
Tavuk vardı, ben tavuk yemediğim için almadım, börek ve tatlı da yemedim.
Off bitsin şu davet yemekleri artık yaa, tatlı sevmiyirum ama börek yememek için zor tutuyorum kendimiii..
Ne kadar kuzenimin tipine benziyosun ya ama sen daha zayıfsın ondan
Benim 15 kilo fazlam var ben napim peki6 kilo kadar fazlam var
Tabi bu iştahla o altı artar gibi
Benim 15 kilo fazlam var ben napim peki
Canım senin boy 155 degilmiydi aynı boydayız acaba yaş kaçtı. Ben yağ kas ölçtürdüm yaş 32 ideal kilo 55 dedi makina bana. Yaşın daha gençse bişey diyemem tabi ama bence hiç kilolu durmuyorsun ben öyle bir elbise giysem bademlerden dolayı gaz lambasına benzerim sen çok iyi gözüküyorsun
İşte bende tatlıcıyım:/// cok zor cidden misafirlikte neyse de misafir gelince kendi yaptıgım pastalara dayanamıyorum işte