- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.261
TLC den aşiri pintileri izledim iiiggggghhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye birşey yemiyorsun
Keşke 2 mücver 1 dolma 1 tabakta yemek yeseydin bu menüde yemek yok ki aç kalırsın bence
İnşallah salata ve çorba da yapmıştırarkadaşıma gidicem iftara
mücver havuçlu mantı kek patates biber dolması yapıcak
İnşallah salata ve çorba da yapmıştır
:)
Geçmisolsun.kiziniza sifa diliyorumKusmedim ben
Son 2 günüm çok kötü geçiyor ciddi anlamda moralim bozuk
Dün biri kollarimda vefat etti
Kızımin bademcikleri iltihaplanmis ve sunizitleri dolmuş oturduğum muhitde ciddi rüzgar fırtına var evi ilaclatinca açıp havalandırmak zorunda kaldım onda oldu 6 iğne verildi onun sıkıntısı ayrı .
Canım sıkkın yani
Acaba bende tavuk sote mi yiyeyim yoksa kiraz mı hoff karar veremedim canım cekiyo evde kalsada bozulcakkİnşallah salata ve çorba da yapmıştır
:)
Harika. Ama bugün betim benzim çöktü bunu yarın yapayım artık :)) sağol canım benimEn pratiklerin tarifini vereyim
Fırın yemeğimi mesela
İri iri kabak patlıcan soğan sarımsak doğra
Domatesi 4 e bol 3/4 tane domates biber falan da koy fırın tepsisine
İster sadece sebze ister buna et balık tavuk da ekleyebilirsin
Ayrı bı kabda 1 yemek kaşığı biber 2 yemek kaşığı domates salçası göz kararı kuru nane pul biber karabiber tuz sulandir tepsine dök karistir üstüne zeytinyağı gezdir fırında 180 derece fanlı da orta katda pişir 40 dk da pişer
Sesli kahkaha attım. "Patlıcana yaptığın muameleyi kabağa yapıyorsun" :)))Kabak musakka var
İster etsiz ister etli yapabilirsin
Patlıcana yaptığın muameleyi kabağa yapıyorsun ortaya bu çıkıyor
Eki Görüntüle 2153903
Eki Görüntüle 2153904
İster taze kabağın içine doldur kavurdugun kıyma harcını fırında pisir
İster tencerede doğra tekmili birden pişir
Yanında süzme yoğurtla harika olur
Kanka ya bı kaç yerde gördüm sanki kabak ve avakado ile salata vardı. Ama o kabak çiğ gini duruyor da çiğ mi içinden çıkamıyorum.Makaron sen bugün şunu yemek istiyorum de ben onla yapılan tüm yemek tariflerini vereyim :)
Yoksa sana tüm Antep yemeklerini tarif edicem altından kalkamayiz
Neyseki kızın şanslı sen sana yapılanı ona yapmayacaksın. Birde bizde böyle büyüdük diye devam edenler varCamları bizde eşim siler
Ben tabureye çıkmak zorunda kalıyorum ama eşim direk siliyor kendini hiç yormadan uzanmadan 192 boyu olunca perdeyi de eşim aşar
Ama evlenene kadar hep ben sildim ve kaç kere düşme tehlikesi atlattım
Kendi kızım içinse dusuncem okuluna işine baksın temizliği yemeği nasılsa öğrenir asla kızıma kalk temizlik yap demem
Kendi odasını topluyor yavrum hiç beni o konuda yormaz etraftan oyuncak hiç toplamadim kendi doktuğunu toplar yemek yerken damlatsa ıslak mendille hemen siler uyku tulumunu bile çıkarıp dolabına koyar Sabah . O bana yetiyor zaten ...
Bu taraflarda kız çocukları evin hizmetlisi gibi malesef .
Evet o kabak çiğ oluyorKanka ya bı kaç yerde gördüm sanki kabak ve avakado ile salata vardı. Ama o kabak çiğ gini duruyor da çiğ mi içinden çıkamıyorum.
Tavuk sote de ye kiraz daAcaba bende tavuk sote mi yiyeyim yoksa kiraz mı hoff karar veremedim canım cekiyo evde kalsada bozulcakk
Bişi olmaz mı cidden o zaman normal menü yapim bugün deTavuk sote de ye kiraz da
Ye 10 tane kiraz n'olacak ki
Haşlanmış yumurta asla kilo yapmazsalata yapmasın makarna salatası yapıyor ona hayır diyemiyorum
çorba bilmiyorum :)
ya bişi sorcam hergün 2 haşlanmış yumurta yememiz kilo yapmazmı
Geçmisolsun.kiziniza sifa diliyorum
Allah iyiliğini versin emi :)Bişi olmaz mı cidden o zaman normal menü yapim bugün de
KereviziiiiiMakaron en çok hangi tarifi beğendin
Bende en çok onu seviyorumKereviziiiii
Tadı nasıldır acabaEvet o kabak çiğ oluyor
Kerevizi vok seviyorumm.hele yedil saplarin aromasina bayilirimBen bunları cevizle ayran salatayla yiyorum
Eskiden ekmeğe bana bana yerdim
Sadece ekmeği ve şekeri keserek
Günde 2 Ogün yiyerek verdim kiloyu yoksa bunlar milli yemeğimiz :)
Kişi kerevizle geçirdim resmen en çok kilo verdiğim dönem acayip kereviz yediğim dönemdir mevsimi değil şimdi olsa yerim
Kerevizi rendeleyip süzme sarimsakli yoğurda katip üstüne zeytinyağı pul biber gezdirip cevizler serpip yiyorum
Çok lezzetli oluyor böyle Eki Görüntüle 2153907
Bazen bunun altında Antep fıstığı ve cevizle kavurdugum soğanlı kiymali harcı olur pasta gibi dilim dilim yeriz
Ya gülme de kereviz yazın da bulunuyor demi :)))Bende en çok onu seviyorum
Acayip faydalı acayip kakorisiz acayip tok tutuyor
Haftada 2/3 kilo verdiğim dönemler 1 büyük tabak dolusu yerdim