• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

acıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanları

yoksa ıskenceye doner benım ıcın dunya kadar pasta borek baklava cesıt cesıt yemek yapıyorum her mısafır cagırma da
buzluktakılerı de sıfır mısafır gelınce pısırılecek olanlar seklınde depoladıgımdan o ıs de zor :KK70:
erıcekde pısırıcem de ohooo

yoksa ben 100 kg kalmaya devam ederdım ısın sırrı evde kuru yemıs kahvaltılık sebze yogurt dısında bırsey bulundurmamak
evde seker bıle yok gecen gun mısafır geldı ıclerınden sadece 1 kısı seker kullanıyor :KK70:

dedım ne gıdıp seker alcam kayınvalıdeler bunun ıcın var gonderdım esı 5-6 tane kup seker aldı geldı daha fazlası bıle degıl :KK70:
Malesef evde herşey var ama ben yemiyorum. Dün kayınvalide tatlı yapmış yemeğe ordaydım mecbur yedim ama nasıl bir mide bulantısı soğuk terler döktüm. Sabaha kadar bulandı durdu. He birde eve de getirdim kocaya yediriyorum. İrade sağlam kfc ye bile hayır diyorum gerisi vız gelir. :KK6:

Malesef evde herşey var ama ben yemiyorum. Dün kayınvalide tatlı yapmış yemeğe ordaydım mecbur yedim ama nasıl bir mide bulantısı soğuk terler döktüm. Sabaha kadar bulandı durdu. He birde eve de getirdim kocaya yediriyorum. İrade sağlam kfc ye bile hayır diyorum gerisi vız gelir. :KK6:

ben kahveye cok dustum bu aralar bırde fıltre kahveye sardım
bır bagımlılıktan kurtulmanın dıger yolu baska bagımlılık olusturmak
:D

acıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanları

yoksa ıskenceye doner benım ıcın dunya kadar pasta borek baklava cesıt cesıt yemek yapıyorum her mısafır cagırma da
buzluktakılerı de sıfır mısafır gelınce pısırılecek olanlar seklınde depoladıgımdan o ıs de zor :KK70:
erıcekde pısırıcem de ohooo

yoksa ben 100 kg kalmaya devam ederdım ısın sırrı evde kuru yemıs kahvaltılık sebze yogurt dısında bırsey bulundurmamak
evde seker bıle yok gecen gun mısafır geldı ıclerınden sadece 1 kısı seker kullanıyor :KK70:

dedım ne gıdıp seker alcam kayınvalıdeler bunun ıcın var gonderdım esı 5-6 tane kup seker aldı geldı daha fazlası bıle degıl :KK70:
O eskidendi ama artık öyle yapmıyorum:)) istesemde yapamam buzlukta yer yok:D ama en güzeli olmaması evde olunca yeniyor yani

O eskidendi ama artık öyle yapmıyorum:)) istesemde yapamam buzlukta yer yok:KK70: ama en güzeli olmaması evde olunca yeniyor yani
benım nasılsa kılo verdım ucundan kacırım sonra yıne toparlarım dönemım suan
dıyetın rahatlama donemı
sarkmalar olmasın dıye yavaslattım da kendımı
suan en tehlıkelı zamanım
dıyetın ılk zamanları bukadar dıkkat etmıyordum suan daha dıkkat edıyorum cok tehlıkelı cok :)

gercekden oyle oluyor vucudun duzenı saglıgı olusunca az öz yıyıp doyuyor olması gerektıgı gıbı
bende bazen kendıme sasırıyorum keske hep boyle yeseydım löp löp goturdum dolmaları oldum şişko patata bosuna zaman kaybı saglık kaybı al sımdı dunya masraf hem dıyet ıcın sagladıklarım hem onca kıyafet yazık gunah valla
Hakikaten öyle hem onca tatlı aburcubur verilen paraya yazık hem kıyafete verilen paraya...
Ben eskileri giyiyorum zayıfladıkça çok şükür ki atmamışım nasılda inandıysam zayıflarım diye.

ben kahveye cok dustum bu aralar bırde fıltre kahveye sardım
bır bagımlılıktan kurtulmanın dıger yolu baska bagımlılık olusturmak
:KK70:
Kahve evet bende içiyorum sabah akşam 1er fincan sade yanında maden suyu ile...
Diğer kahve türleri yasak çarpıntı yapıyor yoksa filtre kahve şekersiz ve sütsüz çok içiyordum içmeden duramıyordum. Doktorum ilk onu bırak dedi bana

dıyetın rahatlama donemı
dıyetın ılk zamanları bukadar dıkkat etmıyordum suan daha dıkkat edıyorum cok tehlıkelı cok :)
Ben defalarca o dönemde duvara tosladım:@ tam bi 10 kilo veriyorum kalıyo son 3-4 sonra rahatlık geliyo bi bakıyorum hoooop yine yetmiş.Walla bıktım bu yasta kaç kız 70dir yani askolsun bana cidden!!! Cok sinirlendim su an:D

dıyetın rahatlama donemı
Aman sakın o yanılgıya düşme 1 giden 5 geliyor hemde koşa koşa

Hahahha neyse ki ben espiri yapmamışım :)
Gelişme var ama o da yeterince yenmeyince kilo alanlardan ben gibi. Başı da döner halsiz de kalır kilo da alır. Ben bi instagramdan da dürteyim.
he ya aslında cok normal bence bu hanım kızımız sılıkonlu desteklı sutyen kullanıyor hepsı yanlıs sutyen secımınden
bence de gayet normal
Hicc ameliyata gerek yok . Hani o yaglarin enjekte edilmesi 2 sene surmese 10 sene surse ben de buyuttururdum. Slikonu yapay buluyorum.

O degil de ben gamze estetigi yaptiricam , cok class buluyorum. :cool:

:) yani belli bir mantıkla gidince zaten kendiliğinden gidiyo kilolar. Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli tabi fil gibi yemiyorsak:KK70:
4 hamburger gömen ben 5 kaşık kabak musakkayla doydum bugün :)
Tövbeler olsun nasıl yiyorduysam artık 75i görünce dank etti..:confused:
KFC ler arkandan agliyormus. Hey gidii fatmaaa.:KK53:

Okuldan dokuzda ciktim, simit sarayinin onunden gectim hala acikti. Canim hic cekmedi de ya bi kahve alsam mi acebaaa dedim. 5.5 kaldi canim nereye aliyorsun diye vazgectim. :KK70:

Kahve evet bende içiyorum sabah akşam 1er fincan sade yanında maden suyu ile...
Diğer kahve türleri yasak çarpıntı yapıyor yoksa filtre kahve şekersiz ve sütsüz çok içiyordum içmeden duramıyordum. Doktorum ilk onu bırak dedi bana
Latteyi biraktirin kendiniz kahve icin oldu mu simdi. :KK70:

Latteyi birakmiyorum fatma haberin olsun. Cok zorlandim bugun yahu. Gidemiycem kurslara. :KK70:

Hicc ameliyata gerek yok . Hani o yaglarin enjekte edilmesi 2 sene surmese 10 sene surse ben de buyuttururdum. Slikonu yapay buluyorum.

O degil de ben gamze estetigi yaptiricam , cok class buluyorum. :cool:

KFC ler arkandan agliyormus. Hey gidii fatmaaa.:KK53:

Okuldan dokuzda ciktim, simit sarayinin onunden gectim hala acikti. Canim hic cekmedi de ya bi kahve alsam mi acebaaa dedim. 5.5 kaldi canim nereye aliyorsun diye vazgectim. :KK70:

Bana mı öyle geliyo yoksa hiç mesajlarıma yanıt yazmıyo musun de bakim:KK48:yani bi görmezden gelmemi var acaba:KK12::halay:

Ben defalarca o dönemde duvara tosladım:mad: tam bi 10 kilo veriyorum kalıyo son 3-4 sonra rahatlık geliyo bi bakıyorum hoooop yine yetmiş.Walla bıktım bu yasta kaç kız 70dir yani askolsun bana cidden!!! Cok sinirlendim su an:KK70:

Aman sakın o yanılgıya düşme 1 giden 5 geliyor hemde koşa koşa
ıste oyuzden ekstra dıkkat edıyorum
hatta kuruyemısı dırek kucuk ccuvalla alırdık
onu bıle dedım bıttıkce taze alalım :KK70: bı ara 20 ser bademlerı goturdum bu surecı cok dıkkatlı atlatmam gerek
en zor dik yokustayım suan bunu da atlatırsam daha da bana bırsey olmaz

onu bıle dedım bıttıkce taze alalım :KK70: bı ara 20 ser bademlerı goturdum bu surecı cok dıkkatlı atlatmam gerek
Ayy nolur dikkat et sen benim buraya gelme sebebimsin ilham kaynagımaın :D siteye dönme sebebimsin:D sen kilo verdikçe ben motive oluyorum

Ayy nolur dikkat et sen benim buraya gelme sebebimsin ilham kaynagımaın :KK70: siteye dönme sebebimsin:KK70: sen kilo verdikçe ben motive oluyorum
yok yok sıkıntı yok aynen devamım
15 kılo daha verıcem yolum uzun benım

ozelden de bırsuru var yazan bana hergun :D

Yarismayi kizistirmak icin yeni bir kural geliyor carsamba gunu. Bence seni daha fazla kamcilayacak , yemeyi unutacaksin. :KK70:

Back